Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 093
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Честити месечинки на  Вики и Ивчо! Да растат здрави и все така усмихнати   bouquet

# 196
Люта чушка , много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • София
Кабранска, много ще ми е интересно какво ще каже ортопеда за проходилката. Да споделиш после, моля те!
Прощавайте, ама не мога да се сдържа - за мен е абсурдно да се слагат бебета на тази възраст в проходилки. Но това си е мое мнение.

adella, ех, че умислен твоя младеж. Много е готин! Пу, пу!

Между другото, тук заваля първия ситен снежец... бзззз... студеничкото настъпва.  cold

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 14:17 от Tatalina

# 198
  • София
Честит първи сняг  Cry Никак не обичам зимата.

# 199
  • Варна
Честито на месечковците днес!  baloni baloni baloniДа са живи, здрави и ядливи и много да радват мама и тате!
При вас вече сняг ли заваля? Гадничко... cold Честит да ви е, пък дано поне е меко времето като вали сняг. Тук днес беше сравнително топличко и изкарахме 2 часа навън. Ходих да разгледам по бебешките магазини асортимента от пюрета. Търсих по-специално на Гербер - една май-ска мама ме светна, че били хубави. Взех няколко, утре ще пробваме.
Много сладки снимки сте сложили, и аз имам нови, но сега нямам време да ги качвам... Крис вече е гладен и се сърди.
Целувки и  Hug на бебчетата и да слушкат!

# 200
Привет  и от нас в тоя студен ден и честит първи сняг,ние във Варна ще почакаме малко за сняг,в замяна на това пък си имаме ветрец колкото душа иска.
Честита месечинка на сладурите Вики и Ивчо.Да растат весели и жизнерадостни деца.
Като стана въпрос за сини очи чакайте и аз да пусна малко снимки. Grinning

На Пресито обаче очите й са много тъмносини,незнам дали ще се избистрят

# 201
Здравейте мили мами !
Честит първи сняг! cold-при които вали де че тук в София вали ама иначе нямам представа Flushed
На мен приповдигнатото ми настроение от първия сняг - винаги съм му се радвала ми мина половин час след като изведох Нана да го види. Tired Face
Знам че може и да ме помислите за откачена , но докато няма силен вятър и температурите не се катурнат под нулата не смятам да кисна все у дома . Crossing Armsтова си е лично мнение сега някой да не се нервира нещо Stop
Та облякох Нана в чорапогащник , плетени гащи и терлици , облякох и плетена жилетка , сложих шал и шапка , облякох се набързо и аз и заедно с кенгуруто и чадър отидохме до Фантастико-на няма 10минути път е от нас.Напазарувахме и се връщаме.Точно пред блока ме вижда една баба с чадър и като изгледа детенце учудено и зацъка с език и вика - Божке горкото дете , горките му крачета как е обуто само!И аз  #CrazyИ като ми стана едно мъчно и гадно и се почувствах толкова тъпо и едва ли не виновно  smile3518
Да ме освиркат всички , който искат и намират че съм катил.
Аз не намирам че съм се държала зле - носа , крачетата и ръчичките на бебе бяха топли.Сега спи от 50минути сладко сладко а цяла сутрин рева и аз с нея и то не бе гушкане , то не бе викане от моя страна  Embarassed за което се срамувам де и събрах 15 минути сън.
Ако настине ще да е от това че заспа с кенгуруто и всички дрехи и и метнах едно одеяло отгоре и сто процента ще се изпоти. newsm78
Знам че написах 30 километра пост и съжалявам.
Само да кажа че прекаленото изнежване не е довело  до нищо добро , както и другата крайност премръзването.
после ще пиша пак.Много ми е криво Weary

# 202
  • София
Честити месечинки на малките съкровища Вики и Ивчо !

Ама наистина нашите бебченца са най-хубави!

Честит първи сняг !

# 203
Честити месечинки на Ивчо и Вики baloni!
Честит първи сняг там където вали. При нас още няма  Stop.
Леле ама какъв е студ вече.... Приятна и топличка вечер ви пожелавам   bouquet.

