Абитуриентски страсти 2022г

• 71 470
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Да попитам и тук. Колко платихте за абитуриентската фотосесия? Трябва ми ориентир.

# 451
Миналата година 200 лв., като ни даде фотографа на флашка около 200 снимки, почти всички ги беше пообработил леко. Времетраенето на сесията беше около 3 часа и се снима на две места.
Това е цена за Габрово да допълня Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:09 от djonova

# 452
В София и при известни фотографи се движат 700-1000лв в зависимост дали е за няколко часа или целият ден.

# 453
Как 1000 лева за снимки?! И хората ги дават?!

# 454
  • столицата
Сериозно ли? При качеството на днешната техника и наличните програми за обработка, наистина ли давате по няколкостотин лева за снимки? Аз бих ги дала /и ги дадох/ за пътуване в чужбина.
Все пак и в училището си платиха за албум с 3 или 4 сеанса плюс от абитуриентската вечер.

# 455
  • София
0 лева, не се втелясваме чак толкова. 😃Колкото съм си отворила сватбените снимки, толкова и тези щях да ги гледам. Ама и ние с дъщерята сме си малко шашави, ММ твърди, че ще сме и единствените без специална кола😃много пък важно.

# 456
  • столицата
Споко, и ние сме без специална кола. Аз при цялата лудница, която ще е на Ал. Невски не виждам как и коли ще се набутат там.
Неочаквано, но в нашето семейство този бал не е някаква еуфория. Да, купихме рокля и аксесоари, без да се изхвърляме, но пък точно каквото детето си представяше и искаше.
Това, за което съм склонна да дам пари, е почерпката с приятели и роднини. Оставила съм го за юни. Да ни е спокойно. В тази връзка, приемам идеи за приятно заведение в София с градина, с разумни цени за около 40 човека.Не държим да е лукс. Дори по-непринудена обстановка би ни допаднала повече. Аз имах едно предвид, но не издържа на Ковид кризата, уви:(

# 457
  • София
И ние сме без специална кола, фотoсесия, големи приготовления и тържества. Надявам се да изкарат весело и когато си спомнят за този ден, да го правят с усмивка.

# 458
  • Sofia
Скрит текст:
0 лева, не се втелясваме чак толкова. 😃Колкото съм си отворила сватбените снимки, толкова и тези щях да ги гледам. Ама и ние с дъщерята сме си малко шашави, ММ твърди, че ще сме и единствените без специална кола😃много пък важно.
Не, не сте.  Ще я заведем с нашата кола. Не го разбирам това демонстриране на нещо, което не притежаваш. Фотографът ще съм аз. Имам прилична техника и навремето се интересувах от фотография. За ужас на всички, не сме организирали тържество с близки. Някак си не си я представям цялата суматоха в един ден. Абитуриентката категорично отказа. Тя самата не предава онова особено значение на събитието.
Като гледам цялата суета, се замислих да не би нещо да не ни е наред?

# 459
Скрит текст:
Не, не сте.  Ще я заведем с нашата кола. Не го разбирам това демонстриране на нещо, което не притежаваш. Фотографът ще съм аз. Имам прилична техника и навремето се интересувах от фотография. За ужас на всички, не сме организирали тържество с близки. Някак си не си я представям цялата суматоха в един ден. Абитуриентката категорично отказа. Тя самата не предава онова особено значение на събитието.

Всичко вие наред. Навремето аз бях фотограф на сестра ми, тя на мен. Почерпката беше в къщи - основно наши приятели и 2 ни лели. Толкова. Самото събитие си е за абитуриента, роднините са за фон.

# 460
  • където и да е,само да не съм сама
Споко, и ние сме без специална кола. Аз при цялата лудница, която ще е на Ал. Невски не виждам как и коли ще се набутат там.
Неочаквано, но в нашето семейство този бал не е някаква еуфория. Да, купихме рокля и аксесоари, без да се изхвърляме, но пък точно каквото детето си представяше и искаше.
Това, за което съм склонна да дам пари, е почерпката с приятели и роднини. Оставила съм го за юни. Да ни е спокойно. В тази връзка, приемам идеи за приятно заведение в София с градина, с разумни цени за около 40 човека.Не държим да е лукс. Дори по-непринудена обстановка би ни допаднала повече. Аз имах едно предвид, но не издържа на Ковид кризата, уви:(

Като прочетох какво търсиш, веднага се сетих за https://www.facebook.com/teren.event.point/
Простор, закътано, вътре и вън/ако случайно нещо завали/и супер яки собственици.
Била съм там на няколко детски РД и партита за големи и всички сме оставали доволни.

# 461
Хайде, абитуриенти, похвалете се! Да видим младост и хубост.

# 462
  • Русе
180 лв за фотото, но ще снима и двете вечери. Скромна сесийка преди бала и на другият ден посрещането на гостите. Толкоз. Обичам снимки, гледам си ги, но 400 и нагоре (колкото вървят у наше село) няма да да посмъртно.
И ние без кола. Така или иначе фотосесията ни е пред даскалото му...Пък и той не иска.

И аз на опашката за снимки.

# 463
  • София
Скрит текст:

Всичко си ви е наред.
И ние ще си го караме с нашата си кола, която е чисто нова на има няма 3 месеца, фото ще сме аз и баща му .
Изпращане с роднини няма да правим , аз съм споменавала и предните пъти, за мое щастие.
Даже иска да го зарежем на Ал. Невски и да се набута в друга кола /луда работа/, аз съм в лек потрес от последното и сигурно няма да му се получи Simple Smile)))

Утре среща на мамите от темата на Ал. Невски Simple Smile

# 464
Ако някъде има официални снимки на абитуриенти, качени на училищен уебсайт или подобни, моля дайте линк. Винаги е приятно да ги погледаш.

Общи условия

Активация на акаунт