🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 868
  • 622
  •   1
Отговори
# 450
А Живка ясно защо така ме дразни, само да я дадат- овен.

# 451
  • Вестерос
Понеже ми беше любопитно реших да се поразровя и да разбера зодиите на участниците. Открих на по-голямата част. Пускам ги тук за всички любопитни като мен и за да помогна мъничко на Дяволо за началната страница.

Деси - водолей
Ивайло - близнаци
Цвети - везни
Пламен - скорпион
Лора - стрелец
Анастасия - везни
Ралица - рак / близнаци (на границата)
Цоньо - близнаци
Георги - рак
Виктор - дева
Ваня - везни
Живка - овен
Красимира - близнаци

ни един козирог ли няма.. Ами то миналата година всички козирози се попребиха 😁😁😁 не ни беше година хич.

Сийка е типичната везна....

# 452
Много хубаво свири Стефан. Интересно дали ще разкрива образ стъпка по стъпка или ще се сдържа до края.

# 453
Ама защо така бързо се заключи, че Стефан бил прикрит? И откога скромността се счита за подмолност?
Не е нужно да афишираш с гръмък глас: "И аааз мога да свиря на пиано, и аааз!"
Залагам, че Стефан е Козирог:)
А колкото до имената на кучетата :
Кокерът е Гери
Джакчето - Зарко
Вълчака - Вихра/Кари
За Кангала не помня.

# 454
Георги уж много се радваше, че именно Свети Георги е покровител на Фермата, а докато Живка показваше иконата само той не спря да се тъпче ...

# 455
  • Другата България
Той освен, че тъпчеще и мляскаше, с което показа явно неуважение към това, което Живка говореше и показваше, не спря да се подпира цял ден където свари, след като доволно си поспа сутринта.
Докато Кирил се сцепи да бачка.
Така че и това има значение, освен безумно и брутално гадната игра.

# 456
Много ме е яд че Гошо спечели. Исках Кирил да го смаже. Рядко противен човек-пърди, мляска, тъпче се като не видял. Как само злобно свива уста.
Дано довечера го бият.
Обаче започвам мисля че на битките за ратайство не се раздаде докрай, сякаш разчиташ на Ралица да поеме повече. Що да се пъне като са двама.

# 457
Цитат
ни един козирог ли няма.. Ами то миналата година всички козирози се попребиха 😁😁😁 не ни беше година хич.

Сийка е типичната везна....
Възможно е от останалите да има някой козирог. Търсих, но не успях да намеря зодиите на Кирил, Стефан, Борислав, Костадин, Любомир, Мариян и Мартина.
И аз бях страшно изненадана, че наш Гошко е рак. Не ми се вписва, ама никак.
Според мен е много рано, за да се заключи, че Стефан е прикрит участник. Напълно нормално е докато се приспособява към новата среда, обстоятелствата, хората да бъде по-тих. Мисля, че има какво да покаже и с времето ще се разкрие. А и нека не забравяме, че за час и 15-20 мин. ефирно време няма как да покажат всеки. Подбира се това, което ще вдига рейтинга.

# 458
И за мен не ми се връзва Анастнасия да е везни , защото аз съм везни и всякаш везните са малко по-затворени и интроверти , но тя е пълната ми противоположност. Но тези който са Везни би трябвало да имат рожден ден скоро и би трябвало да има парти там.

# 459
И за мен не ми се връзва Анастнасия да е везни , защото аз съм везни и всякаш везните са малко по-затворени и интроверти , но тя е пълната ми противоположност. Но тези който са Везни би трябвало да имат рожден ден скоро и би трябвало да има парти там.
Живяла съм с две везни, от които единият ми настоящ съпруг, ми толкова различни като характер, че все едно нямат нищо общо. На зодиакални характеристики не вярвам. На хороскопи за конкретната личност изготвени, може да са по-точни, но общи характеристики - не.

# 460
  • Другата България
Довечера от 20:00 часа ли е епизода?
След като вече половината битки приключиха?

# 461
  • Пловдив
Да, от 20:00 до 22:00.

# 462
  • Другата България
Благодаря ти.

# 463
Затуй, че Гошо е рижав, има много помаци светло руси, рижави, със сини очи. Имаше някаква теория, че такива били истинските турци, и откъде произлизало, но не помня за съжаление.

# 464
  • Вестерос
Везните са два  "вида", едните са затворени, да, другите са като Сийка, искат да са харесвани, да има внимание към тях и т.н.  Много везни познавам, имам и роднини от двата "вида". Даже има и такива, които в младежките години са от първия вид, после стават от втория.

Общи условия

Активация на акаунт