Абитуриентски страсти 2022г

• 71 465
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
По ред на въпросите:
Фотограф - 0 лева, ще снима ММ и синът, може и аз.
Автомобил - няма, ще я вземе момче от класа (брат му ще ги кара със семейната кола).
Събиране с родата - през август - нямам вариант за по-рано. 30+10 (възрастни/деца) в Пловдив, защото там са повечето.
За утре - еуфория само у малкия човек, която за съжаление пък е болна от вчера, дано се закрепи до утре.
Рокля, визия изобщо - семпло, но по сърце изцяло на детето.
Надявам се да се забавляват и да им останат положителни емоции, другото е суета.

# 466
50лв. професионален фотограф!
дойде в заведението седя 2 часа , засне с всички гости , после  в царската градина около час се забави направи му на детето  фотосесия Wink /ние си седяхме и хапвахме с гостите/ после пред училището и Шератон/сега Балкан/ аз снимах толкова 

# 467
# 468
При нас фотограф е ангажиран от целият клас. Имаха една фотосесия  в ежедневно облекло след училище, утре ще се съберат по-рано за официална. Цена 100лв.
Иначе близка приятелка е фотограф и утре ще запечата вълнуващи моменти.

Хубав празник желая на всички и На добър час на децата ни!  Със здраве и разум да сбъдват мечтите си!

# 469
"Най-добрият човек, когото познавам", утре от 13.30 по БНТ. Обичам този филм, макар и за едни по-различни абитуриенти.

# 470
  • Down south
Тук повечето балове минаха.
Приятелско дете.
Явно тук са актуални тесни рокли с високи цепки

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 01:53 от Daylily

# 471
  • София
Самото събитие си е за абитуриента, роднините са за фон.
Надявам се някой ден децата ми да не ме третират като фон на баловете на техните деца. Балът е празник за цялото семейство, за тези, които го възприемат като празник. Никога не бих лишила родителите си от тази радост, децата ми също.

Балът на дъщеря ми е на 25.05. Мога да кажа, че сме готови. Учудващо за мен съм спокойна и очаквам с нетърпение да се насладя на празника Simple Smile Всички кифли сме нагласени, семейната кола стегната и излъскана и ще се веселим Simple Smile

# 472
  • Русе
Мацки, тези, от Вас, които са ходили на изпращането в училище, какъв е дрескода за майките?

Моят щял да ходи по къси панталони и тениска. Овиках го. Дънки и риза. Аз какво да метна?

# 473
Хубав празник на тези, които днес празнуват !
Ние сме на 26 ти, готови сме със всичко, много се вълнуваме, наистина ни е приповдигнато и празнично. Женската част сме със нови нокти, вчера дружно бяхме на маникюр и трите. Носихме по спешност роклята на шивачка, защото в последния момент се оказа, че й е много дълга и я настъпва когато ходи.
Дрес код за родителите на изпращането не сме имали, облякохме се по така, но не било нещо специално или тематично.
Момчетата бяха с ризи и панталони повечето, момичета се бяха понагласили, но не е било нещо супер официално.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 09:04 от мекичка*

# 474
  • София
Ние сме днес!!! Цялата къща още се излежава    ,  синът ми си облече по два пъти целия  гардероб и още не е измислил как ще дойде да се снимаме. Аз и малката си купихме по нещичко, все пак бал има. ММ се носи с ризи и панталони последните три години служебно и "има достатъчно", та не се е презорил да пазарува... И той още не си е избрал риза. Явно ще ги приготвям докато тя е на прическа.
Аз съм обещала гофрети за закуска, та още някоя минута спокойствие и скачам да открием деня с по едно кафе и после надявам се леко и с усмивка да изкараме един весел ден (само дано малката днес няма температура).
Днес май имаме много балове!!! Хубав празник на всички!!!

# 475
Мацки, тези, от Вас, които са ходили на изпращането в училище, какъв е дрескода за майките?

Моят щял да ходи по къси панталони и тениска. Овиках го. Дънки и риза. Аз какво да метна?

Аз бих му отговорила в негов стил и бих отишла по къси панталони и тениска 😂😂😂

Сега извън шегата , няма никакво значение как ще си облечена...никой не гледа родителите Децата са главната атракция.

Как да се облечеш и с дънки и с пола или рокля е все тая. Облечи се както ти е приятно и удобно на теб!

Освен ако не плащаш данък обществено мнение или родителите, не се надцаквате кой е по-по-най.  Wink

# 476
  • Русе
Мдааа, няма дрескод. Сбирщайн са всички, дори и децата.

Пинко, така и направих, но трябваше да сверя часовника. Да не се изисква бална рокля, а аз да съм Пепеляшка Simple Smile

Честит празник!

# 477
Честит празник и прекрасен ден на всички абитуриенти и семействата им! 💐

Ели, не знам какво избра, аз лично бих облякла коктейлна рокля/интересна пола със средна дължина и блуза/ елегантен панталон и блуза или риза. Ама аз съм от хората, дето дори ако си изпращат децата до училищния двор на 15 септември, не обуват дънки и кецове, въпреки че това ми е любимото облекло. Simple Smile Та какво остава за изпращане на абитуриент. Simple Smile

# 478
Честит празник на списващите темата!
Благодаря на включилите се по моето питане Simple Smile
Балът ни е утре, дано не вали.

# 479
Ох, да, дано не вали ....

Общи условия

Активация на акаунт