Абитуриентски страсти 2022г

• 71 536
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София
От днес до 8 март в Парадайс ще има изложение за абитуриентите.

# 166
Днес ми се мярна че и Теодор имат -30% за цялостна визия (в помощ на мъжките майки)

# 167
Привет на всички! Заведение във Варна, подходящо за семейното парти, посветено на  абитуриента - ако имате идея, ще съм признателна! За около 50-60 души. Предпочитам да сме сами, т. Е. да няма външни хора. Благодаря:blush:

# 168
Аз да попитам тези с абитуриенти, които вече сте купили костюми, обувки за ориентировачен бюджет..Гледам цените в нета, но ще ми е полезно реално..

# 169
  • Варна
Привет на всички! Заведение във Варна, подходящо за семейното парти, посветено на  абитуриента - ако имате идея, ще съм признателна! За около 50-60 души. Предпочитам да сме сами, т. Е. да няма външни хора. Благодаря:blush:
Здравейте, много зависи какви предпочитания имате за музика, кухня, място. Аз запазих в Иванчов Хан, защото има хотел. Препоръчаха ми Кольови извори също, специално аз си мислех за заведение на плажа като Ред Рок, защото си мислех, че ще бъде вечерта, а не на обяд. Мисля, че има и някакво Форест нещо си беше в гората - за там също има хубави отзиви. Може би, ако ни ориентирате ще можем повече да помогнем.

# 170
  • Русе
Аз да попитам тези с абитуриенти, които вече сте купили костюми, обувки за ориентировачен бюджет..Гледам цените в нета, но ще ми е полезно реално..
Без малко 500 лв.  От един магазин купихме всичко и ни направиха отстъпка.
Но това ноември месец.

# 171

Костюма го взехме преди 2 седмици намален на 70 процента от Андрюс, та от 980 излезе 294;
Ризата - 69
Папийонка - 49,90
Елек - 36
Още не сме взели обувки, колан, чорапи - пиша чорапи, защото са някакви специални тънки, които ще подхождат на тези обувки и на официалния костюм, гледах ги около 20 лева ми се стори, че бяха. Обувките бяха 239 лева, не вярвам да има промоция при тях, коланите по спомен около 80 лева. Доволна съм до момента излезе на 1/3 от редовната цена, която трябваше да дадем ако не бяха пуснали това намаление, най-вече детето се харесва, а и на нас ни харесва визията, само ме притеснява с тия намаления сигурно всички ще са еднакви, ама каквото такова.

В момента и в Теодор имаше хубави намаления на костюмите.

# 172
  • Варненска клюкарка
Преди 2 седмици в Андрюс всичко за около 600 лв. Предвид че
синът ми за пръв път облича костюм, само харесахме модела, за размер и други предложения изцяло го оставих в ръцете на продавач консултанта. Направиха много голяма отстъпка на
 костюма (сако и панталон от фина вълна + вискоза за около 300 лв) ризата за 89 лв, обувките 200, чорапи (29,90, но нищо особено не видях в материята, нито са супер тънки, само дето имат никому ненужно втъкано лого на Андрюс). Синът ми категорично не иска вратовръзка или папийонка, ще бъде просто с леко разтворена яка на ризата. Колан имаме купен от друго място за 80 лв. Общо  от Андюс +  колана към 700 . Предлагаха и безплатни корекции на дължини. В нашия случай нямаше нужда, но другия младеж, който обслужиха преди нас остави костюма за корекция.

# 173
Беллора в The Mall ли пазарувахте? Там продавач консултанта много разчупи синът ми и на практика той много ни помогна, подхожда спокойно и предразполага, поне при нас беше така Simple Smile

# 174
  • Варненска клюкарка
blackcat6, в нашия случай става въпрос за Варна - Гранд мол, но има магазин и в друг мол в града и май и на други места... Буквално се дръннахме в първия магазин за мъжка мода, който ни се изпречи пред очите. Даже уж бяхме излезли само да поразгледаме къде какво има, не очаквах че от раз ще намерим нещо, което да хареса синът ми. Имали сме късмет, явно си подбират кадрите, не само като търговци, но и  с определени умения, защото въпросния човек който обслужи нас, докато разглеждахме моделите и изчаквахме да ни обърне внимание, наблюдавах как отбелява местата за корекции на костюма на другия младеж.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 07:11 от Беллора

# 175
Ха, Беллора, и в нашия случай беше така Simple Smile Влязохме, представих абитуриента и момчето почна да се шегува с него, да му подава да мери това, онова и го облече до папийонката, нашия се хареса и той му взе мерките, че е между два номера и оставихме за стесняване и така. За обувки обаче нямаше сили и младежа го предумва и вика - Стига ти толкоз за днес, като дойдеш да си вземеш нещата ще се облечеш и ще изберем и обувките, лесна работа Simple Smile Та обувки още няма, обува там едни докато мереше костюма, но каза че не му били удобни и не пожела да мери повече, но той наистина се умори.
После ходихме пак друго семейство беше се разположило на диванчето, момчето спокойно мереше, оглеждаше се, нещо току му задаваше въпроси, явно консултанта все пак си знае работата, та отпуска младежите, да не са така "враждебни" към официалните дрехи Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 176
  • Варненска клюкарка
В интерес на истината тези класически  официални обувки  на мен ми изглеждат доста тесни, твърди и неудобни. Ходилото на нашия младеж е тясно и дълго, но с висок, изразен свод в горната част на ходилото. Мислех, че точно там ще му стискат, но ги обу и двете, разходи се из магазина и каза че всичко е точно, дано не е избързал...

# 177
  • Русе
Радвам се , че ви открих..При синът ми , който е абитуриент положението е..ще ходя, ама няма да ходя..та нямам и копче купено, нито пък идея какво да купя.  От Русе сме , но не живеем в града и идея си нямам какво се носи, нито пък от къде. Синът ми е доста едър, да не кажа окръглен и това съвсем ще ни затрудни. Естествено не му се ходи никъде, защото "рано е още", та молбата ми е за 2-3 магазина, където бих могла да отида и да разгледам. От моето време знам само "Теодор" и това е. А, и искал "дънки със сако"..това модерно ли е? Възможно ли е? Чета ви за магазини с добри консултанти, може би именно такъв ми трябва, дет се вика да свърши моята работа..

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 11:11 от cvete7575

# 178
  • София
А, и искал "дънки със сако"..това модерно ли е? Възможно ли е?

Няма модерно-немодерно тук. Всеки абитуриент облича това, което иска, с което се харесва, с което ще се чувства добре, или красив, или специален..... "Всеки сам си преценя". Simple Smile
На баловете няма дрес код. Масово ходят с кецове, примерно (и момчета, и момичета).
Ако иска да е с дънки и сако - няма да го върнат. Важното е момчето да се чувства добре в този ден.

# 179
  • София
Разсмя ме с дънките (съвсем доброжелателно), защото преди седмица купихме светлосини сатенени панделки за едни кецове, които в пристъп на лудост аз си купих, те се оказаха големи за мен, а дъщерята не пожела да носи и стоят в кутия вече над година... Сега се оказа, че са "точно като роклята" и ще ги ползва след "официалната част".

Общи условия

Активация на акаунт