Магията на изтока - тема 66

• 26 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • вятърничава
Atamagaokashii, ако не е късно  не чети скрития текст!

Шош, може да гледаш направо последния епизод и да приключиш мъките Wink

# 661
Tracer - епизод 1

Започна обещаващо и дава надежди за една корейска човешка драма, качествена, в стил Misaeng.
Шиуан цъфти, а такива роли са само за него, но остана и сценаристът да е на същото мнение като мен и да не "разкаже" играта на героя му до финал.
Иначе, обичайното корейско - борим се за справедливост, стремим се да накажем лошите и събираме пари от длъжниците към хазната. Занимаваме се с корейските данъчни измамници. Спецката да гледа как го правят в Корея и да действа.
Второстепенните актьори са много качeствени и все мои любимци. Много се зарадвах като видях и Чон Бе Су, който не бях гледала от Haechi и When the Camellia Blooms.
Главната, Го А Сонг, я харесах много преди години в Radiant Office с Ха Сок Джин и Ким Донг Ук, но откакто я гледах в истинската ѝ светлина в предаването K-Ocean Pathfinders, редом до Ким Нам Гил и Пак Сонг Унг, дадох много назад и откровено ме дразни.
Добра актриса е, нейната муцуна няма как да бъде забравена, та, дано не ме дразни много, че все се сещам за изцепките ѝ, докато бяха на яхтата.
В MBC ми е надеждата. Дано сериалът си струва, а аз, че ще гледам заради Шиуан - ще гледам, as always.

Превюто за утрешния 2-и епизод.

# 662
Satsui no Michinori изгледан. Забавно, имаше си интрига, обрат в последния епизод. Различно от нещата, които обичайно гледам, но ми хареса.

И нещо малко като за петък, фотосесия на Арата:
https://www.hirohisanakano.com/home/2018/06/19/4841/

# 663
Хареса ми днешния епизод 7 на Bad and Crazy.

Скрит текст:
Наситен с много действие, екшън сцени, хванаха злия и корумпиран Гье Шик, но играта продължава. Поне я докараха до някъде в разплитането. На финал стана ясно и защо героят на И Донг Ук има раздвоение на личността. Подозирах, че ще е свързано с детството му, някаква травма, ммм, дам. Какво друго да е в корейски сериал?!?

Да похваля сцената с целувката. Много добра и то за корейска кримка. И Донг Ук е известен професионалист, а и след броманс-сцената в камиона с Уи Ха Джун, с която пресолиха манджата, това с Хан Джи Ън беше приятна изненада.
Руско-корейската бандитка е много преекспониран персонаж (всички мъже треперят от нея, брей, а и как страшно гледа....), но поне ѝ се разбира руския, за разлика от този на Андрей Канг.

# 664
Bad and crazy - наистина страхотен седми епизод. В камиона си беше голям криндж обаче. Когато Су Йол си спомни детството, последната сцена с Кей не я схванах много. Очаквам продължението утре с нетърпение.

# 665
На 13 януари от 20:00 часа по BTV Lady започва корейският сериал “Смъртоносна изневяра(Cheat on me if you can). /b]

# 666
BTV Lady и Netflix явно се конкурират в излъчването на корейски сериали Joy
Нетфликс ще зарадват (или спасят от депресията) зрителите с All of Us Are Dead.След зомбита във влак,ще има зомбита в училище. Явно учебната им програма най-сетне ще бъгне учениците и ......
Базиран на уебкомикса Jigeum Woori Hakkyoneun" на Joo Dong-Geun.
Може да се гледа от 28 този месец.
Трейлър

# 667
Хаха, е, нали някой трябва да конкурира надрусаната Зендая във втория сезон на Euphoria.
Наркотици, насилие, зомбита, смърт и после защо има извращения в училищата... Няма по-страшна пропаганда от киното, а обърканите детски мозъчета попиват всичко, като гъби.

Време е за И Донг Ук, а после и Шиуан в сериала за Корейският НАП a.k.a Tracer. Корейците обичат сериали за пари, особено за някой, който събира дължимото и укрито от богатите. Парички, парички, как само обичат сериали за парички и не е учудващо, че стартираха с висок рейтинг.

# 668
Следващият корейски сериал в Нетфликс ще е Зомбита в банката Joy

Зендая я ледах я в Дюн и не беше много зле,но и нямаше много екрано време.И имаше сини лещи и не говореше много.Вече за втория филм незнам,незнам. Там гледах и Chang Chen,който беше по-добре от Daniel Henney в Колелото,който успя само да покаже тяло,но то и самият сериал е Tired Face

# 669
  • вятърничава
Следващият корейски сериал в Нетфликс ще е Зомбита в банката Joy
И после зомбита в НАП.
Всички данъчни да изядат, заключ!

# 670
Tuon, може и Зомбита обират корейска банка и си правят среднощен мокбанг, хаха.

Спрях сега на 26 мин. на 8-и епизод на Bad and Crazy, защото дават точно това, за което говорим...

Скрит текст:
Момиче-тийнейджър убива баща си, като го наръгва с нож. Ножът, разбира се, е замъглен, но все пак такива сцени с деца...
Дано поведението на детето има обяснение, но е точно като зомбирано и това, за което говорим.

# 671
Tuon, може и Зомбита обират корейска банка и си правят среднощен мокбанг, хаха.
Joy
И без това правят римейк на La Casa de papel/Money Heist.Направо  да е със зомбита и към мокбанга по едно смути с домат.

# 672
Bad and crazy, 8-ми еп. - имам чувството, че руско-корейската наркокралица го удари на саморазправа с нашия човек. Само накрая да не излезе, че и той е утрепал баща си. 😢

# 673
Tuon, корейците отново изкопаха дъното.

Днес дори....

Скрит текст:
... показаха самоубийство на дете.

И аз, като И Донг Ук, си казах:

Заветният 8-ми епизод, типично по корейски. Сценаристът видимо се е изморил.

# 674
Рос,не съм гледала и нямам представа дали съм права,но режисьора може да иска да покаже корейската действителнос??? Корея е в челните места по самоубийства.Може ли да наблягат,че това е лошо,грешно,неправилно или го представят просто, за да шокират зрителите?

На 27 март ще е церемонията на Оскарите тази година.Това са финалистите,а от тях ще се изберат 5,които ще се борят за статуетката,те ще станат ясни на 8.02
Скрит текст:
„A Hero” (Иран) -  режисьор Асгар Фархади (Шош,трябва да го видим)
„Drive My Car” (Япония)
„The Worst Person in the World” (Норвегия)
„Flee” (Дания)
„The Hand of God” (Италия)
„Compartment no. 6”
„I’m Your Man” (Германия)
„Prayers for the Stolen”
„Lamb” (Исландия)
„Hive” (Косово)
„Great Freedom” (Германия)
„Plaza Cathedral” (Панама)
„The Good Boss” (Испания)
„Playground” (Белгия)
„Lunana: A Yak in the Classroom” (Бутан)
Искам да гледам филма от Бутан.Гледала съм 2 от там - Milarepa и Phorpa и двата ми харесват много.

Общи условия

Активация на акаунт