Абитуриентски страсти 2022г

• 71 166
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ние купихме рокля и чанта. От Peek @ и нещо си😃 Сега братът на абитуриентката рови по сайтовете за костюми, ако не го озаптя, неговият тоалет ще излезе по-скъп от нейния. 😂

# 121
Ние купихме рокля и чанта. От Peek @ и нещо си😃 Сега братът на абитуриентката рови по сайтовете за костюми, ако не го озаптя, неговият тоалет ще излезе по-скъп от нейния. 😂

Непрекъснато ми излизат реклами за намаление в Андрюс, да рови и там Simple Smile

# 122
  • Варна
Аз ходих в Андрюс но само зимни неща имаха. Казаха пролетната колекция - към март.

# 123
Аз ходих в Андрюс но само зимни неща имаха. Казаха пролетната колекция - към март.
Тя и сестра ми това ми обърна внимание, че това са стари колекции и да поизчакаме.

# 124
  • Варна
Здравейте, откога търся такава тема. Ние сме с абитуриент. Иска някакви супер интересни костюми, та да ги шиел шивач - пълни глупости. Гледа asos.com. Явно ще е голяма мъка. Отделно и не ни се учи, не знам какво ще обяснявам на гостите, които дойдат. Гледам от смешната страна, но честно казано ми е доста напрегнато с този бал. Ще съм благодарна на сайтове и идеи за момчета.

# 125
Записах се в темата преди месеци. Още сме до никъде.
Младежът със сигурност ще пазарува сам. Сам да се разбира без мен:) Аз се доверявам на вкусът му, само намеквам да не се увлече по кич и онези модели с оголени глезени..

# 126
Здравейте, откога търся такава тема. Ние сме с абитуриент. Иска някакви супер интересни костюми, та да ги шиел шивач - пълни глупости. Гледа asos.com. Явно ще е голяма мъка. Отделно и не ни се учи, не знам какво ще обяснявам на гостите, които дойдат. Гледам от смешната страна, но честно казано ми е доста напрегнато с този бал. Ще съм благодарна на сайтове и идеи за момчета.

Пак добре, че момчето знае какво иска, та се радвай, че ако трябва да го молиш да ходите да му се напазарува и не иска, и както има и се сбъркат един ден искат бал, след два дни не искат, тогава да разбереш какво означава да е напрегнато Satisfied
Аз засега се напрягам само на темата за обувките, че за костюм, риза, се ориентирахме за номера, обаче с обувките ще е драма, защото са все тесни, но вярвам, че ще намерим.

Рози, тези ли: https://images.asos-media.com/products/asos-design-skinny-blazer … /22007717-1-navy?$n_240w$&wid=120&fit=constrain
има и по-късички Simple Smile

# 127
Купихме роклята, ура, ура, ура! СърцЕ на място! Избра точно втората рокля, която премери, въобще нямаше двоумение и чудене както очаквах аз. Балът може да идва вече Grinning

# 128
Здравейте всички! ❤
Следя темата, дъщерята е абитуриентка. За сега само разглежда различни сайтове. Запазили сме заведението. Поздравления за тези, които са избрали тоалети. Колебая се къде да отидем за рокля, София или Асеновград? Къде са по-достъпни цените?
Препоръчайте ми къде в София да обиколим за рокли, по възможност на по-нормални цени.

# 129
  • София
Ние купихме от Peek&Cloppenburg, 250 лв. е роклята, струва ми се нормална цената. Клъча и той е оттам - 40 лв. Обувки пак от мола, 50 лв. Само бижута останаха.
Евтино ми се струва, няма да е луксозна, ама хич не ми пука - олекна ми, че си хареса въобще рокля и че тя е доволна. 😃

# 130
Някои от съученичките на дъщеря ми купиха  рокли от Асеновград, не знам точно от кои магазини, но цените са около 600 лв, което за мене е много. Нашата е от Одрин, 390 лв, пак е много за рокля от Турция, предвид че там има и за 180 лв, но за мен водещо беше да се приключи с едно ходене и най вече дъщеря ми да е сигурна, че това е роклята. Та в този смисъл съм доволна, въпреки че надхвърлихме бюджета, защото се бях настроила за голямо обикаляне Simple Smile Обувките и чантата ще ги мислим по нататък.

# 131
  • София
Рокля и обувки от About you 311+47 лв
Клъч от варненски сайт - 33
Бижута едно момиче в София (през олх ги откри и се срещнаха) - 50 лв

За връчването на дипломите - гащеризон, обувки и бижута (не пожела клъч, чанта и т.н. засега) - общо 180 лв.

За изпращането в училище (и за семейното тържество) - рокля пак от About you - 37 лв. Бижута и обувки няма да се купуват специално за този тоалет.

Толкова.

# 132
  • Варна
Здравейте, кога предвиждате да е събирането с приятели, роднини - в деня на бала или предишния ден. Аз планирам да резервирам къща за гости за два дни, защото нашите роднини ще пътуват. Но все още не мога да измисля в кой ден да е събирането с тях.

# 133
  • София
Нашият бал е в понеделник, събирането на родата ще е предния ден, в неделя.
Маги, пак ме хвърли в джаза 😃 Връчването на дипломите и изпращането на абитуриентите в училище са две отделни събития, така ли? 😂 Ужас... само един бляскав потник за там сме измислили. От About you за 20 лв.

# 134
  • София
Здравейте, кога предвиждате да е събирането с приятели, роднини - в деня на бала или предишния ден.
При нас ще е през август.

Цитат
Маги, пак ме хвърли в джаза 😃 Връчването на дипломите и изпращането на абитуриентите в училище са две отделни събития, така ли?
По мое време бяха две отделни. Ще ги изпратят със сигурност преди 24 май, като гледам календара - в седмицата 16-20 май, но пък гледайки датите за матури, може и на 23ти.
А дипломите ще ги дадат след като имат вече резултати от матурите. По наше време ги даваха на Петровден (29.юни), не знам, някой по-скорошно преживял да сподели, но мисля, че е е не чак толкова официално събитие, но все пак е някъде след първи юни.

Общи условия

Активация на акаунт