Абитуриентски страсти 2022г

• 71 432
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Всички девойки ми харесват. Много са нежни, красиви, някои са изваяни като статуетки.

# 616
Повечето момичета ми харесват тази година - млади, свежи и красиви.

# 617
# 618

Тези чудеса са само за снимката. Simple Smile Иначе роклята е като хиляди други.

# 619
Дано крилата да са били само за снимките. Абсолютно недоразумение се е получило. Иначе роклята е хубава, момичето също.

# 620
От къде е гащеризона? Търся подобен

# 621
Гащеризона е от https://christinefashion.bg/ и наистина черния стои по елегатно, самия плат на панталона е по плътен и тежък и пада много хубаво. Дано не прозвучи като реклама, но фирмата предлага вискококачествени дрехи, и платовете и шева са на много високо ниво. А също шият по размер на клиент без да променят цената.

Тази година има много красиви момичета, но ми прави впечатление, че има много неправилно подбрани снимки и неодходящи пози, също и такива с гаджета, роднини и т.н.  Повечето вече телефони правят много качествени снимки, навън всичко е зелено и има толкова подходяши места за снимане, не казвам че трябва да е професионална фотосесия.

Конкурса тепърва започва, както се вижда има голям интерес и се надявам, че ще видим още много прекрасни абитуриентки Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 14:03 от djonova

# 622
Като цяло забелязвам положителна тенденция към по-елегатния стил и прически при абитуриентките, и излизане от поп-фолк стила на обличане.

djonova, благодаря че сподели тази модна марка, много красиви дрехи имат.

# 623
Не можах да се въздържа Simple Smile
Скрит текст:

Носенето на бижута има правила, разбирам млади са не могат всичко да знаят, и на голяма част от абитуриентките аксесоарите са в повече... но за въпросното момиче даже не искам и да коментирам  Simple Smile

# 624
Гащеризона е от https://christinefashion.bg/ и наистина черния стои по елегатно, самия плат на панталона е по плътен и тежък и пада много хубаво. Дано не прозвучи като реклама, но фирмата предлага вискококачествени дрехи, и платовете и шева са на много високо ниво. А също шият по размер на клиент без да променят цената.

Благодаря ти, че сподели подробна информация! А може ли нещо да бъде ушито в друг цвят? Трябва ми тоалет за сватба, а тези, които харесах са черни или бели, все неподходящи за повода цветове

# 625
Смятам да, но все пак свържете се с фирмата, много са учтиви и те най  добре могат да ви обеснят, едно съм сигурна, че ще сте доволни Simple Smile

# 626
Бледозеленото момиче! 😍 Прекрасна! Как може да се гласува за нея?

# 627
Отворих конкурса... Пълно отново с фотографски изцепки, професионални!  Качени на пънче?! Поседнали на полянки и по павета като кукла върху москвич без крака и т.н. Обичайните..
Но забелязах и някаква друга глупава измишльотина на фотографите, която ми се наби на очи на няколко различни снимки - кавалерите да забърсват колите с част от роклята на дамите!? Намирам го за меко казано безвкусно, най-малкото пък забавно...

И.. състарени с поне 10+ години момичета, вежди и тежък грим, корони, фибички и панделки в косите.. Новост е гримът с камъни и все повече надути устни.. Акцентът върху татусите на всякакви места по тялото, както и върху цепка и бедро - не са новост.. но все така не са ми ок. Пропуснах и изгърбени стойки + криви пози..

Не знам какви са модните тенденции тази година, но все пак има и хубави, естествени момичета, гласувах за някои..

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 17:53 от 50 Shades of Purple

# 628
  • на село
Тази поза със сядане, краката под тях и роклята разперена е ужасна, кошмар, но мога да ви кажа, че те държат изключително много на нея, ходи убеждавай клиент, че не става, те си я искат, че се и харесват, така че не обвинявайте за всичко фотографите, няма да се бием с тях за една поза.
Снимаш и това е по желание на клиента Joy

# 629
Мен повече ме дразнят надупените пози и там, където го играят еротични тигрици. Все пак се снимат абитуриентки, а не каталог на плейбой.

Общи условия

Активация на акаунт