Магията на изтока - тема 66

• 27 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Честита Нова 2022 година и от мен. Живи и здрави.
Вече чакам 1 февруари и настъпването на Новата китайска година на водния Тигър.

Шо, да ти кажа една новина. Шома бил гадже с Марин Хонда от три години. Днес го публикуваха в японската преса.
Опасно е това мъничко танцуващо фъстъче Уно-сан. Намерил си е фигуристка, колежка.

Диспач още не са гръмнали с новина за новата корейска двойка на 01.01. Последните години не са така впечатляващи с разкритията. Да видим, може скоро да обявят нещо.

Гледах днес тийзъра на новия сериал на любимата ми Седжонг с Ан Хьо Соп - The Office Blind Date.
Ох, малеее, а се каня да гледам заради любимката си, но отново изтъркана до болка история.
Започва на 7 февруари.

# 586
  • MJF
Аз видях Шинкансена м/у Нагоя и Киото , добре е наваляло, мда.

bb6, качили са ни Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga (2021) Episode 7, продължава ме го и в ноата година, да видим ще го свършим ли до края на зимата, нашата Wink

Гледай го ти тоз Шома. А уж ако не тренира или спи или играе на електронните игри, а намерил време за захаросана симпатяга като Марин.
Марин я видях на кратката ѝ програма, тя лебедовата си песен показва най-вероятно сега. А Шома още ме чака на волната да го видя.

# 587
Честита Нова 2022 година, скъпи дружки!
Благословени да сте вие и семействата ви. Нека новата година ви донесе много здраве, късмет и спокойствие. А, ако има емоции, те да са само приятни и изпълнени със смях и щастие.

Честито и на имениците. Свети Василий да им носи здраве, любов, радост и късмет.

# 588
  • вятърничава
Честита 2022 година!
Нова година - нов късмет, здраве и по-добри дни за всички нас!
И разбира се много нови и добри филми, сериали и музика!

bb6, качили са ни Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga (2021) Episode 7, продължава ме го и в ноата година, да видим ще го свършим ли до края на зимата, нашата Wink
Шо, продължаваме напред Wink

# 589
Много сняг в Киото и голяма красота.

Меча меча кавайй е Хелоу Кити-шинкансенът, а шинкансен-бентото е уникално, хаха.

Десангът на MBC за 2021 г. отиде в Намгунг Мин за The Veil. Просълзих се от умиление. Да, той наистина направи страхотна игра, както винаги, но сериалът беше трагичен, а го обявиха за много добър и интересен екшън (пляс по челото).

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 16:02 от rossonera

# 590
  • вятърничава
Явно наградата е за мускулите му)))

Cheat on me if you can от 13.01. по bTV Lady. Имам спомен за положителни коментари за него в темата.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 16:14 от bb6

# 591
Bad and Crazy - епизоди 1 и 2

Става, ядва се поне засега, макар че отново ме засипват с всякакви човешки низости. Корейците са непоправими.
Покрай A Year-End Medley се затъжих за И Донг Ук и реших да го започна. Днес в Корея излъчиха 6-и епизод, още тази вечер ще изгледам и другите четири, за да вляза в ритъм.
Полицейско насилие, корупция, убийства, разследвания, че и фентъзи сцени (оцеляването след падането от такава височина ме изуми!) - все задължителни елементи за съвременните корейски екшъни. Поне героят на И Донг Ук не е господин Перфектен, дори бих казала, че е глуповат в много моменти.
Хан Джи Ън (любимата щерка на Ман Шики) е негова бивша приятелка и колежка в управлението. Радвам се, че отново я гледам, симпатяга.
Уи Ха Джун стана оборотен след калмарското му приключение, но никога не ме е впечатлявал кой знае колко. Лицето, очите, изражението... ммм, неособено приятен, чисто човешки.
Ен-чо (Ча Хак Йон) - горкият, отнесе толкова много бой, че ми стана жал за героя му. Добър полицай, попаднал на грешните (корумпирани, зли и отмъстителни) началници, както става във всяка корейска полицейска приказка.
Нищо ново, но заради няколкото любимци в каста гледам, а и нямам нищо за следене в момента, докато не започне зимния японски сезон.

Сериалът е само 12 епизоди. Откога апелирам корейците да намалят епизодите на сериалите си и май са на път да го сторят. И с The Veil беше така, сега и новия сериал на Ким Нам Гил също, както и новия на Седжонг. А, дано. По-кратки, но малкооооооо по-съдържателни истории. Стига с тези теханмингукски локуми и реклами.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 20:07 от rossonera

# 592
BalloonУспешна 2022 г. Champagne Balloon

На корейците и 12 епизода са им много. След Dr.Brain и Hellbound мисля, че 6 епизодните сериали са тяхното нещо.
Сега гледам The Silent Sea  -  8 епизода и съм го преполовила, а още ми е интересно. Може и 8 епизодно,то и без това 8-ят епизод е преломен и тръгват надолу.

Най-популярните лица за 2021г.

Тримата тай съм ги гледала. Незнам защо обаче Okada Kenshi не съм. Боже,това е такъв пропуск Scream
Първото място - ОК.Не ми беше познат,но му е интересна историята.

