Абитуриентски страсти 2022г

• 71 528
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Обикновено врътовръзката се връзва с ризата (не със сакото), да каже някой, който разбира дали и с папийонка е така.
На следващат ден ще е важно дали е изкарал добре, никой няма да пита с какъв цвят папийонка е бил Simple Smile с най-добри пожелания го казвам. знам, че ви е грижа, но е хубав момент да се забавлявате:)

# 256
  • Бургас
Обикновено врътовръзката се връзва с ризата (не със сакото), да каже някой, който разбира дали и с папийонка е така.
На следващат ден ще е важно дали е изкарал добре, никой няма да пита с какъв цвят папийонка е бил Simple Smile с най-добри пожелания го казвам. знам, че ви е грижа, но е хубав момент да се забавлявате:)

Не съм сигурна, че ще се навие на папийонка, но все пак е идея, която ще подхвърля.

# 257
Чудесна визия сте избрали, младежът изглежда много добре. Според мен папийонка няма да върви на шарената риза, тя самата ( ризата) достатъчно свежест вкарва като цяло. Един хубав колан само трябва. Но както вие си решите, разбира се. Мнението ми е лично, пък и много не разбирам от мъжка мода Hug

# 258
  • България, София
gk77, много свежарска визия.
Браво!

# 259
И на мен много ми харесва облечения в Одрин младеж. Има много атрактивни коркови/дървени папийонки. Предполагам, че една такава ще се върже чудесно със свежия младежки вид на тоалета.

# 260
  • Бургас
Чудесна визия сте избрали, младежът изглежда много добре. Според мен папийонка няма да върви на шарената риза, тя самата ( ризата) достатъчно свежест вкарва като цяло. Един хубав колан само трябва. Но както вие си решите, разбира се. Мнението ми е лично, пък и много не разбирам от мъжка мода Hug
[/quot
Благодаря, коланът е осигурен!

# 261
Да, с дървена папийонка ще е добре, но.... май вече са демоде. Иначе ще се върже много добре. Може да пробвате с такава в цвета на обувките. Дори бх се обърнала към човек, който да я изработи от велур с цвета на обувките. В краен случах- цвят подобен на сакото. Но, ако искате да е акцент- като обувките.

# 262
папионка, вратовръзка, изобщо не е задължително, както той се чувства добре.

# 263
  • София
Моя младеж е почти готов, спортно елегантен ще бъде с кецове.
Имаме сако и панталон, кецовете разбира се Simple Smile. сега остава да търся някаква риза или от тези тениски с якичките, но ще е според сакото , защото то е малко шарено и не всичко отива. За вратовръзка и папионка не иска и да чува.

# 264
Gk77, много свежо е момчето ти!  Мисля си, че каквото и да изберат, най-важно е да се чувстват добре в кожата си !
Ох, приказвам си, но се вълнувам, защото съвсем наближи и няма да присъствам на избора му..
И съм любопитна какво ще избере Simple Smile

# 265
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Чудесен е младежа! И без вратовръзка и папионка е идеално.Поне в моите очи.
Моята племеница дори не е ходила да гледа рокли....Много варира в килата и чакала.

# 266
Моята племеница дори не е ходила да гледа рокли....Много варира в килата и чакала.
И по-добре, моят син отслабна и след две-три седмици ще ги носим в магазина да ги облече, за да преценим трябва ли да се пипат. Той сега почти не яде, седне хапне и каже повече не мога. Преди закусваше сутрин по една филийка, сега я изяде половин, я каже, че ще си вземе нещо навън и сигурно не си взема нищо.

Относно скараните и неговорещите си роднини. Нищо ново, нищо притеснително, тъкмо да видят децата, че човек не може да си избира родата.

# 267
Мойта я бъзикам, че трябва да спира да яде преди бала, но на нея хич не й дреме. Имала накъде още да мърда в роклята. Има късмет, че не е наследила мойта кръшна снагА.

# 268
Ама то моето дете не пази диета, просто е много натоварен и винаги като е така се получава, че започва да яде по-малко и просто сваля. Верно, че ще свършат рано, но на носа им излиза всичко, няма нормален ден в който да се мотае и да почива и всеки си тегли неговия предмет, направо ми е жал за децата. Едва тази вечер е поседял малко повече при нас и слушахме музика, казва че понякога ходи пеш на връщане от училище, за да може да разтовари малко напрежението. Мисля си, че едно време не беше чак толкова напрегнато, поне аз не си спомням.

# 269
  • София
И аз мисля, че сега нещо не е наред с натоварването. То класни, то контролни, проекти, идно върху друго, всеки ден. Изобщо ни можаха да почувстват, че са последна година. Започват предварителните изпити, тя се чуди кое по напред да хване. Само на вечеря я виждам.

Общи условия

Активация на акаунт