🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 877
  • 622
  •   1
Отговори
# 405
  • Другата България
Този Гошо с неговия рев да ви прилича на някого???
Бляк!

Много гнусна битка, не ми хареса и на мен.

# 406
Иван го каза в края, поне това разбрах.
7 дуела вместо досегашните 5, като 2 от тези 7 дуела ще се играят/излъчват в петък, а останалото ще е в събота.
Което ме навежда на мисълта, че ще има промени и в точкуването, защото много лесно в събота може да се получи някой бърз дуел и разгромен резултат, а те винаги са запълвали около 150 мин. време с 90% битки.
Как “150 Мин време”? Съботни епизоди да по 90-95 Мин, с рекламите 120 Мин (2 часа). Хмммм

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 22:30 от diziler

# 407
  • Велико Търново
Мъжете ме изненадват, че имат умения в доенето.

Някой разбра ли имената на кучетата, освен че овчарката е Кари?

Ето как се прекараха с тая храна. Ядоха на корем първите дни, сега се чудят откъде и как.

# 408

Може би не е само това, че е наполовина мюсюлманин /всъщност не знам каква религия изповядва/, има нещо и в етноса.
Няма такова нещо като “наполовина мюсюлманин”. Когато родителите са от различни религии, човек е или от едната, или от другата (най-често тази на бащата), или просто не е религиозен. Няма такава опция като “наполовина християнин, наполовина мюсюлманин”, това са нелепици. Иначе когато говорим за етнос… тогава да. Наполовина арабин (единият родител ако е) или четвърт турчин (баба или дядо ако е) Wink Човекът просто не е религиозен, според мен. Както и повечето фермери

# 409
  • Вестерос
Голямо прехласване по Лора, а на нас не ни спестиха близък кадър на задните й части...
Иначе интересен епизод.
Ето явно не ни дават всичко, щом Сийчето е разбрало за симпатиите на Цвети към Пламен.
Виктор казал ли е във визитката, че има приятелка, аз не помня...

# 410
  • Варна

Няма такова нещо като “наполовина мюсюлманин”. Когато родителите са от различни религии, човек е или от едната, или от другата (най-често тази на бащата), или просто не е религиозен. Няма такава опция като “наполовина християнин, наполовина мюсюлманин”, това са нелепици. Иначе когато говорим за етнос… тогава да. Наполовина арабин (единият родител ако е) или четвърт турчин (баба или дядо ако е) Wink Човекът просто не е религиозен, според мен. Както и повечето фермери
Ха-ха, прав си разбира се  - имах предвид, че майка му и баща му са с различни религии - просто лош подбор на думи. Вероятно не е религиозен като повечето от нас, но все пак би трябвало да отбелязва религиозните празници - някакви традиции. Както и да е, може да спазва традиции и от двете религии.
Относно етноса, по-скоро визирах ромския.

# 411
  • Другата България
Мдааа.
Любомир съвсем ми изпадна от класацията.
С похотливите си подмятания и ококорени очи, все едно невиждал жена, както и с естествено, 6-те му хранения под час и рев за храна....абсолютен мрънкалник. Първите дни ядоха на корем, сега няма...а още е първа седмица, и храната беше даром от ЛИДЛ. Ами има градина, иди си късай зеленчуци и яж. Да не говорим, че седнал като турски бей и чака да му принесат, и в чинията на съседа се оглежда...няма какво да кажа повече, и този отиде при Гошо окончателно.
За сметка на това Йордан все повече ми допада. Моята зодия и фен на ЦСКА.
А Стефан някой знае ли кой беше? Този е абсолютно незабележим.

# 412
  • Варна
Кой е Йордан?

П.П. Любомир и на мен ми е много неприятен. Само във визитката си ми допадна.

# 413
Еднакви порцийки за 45 кг жени и за 100 кг мъже? Интересно…

Абе, хора, тази Ферма всеки ден ли я дават?
Хаха, предполагам, че се шегуваш. 7 години дават това предаване

# 414
  • Велико Търново
Ххаха, Merri_An, ти упорито си наричаш Ивайло Йордан. Риза трябва да му купуваш вече Satisfied
Стефан е един с прошарени коса и брада. В момента в певческата група не го виждам.
Ааааа май се появи в ъгълчето на един кадър, но за стотни от секундата. С нещо сиво облечен.
Ето, сега свири на пианото.

# 415
Мери, Ивайло е. Хихи, прекръсти го и трябва костюм да му купуваш.
Joy

# 416
  • Вестерос
Тези от фермата, докато говореше Ивайло изписаха Любомир 😂😂

# 417
  • Другата България
Кой е Йордан?

П.П. Любомир и на мен ми е много неприятен. Само във визитката си ми допадна.
Ххаха, Merri_An, ти упорито си наричаш Ивайло Йордан. Риза трябва да му купуваш вече Satisfied
Стефан е един с прошарени коса и брада. В момента в певческата група не го виждам.
Ааааа май се появи в ъгълчето на един кадър, но за стотни от секундата. С нещо сиво облечен.
Ето, сега свири на пианото.
Ако щеш вярвай, наистина съм си решила, че е Йордан този Ивайло, ами Йордан ми е и това е! Joy
А Стефан като по поръчка се появи, ето че и участниците се оплакват от същото - абсолютно незабележим и потаен.

# 418
Относно етноса, по-скоро визирах ромския.
Нещо май има рижи или руси мигли, вежди, брада… знам ли го. Визията не е важна. Ама си е Ганчо от класа.

Иначе не ми харесва да има повече битки. Предпочитам да дават ежедневието им, разговорите…  Винаги делничните епизоди са ми харесвали, съботния - не

# 419
  • Велико Търново
Аз колкото пъти прочетох "Любомир", толкова пъти виждах Любомир, но може и да е имало такъв момент на объркано име. Не гледах нон стоп към екрана.

Merri_An, иначе Ивайло (подчертавам - И-вай-ло! Satisfied) е и мойта зодия, не само твойта. Пък!

Общи условия

Активация на акаунт