🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 2 (14.09 - 19.09) 🐄

• 30 859
  • 622
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Според мен е много рано, за да се заключи, че Стефан е прикрит участник. Напълно нормално е докато се приспособява към новата среда, обстоятелствата, хората да бъде по-тих. Мисля, че има какво да покаже и с времето ще се разкрие. А и нека не забравяме, че за час и 15-20 мин. ефирно време няма как да покажат всеки. Подбира се това, което ще вдига рейтинга.
И от самите участници (мисля че Виктор) беше изказано мнение, че е потаен, така че не е само въпрос на показване. Но пък съм съгласна, че поведението му си е напълно нормално. Не всеки е толкова открит и интровертен, че да бъде разпознат за няколко дни. Освен това в момента са 22-ма човека, нормално е и контактите помежду им да не са достатъчно всеобхватни.

chelsea97, там празнуват истинските рождени дни, така че докато дойде време за Везните, ще трябва първо на Лъвовете и Девите да видим. А и ако преди това Везните напуснат, няма даже и да разберем.

# 466
Цвети е типична Везна. Жените Везни често са красавици и кипри. Сия също ми се вписва в представата за тази зодия.
Много ми стана жал за яренцето. Дано го спасят.
Коцето много хубаво обяснява за доенето. Душичка Heart

# 467
Везните са два  "вида", едните са затворени, да, другите са като Сийка, искат да са харесвани, да има внимание към тях и т.н.  Много везни познавам, имам и роднини от двата "вида". Даже има и такива, които в младежките години са от първия вид, после стават от втория.
Те всички везни много държат да са харесвани.
Направо не могат да преживеят, ако някой им намери кусур за нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама не са така инициативни като Сия. Да станат, да вземат думата - по-скоро не.
Тя създава впечатление на бойна мадама, а моят опит с везните показва, че им е трудно да си изберат какво да ядат, ако няма картинки в менюто, камо ли да взимат някакви по-категорични решения от раз.

# 468
  • Sunshine state
От вчерашния епизод най-много ми се наби на очи Любо и мрънкането му - порциите му били малки, пък защо другите мъже не коментирали така Лора като се къпела.. Абе голям мрънкалник. Да не е отишъл на изхранване там, че на него повече да слагат? Режимът му не важи в тези условия, та да има претенции.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 18:16 от Pupitka

# 469
Аз също съм се чудела на хората, които показват претенции в предавания, където е ясно, че ти трябва воля и характер. Пъстротата на предаванията от този вид идва точно от сблъсъка на характери. Но да влезеш и да мрънкаш за ядене и че в живота отвън имаш определен режим, ми да не си влизал. Никой насила не те вкарал в играта. Знаеш къде отиваш, подписваш договор, съгласяваш се с определени условия, иначе стоиш пред телевизора и коментираш

# 470
  • Варна
Затуй, че Гошо е рижав, има много помаци светло руси, рижави, със сини очи. Имаше някаква теория, че такива били истинските турци, и откъде произлизало, но не помня за съжаление.
Помаци в Севлиево няма.
Той и Боби миналата година беше бял като мляко, даже успя да ме убеди че по нищо не прилича на циганин - до малко преди края,.

# 471
Представяте ли си ако Гошо вземе че бие днес как ще му скочи самочувствието

# 472
  • Другата България
Ауууу, мутрата излезе интригант, освен мързел и скатавка.
Отиде да наклепе Ивайло /Дама, Ивайло/ Blush пред Деси, а после седи до тях, слухти, мръхти, мълчи като , накрая се намесва с половин  глас, Ивайло го отсвирва - и съвсем правилно, и оня изкарва Ивайло интригант и лицемер!
Така ли се доказваш като мъж?
Абсолютен .....пийп.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 20:16 от Merri_An

# 473
  • София
С това "първият бие камбаната" малко зловещо звучи.

# 474
  • Велико Търново
Отлично попадение, Merri_An! Браво!

Много ме учудва, че се чуват окуражителни гласове и подсказки в полза на Георги. Дали наистина съфермерите го харесват повече в сравнение с Кирил? Rolling Eyes

# 475
Гошо ще бие

# 476
Кой е Гошо ??? За първи път гледам предаването и се опитвам да навлезна в нещата ??? Май съвсем се опитлах . Благодаря предварително 💐

# 477
Единият от дуелисти те. С кафявата тениска
Сууупер.
Пръдльото падна

# 478
  • Велико Търново
Брааво на Кирил! Брааво на Кирил! Брааво на Кирил!
Йес! Йес! Йес!

# 479
Браво на Кирил! Браво на Кирил! Браво на Кирил!
Браво на Кирил! Браво на Кирил! Браво на Кирил!
Единият от дуелисти те. С кафявата тениска
Сууупер.
Пръдльото падна
Импулсивно бях за Кирил . Браво !

Общи условия

Активация на акаунт