# 593
2в1 качи клипа преди три дни, но отново си го проспала.
А за Кенши Окада е говорено много в темата.

Първо от 16 на 12 епизода, което е постижение за тях, а след някоя друга година можем да си мечтаем и за корейски сериали по националните телевизии от по шест епизода.

# 594
Напълно възможно.
Аз до преди дни бях в абсолютен шок,че гледах сериал,който е по-зле от всяка корейска драма,която съм оставила да догледам в по-добри дни Innocent т.е. никога.

# 595
Bad and Crazy - епизоди 1 и 2

Става, ядва се поне засега, макар че отново ме засипват с всякакви човешки низости. Корейците са непоправими.
Покрай A Year-End Medley се затъжих за И Донг Ук и реших да го започна. Днес в Корея излъчиха 6-и епизод, още тази вечер ще изгледам и другите четири, за да вляза в ритъм.
Полицейско насилие, корупция, убийства, разследвания, че и фентъзи сцени (оцеляването след падането от такава височина ме изуми!) - все задължителни елементи за съвременните корейски екшъни. Поне героят на И Донг Ук не е господин Перфектен, дори бих казала, че е глуповат в много моменти.
Хан Джи Ън (любимата щерка на Ман Шики) е негова бивша приятелка и колежка в управлението. Радвам се, че отново я гледам, симпатяга.
Уи Ха Джун стана оборотен след калмарското му приключение, но никога не ме е впечатлявал кой знае колко. Лицето, очите, изражението... ммм, неособено приятен, чисто човешки.
Ен-чо (Ча Хак Йон) - горкият, отнесе толкова много бой, че ми стана жал за героя му. Добър полицай, попаднал на грешните (корумпирани, зли и отмъстителни) началници, както става във всяка корейска полицейска приказка.
Нищо ново, но заради няколкото любимци в каста гледам, а и нямам нищо за следене в момента, докато не започне зимния японски сезон.

Сериалът е само 12 епизоди. Откога апелирам корейците да намалят епизодите на сериалите си и май са на път да го сторят. И с The Veil беше така, сега и новия сериал на Ким Нам Гил също, както и новия на Седжонг. А, дано. По-кратки, но малкооооооо по-съдържателни истории. Стига с тези теханмингукски локуми и реклами.

Преди малко изгледах шести епизод. Честно казано на два пъти превъртях. Малко в повече ми дойде да гледам И Донк Ук като клошар и наркоман. Първите четири ги изгледах на един дъх. Все пак накрая се пораздвижиха нещата. Седма серия се очертава обещаваща. Като цяло ме радва сериалът, има попадения.

# 596
Реших да започна годината с един вид ретроспекция на любимите ми азиатски филми и сериали.

Започваме с нещо корейско:
Скрит текст:

Първата ми азиатска любов Кен Уатанабе:
Скрит текст:
Харесвам всичките му роли, но бих отличила два филма
Memories Of Tommorow

и Rage
,
в който участват и други мои любимци

Аои Миязаки

Сузу Хиросе

Сатоши Цумабуки

Любими сериали:
Скрит текст:
Коджи Якушо и Кенто Ямазаки в Rikuoh

култовите образи от RemoteLove

учителят-мечта от Dragon Zakura

Арата в Contrail

и в Saiai

Из творчеството на Коре-еда:
Скрит текст:

Shoplifters

After Life

Air Doll

Like Father, Like Son

The Third Murder

Любими комедии:
Скрит текст:

Welcome Back, Mr. McDonald

трилогията What A Wonderful Family

Любими драматични филми:
Скрит текст:

Birds Without Names

Big Bang Love Juvenile A, един от най-странните (в добрия смисъл) филми, които изобщо някога съм гледала

Blank13

Josee

С участието на Такеши Канеширо, най-красивият мъж, когото очите ми са виждали:
Скрит текст:

The Crossing

сериалът Love 2000

Perhaps Love

Такеши и Тони в Confession of Pain, един от няколкото филма, в които си партнират

емблематичният му образ в Turn Left, Turn Right

# 597
Сега ще мисля и утре като завлека детето на училище ще си направя такова като Бел.

# 598
Хаха, намериха ти занимавка. Утре ще чакам. Започвай да ги мислиш.

Изгледах и трети епизод на Bad and Crazy.

И Донг Ук прави страхотна роля. Браво. Удоволствие е да го гледам.
Големият актьор личи, както и в този пародийно-трагикомичен образ, който има тук, че и гарниран с раздвоение на личността.
С Хан Джи Ън са много добра двойка. Превивам се от смях на техните сцени. Тя е същата откачалка, каквато беше и в Kkondae Intern и пасва отлично на И Донг Ук.
Луд е, много луд и страшно ми харесва.

# 599
Не,че няма какво да гледам или Sleeping защото първи януари е най-късия ден - събуждаш се и вече е тъмно...на втори си на работа,защото е малшанс почивния ден да се падне в принципно почивен ден.Късмет.

Бел,това за миналта година или въобще?

Общи условия

Активация на акаунт