# 204
  • Велико Търново
Вили,бе я ела на себе си Simple Smile!Какъв катил,кви пет лева?Ма няма нищо по нормално от това да си изведеш детето на разходка,сега като не ги извеждаме кво ще правим като дойде баш зимата?Аз,нали писах,че се срещнах с една майска мама днес и двете моми бяха облечени така:боди с дълъг ръкав,чорапогащник,термо дънки,обувки,яке,тънка блуза и есенна шапка.Като се има в предвид,че мойта е със хрема,а Рали кашля.Ама,така ще ги каляваме.Аз,като малка бях голяма глезана и всички трепереха над мен-студена вода да не пия,сладолед като се разтопи тогава да го ям и разни др.префърцунени истории и накрая мед.ми картон три пъти по-дебел от тези на другите деца Mr. Green.Та отсега съм казала Божа ще види какво е това каляване.
 Вили ти си най-добрата майка за Нана! Hug

# 205
Ива78, ама баткото какви очи извадииии , направо ме уби. Страхотни са ти дечицата Heart Eyes. Айде сега казвай как ги направихте Grinning.

# 206
  • Канада
Здравейте и от мен!
Честити месечинки на Ивчо и Вики!Да растът здрави и послушни и мнооого късмет им желая!А на мамите по малко нерви около отглеждането им! smile3525
Ние имахме отново тежка нощ-рев до полуда!Мисля,че са зъбите-просто няма какво друго да е!Рева и се тръшка до 1 и половина,без значение дали го носехме или се опитвахме да си играем с него.Накрая горкото каталяса от умора Sad и заспа.Какво ли не му давам за тези зъби,но....май както коликите,така и зъбоникненето ще  ни е много болезнено!
За очите-и аз много харесвам светли(сини и зелени очи)Едно време обожавах тъмните очи,бях обявила светлите очи за гадни Laughing Майка ми все ми повтаряше,че мъжа ми ще е със светли очи.щом толкова много не ги харесвам!!И.....се оказа права!Именно очите забелязах в самото начало когато се срещнахме,а те са едни зеленииииииии,смного странни!Колко пъти продавачки в магазин или ей така разни девойки по улицата съм чувала да му обсъждат очите  Twisted EvilMr. GreenМного исках и Ванко-Калпазанко да е с такива,ама тцък-взел е моите-никакви,някакви си пъстри!!!
Та....исках да кажа преди да се отклоня Mr. Green Yanan,да ти е жив и здрав малкия Ники-много разбити женски сърца ще има!!! Crazy
Иначе температурите и тук паднаха много,вечер и през ноща стигат до -5;-6,а довечера го очакват да завали,нооо.........ние си излизаме навън,защото бебо ставам много нервен,ако не излезем!
Хайде това е за сега от мен!Ако имам позволението на малкия разбойник,после пак ще пиша! Laughing
Целувкии!!!

# 207
Вили и според мен няма нищо лошо в това,че си разходила детето ние тъкмо се прибирахме и заваля дъжд та не можахме да останем още малко навън  Crossing Arms
Честит първи сняг Nature Snowman
Мами видях,че сте коментирали за това как послушните бебета в момента са големи непослушковци това се случва и с нас  ooooh! вече направо издаянвам само пищи,иска постоянно внимание,не се занимава изобщо сам и аз го отдадох на разглезване от страна на баби и на мен направо незнам как да се справя
Кажете на колко храненета сте,че преди малко четох някакви примерни захранвания и там пише за 5 мес.-4пъти,а ние сме още на 6 храненета  newsm78

# 208
Айде и аз към сините очи ама на племенника на Диди са още неопределени

ето ни и нас на последната топла раэходка вчера

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 18:24 от sonka

# 209
  • Канада
Вили,я не се обвинявай заради разни си бабички!Ти най добре знаеш какво е добро и какво лошо за детенце!А пък и колкото повече ги пазим,толкова по изнежнени стават!Аз съм на мнение,че трябва да ги извеждаме,за да свикват по лекичка.Няма цяла зима вътре да ги държим,я!Освен ако не е кучешки студ де!
Ако ти кажа тук как си гледат децата-възрастните облечени,а пък децата голи! LaughingЦяла зима ги разнасят по чорапки и като ги гушнат и панталонките се вдигнат нагоре-крачетата голи.В моловете,като се разхождат-свалят чорапчетата и ходилцата им голички!Но тук всичко можеш да видиш,и никой никого не критикува и не гледа на криво!
Така че,да не ти пука!Много добре правиш че си я извеждаш малката сладурка!
Целувки и топла вечер ви желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт