Абитуриентски страсти 2022г

• 71 415
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И гледам пак има "носии". Не излезнаха ли от мода? Не ми харесват за абитуриентски бал.
Ако питаш моята дъщеря, трябвало да има не бал, а косплей, щяло да бъде много по-забавно, а и нямало опасност някой да стане за посмешище Joy

Хареса ми това момиче, но така го е гушнала и не го пуска този букет, че не мога да видя роклята отпед Simple Smile
Скрит текст:

# 646
Има някои потресаващи снимки, че и цели фотосесии. Следя няколко фотографи, които правят художествени фотосесии.
Един особено...все едно снима каталог за Плейбой, или направо за филми 18+. То са пози, то са чудеса...то по бельо, пък полегнали по земя, стълбища и т.н.
Не разбирам кому е нужно това.

# 647
Мама Вили, много ви е хубава абитуриентката.

# 648
  • България, София
Прекрасни млади хора на съфорумки и не само видях. Да са живи и здрави,с много попътен вятър.
Балът на моята девойка беше на 27.05.
Доволна съм, че всичко мина по план, а и времето беше чудесно.
Всичко направихме в един ден - фотосесия и събиране с приятели и роднини. Има умора, но от хубавите емоции не се усеща.
И аз снимах с телефона, но решихме и професионалист да включим. За 1 час сесия в центъра + снимки в заведението, където пак продължиха около час, че и повече, платихме 350 лв.
Заведението беше близо до училището, в което в крайна сметка  не се събраха. Бяхме далеч от Ал.Невски и с баща й така и не отидохме. Трябваше да зарежем гостите за дълго иначе.
Организиран беше транспорт. Наш близък приятел предложи да я закара и без да е било цел, отиде на бала с лъскаво и мощно возило. Но не е държала в никакъв случай на това, нито пък ние. Просто така се получи.
Агитирам я да участва в конкурса 😊

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 08:37 от velina_v

# 649
Много е красива!

# 650
Поразгледах доста от снимките на участващите в конкурса, но освен "булчинските" прескочих и черните рокли. Някак не ми се връзват с младостта и свежестта. Има и чудесни попадения с цветовете.

# 651
О, много добре!

# 652
Златното момиче е моят фаворит тази година! Благодаря, че го споделихте!

# 653
Velina_v , браво! Стил и мярка, вкус и елегантност!

Разгледах най-после дир-ския конкурс.
Полегнали по стълби, пейки, коли, полянки - както и миналата година. Поза “руска кукла на соц-спалня през 1968-ма“ е още актуална.
Коронки, кринолини, веждИ и джуки - защо бре?
Странно кадриране от “профи“ фотографи.
Неподходящо бельо.
По-малко кофти обувки от миналата година. И по-малко снимки с цялата рода.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 12:53 от Mößbauer-Effekt

# 654
  • България, София
Благодаря за милите думи 🤗

И аз погледах снимки. Има много симпатични момичета, но тази година не мога да бъда безпристрастна 😊

За поредна година ми прави впечатление колко неудачен избор на снимки има. И нямам предвид пози, джуки, прически, фон на снимката и т.н.
А успях да разгледам само около първите 100 качени от над 600.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 08:37 от velina_v

# 655
След позите с Д-то напред, най ме потриса поза wc. Ума ми не побира какво иде да изобрази тази позиция..

# 656
Жълтото е любимият ми цвят и това девойче ще запомня аз: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285047264_816 … A&oe=629EA3B7

И тази пеперудка: https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/285243311_816 … A&oe=629EECE2 Много е свежа. Има я и без крилцата.
И ЕДИТ, че току-що ми излезе:

Много свежа и прекрасна.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 14:22 от Лятo

# 657
mama vili, наистина прекрасно, прекрасно момиче имаш!! Попътен вятър! Много успешна, щастлива и с късмет да бъде! Знаеш кои печелят в тези конкурси, но да знаеш, че за нас тя е победителят! Отивам да я видя и гласувам все пак..

Лятo, "жълтото" момиче наистина се откроява! И "синьото" е много нежно! Точно такива трябва да бъдат за мен - млади, усмихнати, нежни..

От днес не съм гледала, но последно вчера харесах (+ още една снимка на момичето с жълта рокля):

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 17:03 от 50 Shades of Purple

# 658
Освеж жълтата по-горе, аз харесах и това момиче.

# 659
mama vili, наистина прекрасно, прекрасно момиче имаш!! Попътен вятър! Много успешна, щастлива и с късмет да бъде! Знаеш кои печелят в тези конкурси, но да знаеш, че за нас тя е победителят! Отивам да я видя и гласувам все пак..

Ето линк за гласуване за прекрасното момиче на mama vili , който иска да я подкрепи, към момента има 485 гласа - https://www.facebook.com/Dir.bg.abiturientka/photos/a.8152314071 … /8179311845419607

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 12:26 от 50 Shades of Purple

Общи условия

Активация на акаунт