Абитуриентски страсти 2022г

• 71 532
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Цвете, аз облякох моя от Виконте. На главната е.

# 181
  • Бг-мама
Скрит текст:
Ние се оттървахме вчера от раз. Доволна съм. Отидохме в Андрюс и за мой ужас взехме изцяло желаната от него черна визия . Единствено вратовръзката и кърпичката са в сиво шарена гама , та поне имам лек акцент. Взехме сако, панталон , елек , вратовръзка , кърпичка , колан и обувки. Цена за всичко 738 лева.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:53 от Зечова

# 182
  • Русе
Прекрасен ти е младежа!!! А погледа му ..ентусиазиран Simple Smile Костюма ми харесва, не изглежда твърде официален, леко спортно усещане има, готин е!
Виконти го знам къде е, срещу Декатлон..витрината съм виждала, ще го посетим. Благодаря!

# 183
  • Бг-мама
А тук и разкопчан
Скрит текст:

Трудно се снима кисел тинейджър , за който избора на дрехи граничи с мазохизъм.

# 184
  • столицата
Зечова, разсмя ме Simple Smile
Тази година се носели дънки със сако. Това и аз го чух, макар да съм мама на дама.
По-важното е настроението и абитуриентите да се чувстват комфортно в дрехите си.

# 185
Много е отегчен, но му стои добре:-) до бала ще се “прежали” Simple Smile)

# 186
Прекрасно ти е момчето, Зечова. Работете за стойката -да поизправи рамене и да се понапери малко. Сладур.

# 187
Зечова, голям е сладур и добре сте го облекли - отива му черно. Само се присъединявам към предходния коментар - да изправи раменете малко. 😘

# 188
Зечова, цяло геройство е, че е позволил да го снимаш Simple Smile
Този поглед ми е толкова познат...
Хубав младеж !
Моят също се е насочил в черна гама, но какво ще избере предстои да разбера.

Цвете, миналата година абитуриентите бяха пъстра китка. От дънки с риза/ и сако, през спортни костюми с кецове до съвсем официални аутфити.
Момичетата също..Доста видях в спортно елегантен стил. Рокля с кецове..

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 19:57 от Рози и Бодли

# 189
  • Варна
Толкова са смешни, правят се на важни, пък всъщност са толкова сладки и неопитни. Моят син твърдо беше за черно, но от неудобство прие да пробва вишнево сако и черен панталон с черна риза и хоп готово. Имаше в магазина пък едно момче, което гордо казваше на майка си - аз нали ти казах, пробвам и купувам първия костюм, който ми стане  и повече няма да избирам Simple Smile

# 190
Много е сладък абитуриента, погледа е доста измъчен и оттегчен Simple Smile

Моят син подходи много отговорно, или то беше защото седнах на дивана и оствих консултанта да се занимава с него 😎, но определено се оглеждаше искаше да изглежда добре, елегантен и красив, даже се изненадах предвид това, че като му кажа да му вземем някакви дрехи все е с кандърми. Например тръгваме за яке, мери едно яке в един магазин и ако не става това е, бързо му се изчерпваше търпението Simple Smile Като се запъне, защо толкова държа да му се купуват дрехи, всеки път му обяснявам, че всеки иска детето му да хубаво облечено.

# 191
  • София
Зечова, голям сладур е синът ти. Погледът ми е до болка познат, но ... радвай се, че ти е дал да го снимаш. При нас това няма никакъв шанс да се случи.

# 192
  • Русе
Призме, и аз така мислех, ама младежа даже взе да съдейства и имаше претенции как,що да го снимам Simple Smile

# 193
Зечова, много ти е хубаво момчето.
И хубав тоалет сте спретнали.
Голяма работа, че е малко отегчен, ееее. Ми не се е наспал сигурно.

# 194
Само да уточня, не съм го написала с лошо, че е отегчен, се пак и аз имам същия у дома Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт