Магията на изтока - тема 66

• 27 085
  • 737
  •   2
Отговори
# 420
Konin Todoke - епизод 7

Ох, заспалият охлюв най-после се събуди! В началото на днешния епизод ми се искаше да го ударя, но на финал осъзна всичко и действа сам, при това много мъжки и разумно. Бреййй, голямо напрежение днес, големи емоции, но на финал доволна.

Скрит текст:
Не ми стигаше снахата-дразнител, ами за само един епизод вкараха втори дразнител - нейна двойничка, инфлуенсърка, която отново се играе от Кана Курашина. Помислих, че обърнаха историята с краката нагоре, но не, слава богу, било е само за един епизод, да има напрежение за зрителите, а и нали историята със снахата приключи и трябваше да има още нещо до финал.
Действието от мангата приключи някъде с 3 и 4 епизод, а сега гледаме неща, които изобщо ги няма в нея и са дело на двамата сценаристи. Може и да се допитали до мангаката за епизодите напред, защото тя все още не е пуснала нищо от това, което виждам в сериала.

Развод няма да има. Двамата заживяха заедно, а дългът е върнат изцяло. Двете пиленца си признаха всичко и сега да видим какво остава до финал.
Нана ми е страшно симпатична. Много добра роля за нея. Със Сенсей се разбират чудесно.

Мисля, че всичко ще приключи с общо десет епизода (най-много). Японците не са ги обявили, но така ми се струва, като видях как завърши днешния епизод, а и превюто за другата седмица....

И главното парче към сериала. Стана ми много любимо.

# 421
  • вятърничава
Взех си аз дозата Курокава и Сенсей за тази седмица,назад съм с епизодите и нямам търпение за следващите.
Сенсей наистина много смотан го играе до тук, радвам се,че се поправя.То е ясно,че натам вървят нещата.
Двете пиленца си признаха всичко и сега да видим какво остава до финал.
Ми освен бебе Misc Baby Bottle

А Морио и Юкико много сладки
Скрит текст:
с първата целувка.

И двата сериала много ме радват и разведряват от My Mister (голямо пиене и интриги във всеки епизод) и Jirisan (забуксува тази мрачна история).
Това Take Off също много ме развесели, няма такива идиоти,любими при това! Шош, и аз на лед и сняг Wink

Tuon,гледа ли  Antique?

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 17:02 от bb6

# 422
  • MJF
Мани, мани, зимомразката Шош мълчи и се прави че не вижда снега отвън. Пуснала съм снегорина.

Значи така с Konin Todoke. Еми като имат реално бременна главна актриса а и тя се скъса от носене на "торби" е време да инкорпорират тоз факт в сценария, да не се мотаят.

Аз имам Потъването  като епизод 7, да видя Тадокоро как е в прокуратурата.

ooooh! отплеснах се. Изгледах Super Rich 7. Текста в диалозите на Мамору и Ю ме hahaha в този епизод. Големи перипетии нон -стоп за бизнеса на Мамору, минута покой няма. А как "потегли" с традиционния японски сватбен тоалет , аз в първия момент- в самото начало на серията се чудех какво аджеба става и защо Егучи е с тоз чаршаф с голяма качулка, голям Smiley , а после в самия епизод  нататък като дадоха тази цялата сцена още повече се hahaha . Голям майтап. Ей на, сега бих я оприличила на снегорин тичащата така Мамору  Mr. Green Свърши на интересно място този епизод.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 18:19 от Шошулчо

# 423
Не.
Ще го видя когато си изгледам сериала.Много ще се сполна и ще загубя интерес. Искам да гледам Ли Танат в нещо леко,без драма,да е в забавен образ и без да плаче.

Шош,видях,видях,че има Nature Snowflake Hug Hug

# 424
  • BG
Аз започнах един китайски Plot Love. Главните никак не са ми много симпатични, но пък темата  отмъщение винаги ми е била сред любимите. В тайско взеха да се разпадат разни връзки. Вейр и Бела са се разделили официално вече, но си остават добри приятели Smile
Tuon, ти не си ли гледала Endless Love? там се бях отчела с 2-3 еп., не го продължих само защото съм гледала оригинала и не ми се повтаряше съшата история отново.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 21:20 от нощен гост

# 425
Гост,гледала съм го.Там и двамата плачат в различен момент.Там ролята му не беше весела и забавна.Първо беден и нещастен,после богат и нещастен.Сега го гледам освен в Baker Boys и в Irresistible.

И Our Times също гледам,но той е китайски.Дори и корейско следя.Трябва и нещо японско да си харесам.

Този Пуш???

# 426
  • BG
Да, този, но е само слух засега. Аз никак не харесвам съпругата му, но избора си е негов.

# 427
  • гр. София
Аз започнах един китайски Plot Love. Главните никак не са ми много симпатични, но пък темата  отмъщение винаги ми е била сред любимите. В тайско взеха да се разпадат разни връзки. Вейр и Бела са се раздалили официално вече, Майкито и Пуклук също, но не е официално потвърдено май, също и Пуш доколкото разбрах ще се разwежда. Иначе всички си остават добри приятели Smile
Tuon, ти не си ли гледала Endless Love? там се бях отчела с 2-3 еп., не го продължих само защото съм гледала оригинала и не ми се повтаряше съшата история отново.
Plot love ще го превеждат от eastern spirit. Видях темата във форума Simple Smile

# 428
  • BG
Благодаря за уточнението, но от техните преводи отдавна съм се отказала, дори и да има някоя драма техен превод, не бих го ползвала. Сега съм ужасена и от резюметата на сериалите, които правят в темите.

# 429
Гост,Пуш и жена имат клипче в общият им ютюб канал от преди няколко дни - тук
Не,че не е възможно клипчето да е старо или "любовта" да е за пред камерата.Пък дано още да се обичат.

# 430
  • BG
Tuon,аз затова писах, че са слухови, които четох. Присъединила съм се в няколко групи за тайско и там каквито клюки прочета, това споделям. Може би не трябваше да споделям неща, които не са потвърдени. Ще се върна да изтрия тази част от поста си, че сега ще се чувствам виновна зорлем да развеждам хората.

# 431
  • гр. София
Благодаря за уточнението, но от техните преводи отдавна съм се отказала, дори и да има някоя драма техен превод, не бих го ползвала. Сега съм ужасена и от резюметата на сериалите, които правят в темите.
И аз съм забелязала, че резюметата са странни, даже се чудех дали не са автоматичен превод, но от субтитрите не мога да се оплача. Гледам няколко текущи и съм много доволна от субтитрите.

# 432
  • BG
Да, много приличат на автоматичен превод. Аз много време не бях влизала във спирита, защото имах период с почивка от азиатско, но отскоро преглеждам темите, за да си харесам някое заглавие и взех да се чудя аз ли съм тъпа- чета, препрочитам, егати изреченията, пак нищо не разбирам. Даже вчера толкова се ядосах, че мислех да пиша мнение по въпроса, но се отказах.
Всъщност една потребителка ги прави от години, но напоследък съвсем са през просото

# 433
Гост,нали знаеш,че няма дим без огън.Сякаш при тайландците по-лесно се приема от феновете ако се обяви гадже,годеж...развод.

# 434
Гостче, няма нужда да триеш. В крайна сметка пускаш нещо, което си прочела, а колко е вярно ще си покаже времето.

Един твой корейски любимец участва в нов сериал - Show Window: Queen’s House, който започна в понеделник.

Кай (ЕХО) с нов соло мини-албум и клип към заглавната песен - Праскови Grinning.

По онзи край на света прасковите са смятани за храна на боговете и са символ на щастие и богатство.

Общи условия

Активация на акаунт