Къде в Бургас....

• 108 367
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Моля, някой да ми каже къде в Бургас има магазини за халати за баня. Искам да подаря един на приятеля ми, ама не се сещам къде да търся . Някой ако знае и цени......(за да се подготвя психически Simple Smile ).
Сега се сещам и за едно малко магазинче на ул."Кирил и Методи",
с/у кафе "Ралф" и до бирария "Кристал" някъде беше.

# 196
  • Paris
Янче, добри тестери продават в парфюмерията под новия хотел на Богориди и в една малка парфюмерия на ул. Паисий Хилендарски и на много добри цени Peace

# 197
  • Burgas

Това е трудно да се каже за Бургас.Ако е нещо сериозно по-добре пътувай до Сфия.Бургас е град в който медицинските услуги и най вече стоматологичните са на много ниско ниво.Не ти пиша на изуст ,а като човек който е работил в тази сфера.
Ако проблема не е толкова сериозен мога да ти пиша на лични координатите на стоматоложката при която аз ходя(работи и с здравна каса).

Имам  кариеси за оправяне, а и един мъдрец расте на криво и претиска предните и не знам едно сериозно друго не newsm78 , просто ми трябва наистина добър зъболекар! А и да работи хигиенично, защото бях при една тук в Бургас преди един месец която да не ви разправям каква "хигиена" спазваше. А сега ме боли зъбът(който ми го прави) и пак трябва да го отварят. ooooh!

# 198
  • Бургас
Малвина, магазинчето не съществува вече
Янче, добри тестери продават в парфюмерията под новия хотел на Богориди и в една малка парфюмерия на ул. Паисий Хилендарски и на много добри цени Peace
А къде се намира Паисий Хилендарски, че и в бгмапс ме можах да я намеря  newsm78

# 199
  • Paris
Янче, много съм зле, улицата се казва Патриарх Евтимий, не Паисий Хилендарски.Ебаси колко съм зле ooooh!
http://bgmaps.com/map.asp?sid=677d816600e15f90d24ce002875cefa5&a … &Map27_20.y=4

# 200
  • Бургас
Янче, много съм зле, улицата се казва Патриарх Евтимий, не Паисий Хилендарски.Ебаси колко съм зле ooooh!
http://bgmaps.com/map.asp?sid=677d816600e15f90d24ce002875cefa5&a … &Map27_20.y=4
този магазин го зная, но и него май го няма вече. Последните няколко пъти когато минавах от там все е пусната металната щора

# 201
  • Paris
Така ли, значи ми е старо инфото. Но на Богориди със сигурност има тестери и то много добри !

# 202
Къде в Бургас добра козметичка?
Интерисува ме почистване на лице + масаж. Колко горе долу струват тези процедури?

# 203
Ехо!!! Laughing
Няма ли доволна бургазлийка от козметичката си?

# 204
  • Бургас
Магазин, който предлага марката "NAUTICA"?

# 205
А къде се намира Паисий Хилендарски, че и в бгмапс ме можах да я намеря  newsm78
Е,как да не същесвтува,вчера бях там и си работеше:)

# 206
Ако става въпрос за магазинчето на Фердинандова, тестерите от него можете да поръчате на http://parfumi-bg.com/  Wink
Сайтът и магазинът работят заедно

# 207
Моля, някой да ми каже къде в Бургас има магазини за халати за баня. Искам да подаря един на приятеля ми, ама не се сещам къде да търся . Някой ако знае и цени......(за да се подготвя психически Simple Smile ).

В Славейков до спортна зала Младост, в новия търговски център Престиж има 2 или 3 магазина за такива историйки Heart Eyes

# 208
Здравейте,искам да попитам къде точно се намира парфюмерийката на "Патриарх Ефтимий",по-точно на коя пресечка,че вчера го търсихме това магазинче и не го открихме! newsm78

# 209
Момичета спешно се нуждая от добър дерматолог,защото искам да си изледвам идни бемки и съответно да ги премахна,независима дали са опасни или не.Но от това което прочетох в темата така и не ми става ясно кой от кого е довален  newsm78
Та затова отново повдигам въпроса с надеждата,че някоя от вас е ходила при тези доктори и може да ми препоръча нещо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт