Абитуриентски страсти 2022г

• 71 517
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Всяка фамилия има различни традиции и се състои от различни на брой близки хора. Затова дали ще има тържество и  с колко човека ще бъде, се решава в семейството. Аз например имам само брат и сестра. Сестра ми живее в друг град на 200 км от нас и ще дойде само с мъжа си, племенниците  няма да идват. Брат ми няма деца, ще дойде с половинката си. Това е, 4 човека на кръст. С братовчеди, вуйчо и леля не сме близки, пък и те са възрастни, живеят по разни села, дори да ги поканя, ще откажат. Обаче на мъжа ми родата са много братовчеди,които са близки, в един град сме, помагаме си, те ни канят по поводи и няма как ние да не ги поканим. То пък в такъв ден ако не съберем близките, кога друг път? Изобщо не смятам, че е ненужно, дай боже на балове, сватби и кръщенета да се събираме, не на погребения и помени.

# 241
Снощи имахме семейна сбирка. Племенницата ми беше с пробния грим, на който е била по-рано.  Гледах снимки, видеоклип с роклята. Прекрасна Sparkling Heart
Невероятно как се променят, когато ги видиш в официално облекло.

За децата, за нас родителите е празник! Отбелязваме края на един важен етап от живота им и началото на следващия!

# 242
  • Варна
Относно роднините да ви кажа ще бъдем с баба, дядо и всички мои приятели, които като се видим ме питат за сина ми, които се вълнуват и му се радват, когато го видят.За щастие с него избрахме едни и същи хора и ми е много приятно, защото децата усещат истинските хора, не страдат от предразсъдъци все още, за да канят по задължение.

# 243
Моето пък засега много скромно даже се представя. Роклята е под 200 лв,но и стои прекрасно и е много красива. Бижу- едно мое чисто ново,подарено от баща и ,заспа на тоалета ,така че и бижу няма да купуваме. Обувки и чанта още не сме взели,предстоят и два тоалета за изпращането. Но с кеф ми се харчат пари за такива хубави поводи и нямам търпение.

От къде е роклята, ако не е тайна. Нямам абитуриентка тази година, но търся за друг повод, ще ми е от полза. Може и на лични

# 244
Здравйте! Аз също имам проблем с гостите за бала, някои от тях са се изпокарали. Смятам да сложа табелки с имената на гостите на масите и да ги разпределя максимално надалеко един от друг. Как смятате, че ще се погледне на тази идея?

# 245
  • столицата
Звучи разумно

# 246
  • Бургас
Това си избра нашият младеж. Всичко от Одрин без обувките, те са от Тенденц. Всичко общо 125 лв.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 16:20 от gk77

# 247
  • София
gk77, харесвам такава спортно елегантна визия.
Сакото му стои чудесно (добре скроено и точно по мярка)

# 248
  • Бургас
Благодаря Ви момичета, просто исках да покажа, че е възможна и добра визия с неголям бюджет.

# 249
Аз пък вчера съм записала час за прическа на младежа Joy че има коса и трябва малко фризьор да я бутне, че да се укроти.
Така че, не само момичетата ще ходят на прическа Grinning

# 250
Много хубава визия. Не мога хубаво да видя ризата, но ако тя позволява бих дала идея за закачлива папийонка.

# 251
Скрит текст:
Това си избра нашият младеж. Всичко от Одрин без обувките, те са от Тенденц. Всичко общо 125 лв.
Чудесно е детето Simple Smile свежо и нетрадиционно

# 252
Да, много е свеж младежа, браво за цветовото решение. Една папионка наистина ще направи цялостната визия още по-добра.

# 253
  • Бургас
Ризата е бяла на кафеви рози, дайте идея за папийонката.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 18:23 от gk77

# 254
gk77, много е добре момчето! Супер свежо наистина много ми харесва, поздравления за добре свършвната работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт