Абитуриентски страсти 2022г

• 71 463
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
И нашият бал мина, но не знам как да кача снимка на младежа, а ще се радвам да ви го покажа.

# 496
  • столицата
През "Отговори", не чрез "бърз отговор" и после горе в дясно на реда фотоапаратчето "вмъкни изображение".

# 497
Много ми харесва, че децата които сте качили са нежни - с по-семпли грим, прическа и рокля и не приличат на изгряващи поп фолк звезди, каквито виждаме по сайтовете Simple Smile

# 498
  • на село
Прекрасни са ви показаните момичета.
Невероятни рокли, прически, всичко ми харесва.
Поздравления на лелка и magi.
Догодина и аз ще съм на пангара, да видим как ще се справим, че моята не е такава финна и нежна Blush, а е висока и като плувкиня с широк гръб, абе ще го мислим.
 В ежедневието  ходи като прошляк, то са едни широки гащи и тениски Rolling Eyes.

# 499
  • вкъщи
Споделям ви и една любима снимка с таткото и гаджето- опора и любов! Големи вълнения бяха,още не ме пуска еуфорията.

# 500
  • Русе
Как гадже?!!! Нали аз ще я вземам? Simple Smile

Прекрасна е.

Аз, нали ще изпращам момче, не е голямо вълнението. Добре, че има дама та покрай нея ще се вълнувам.

# 501
  • София
Чета ви и се вълнувам много. Преди 3год беше моята абитуриентка. Сега е ред на племенницата. Вчера беше балът й, сбирката с роднините предстои.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 17:08 от hris.g

# 502
Колко нежни момичета показвате! Разкошни и свежи в младостта си.

# 503
  • DE
Прекрасни снимки с бабата и с бащата и гаджето.

# 504
  • София
Прекрасни са ви показаните момичета.
Невероятни рокли, прически, всичко ми харесва.
Поздравления на лелка и magi.
Догодина и аз ще съм на пангара, да видим как ще се справим, че моята не е такава финна и нежна Blush, а е висока и като плувкиня с широк гръб, абе ще го мислим.
 В ежедневието  ходи като прошляк, то са едни широки гащи и тениски Rolling Eyes.
Няма да се плашиш, щом моята клошарка със синя коса, размъкнати дрехи и кецове ще се появи с рокля и сребристи обувки, ще харесате нещо и с твоята. 😃
Страхотни нежни момичета сте показали. Успех!

# 505
# 506
Чудесни млади хора, всички са много хубави.
На мен цяла седмица ми е ревливо и емоционално, снощи беше бала на приятелките й от друго училище и като ги видях такива хубави и нагласени сълзите ми текнаха. Утре не знам как ще се удържа да не рева и подсмърчам....

# 507
Всички показани момичета са повече от разкошни Hug
Аз, нали ще изпращам момче, не е голямо вълнението.
Еее, не с лошо, де. И аз си имам абитуриент, ами развълнувах се като го видях нагласен.

# 508
  • Русе
Не беше с лошо Simple Smile

Може би, защото на него хич не му е за бала и успява да убие всяко вълнение

# 509
През "Отговори", не чрез "бърз отговор" и после горе в дясно на реда фотоапаратчето "вмъкни изображение".

Ох, опитах, но не ми се получава. Пише ми, че снимката е повече от 5 МВ и не я публикува. Друг начин ако има....

Общи условия

Активация на акаунт