Къде в Бургас....

• 108 018
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, Smile, ще отида днес да проверя.

# 646
някой ходил ли е на антицелулитен масаж в Бургас? Препоръчаха ми една масажистка, но ми се струва доста скъпичко - 35 лв едната процедура ...

# 647
някой ходил ли е на антицелулитен масаж в Бургас? Препоръчаха ми една масажистка, но ми се струва доста скъпичко - 35 лв едната процедура ...
Знам че моята козметичка прави антицелулитни масажи.Май има и такава апаратура.Не съм сигурна,защото не съм ползвала такава процедура.Ако искаш ще ти дам мобилния и телефон, за да я питаш направо.Салона и е срещу Борисовата градина.

# 648
може да, ако не ти представлява трудност Simple SmileSimple Smile в момента съм на диета, спортувам и искам да ги съчетая с масаж

# 649
Започнах антицелулитна терапия,но докато си открия удобен салон направих голямо проучване.Сега имам координатите и цените на доста козметички,ако проявяваш интерес мога да ти ги изпратя на лични(пиши дали се интерисуваш от определена терапия или само масаж и в кой район ти е по-удобно).

# 650
някоя от вас ходила ли е в салона срещу бившия Паралел, до трета поликлиника - забравих как се казва, ако може да сподели впечатления

# 651
  • Бургас
някоя от вас ходила ли е в салона срещу бившия Паралел, до трета поликлиника - забравих как се казва, ако може да сподели впечатления
Galleri май беше! И аз чакам отзиви за там. Някой правил ли си е фотоепилация?

# 652
Doreta, можеш ли да ми пратиш координатите на лични, аз искам да си избера някаква антицелулитна процедура и ми се иска да разпитам. Благодаря!

# 653
  • у дома
Здравейте! Знае ли някой къде в Бургас има добър ортодонт? Става въпрос за апаратче, а не за брекети.Предварително ви благодаря!

# 654
Здравейте! Знае ли някой къде в Бургас има добър ортодонт? Става въпрос за апаратче, а не за брекети.Предварително ви благодаря!
Мисля че пациентите са най доволни от д-р Обрешкова.Тя е от мнго малкото лекари, които не спират да се учат и да се информират за новостите в тяхната област.

# 655

ако искаш ми пиши на лични, че в момента съм много добра по тоя въпрос. За дете или за голям човек става въпрос. Мен зъболекари от Бургас ми препоръчаха 2ма доценти - В София и Пловдив. Ако се стигне до там, ще ти дам координати

# 656
  • у дома
doreta можеш ли да ми дадеш кординатите на д-р Обрешкова?

# 657
Може ли да ме посъветвате за добър дерматолог в Бургас моля ви?

# 658
doreta можеш ли да ми дадеш кординатите на д-р Обрешкова?

Ще попитам днес за телефона и ще ти го пратя на лични.

# 659
  • Paris
Мисля че пациентите са най доволни от д-р Обрешкова.Тя е от мнго малкото лекари, които не спират да се учат и да се информират за новостите в тяхната област.
Моля ви, само не при Обрешкова! Няма да използвам крайни изрази, но за мен тази жена е меко казано некадърна. |Дъщеря ми беше при нея, носи скоби които и направиха огромни рани на венците, които не можаха да и минат близо 3 месеца. Важно е да се знае, че тази жена не е завършила специализация за ортодонтия, т.е е самоука в тази област. Всеки месец ходихме на преглед за да се коригират скобите. Тези прегледи траеха точно 5 минути, като тя дори не забелязваше като и никнат нови зъби и се налагаше аз да и казвам. Трябваше ние сами да активираме скобите на всеки 10 дни.
Сега посещаваме д-р Милина, специалист ортодонт намира се на ул. Кирил и Методий, мога и тел. да дам.
Взе скобите на дъщеря ми и изцяло ги преправи, за да са и удобни и най-вече ефикасни. За вземане на мярка не ни взе нито стотинка, а Обрешкова взима 40 лв само за това. Учуди се като и казахме, че сами си активираме скобите, това по принцип го прави самия зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт