Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 086
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
АААААААААААААА сетих се нещо.
За майките чийто деца през деня заспиват трудно...
Откакто слагам малката в рпоходилката й погодих следния номер. Действа безотказно...
Като почне да мрунка че й се спи я слагам в проходилката и тя там е много доволна понеже си щъка насам-натам. Стои там около час и за това време толкова се изморява че после като я сложа в леглото изобщо не протестира-заспива още докато я нося към него. И спи по два часа-ей така по три пъти на ден  Laughing

# 181
  • София
Леле какви сладури, пу, пу! Да са ви живи и здрави!  Hug

Lida, ама много ти е готина момата, а костума е въъърха!

И аз забелязвам, че доста мами не пишат. Дано са ок и всичко с тях е наред.
Момичета, драснете моля ви два реда, че сте добре!
А Дидолинка да не се скътава, че има да черпи с тутманик  Wink

Топла нощ и сладки сънища за всички!

# 182
Здравейте и от нас с Боби.
Честити месечинки напразнуващите   bouquet.
Lida костюма е много сладурски, а малката е като бонбонче. Тук децата по случай празника се обличат с различни костюми и обикалят. Дори тази година се бяха разделили на възрасти и този празник не се пропуска, за тях е голямо вълнение.
Yanan и на мен са ми слабост сините очи. Баща ми е със сини, моята баба и дядо също и мъжът ми има синеока баба, ама Боби няма да е. За сега са й пъстри, но сигурно, ще се изменят.
Тук от няколко дни ни спират водатаи направо ми идва да  #2gunfire някого . Точно си мислех, че са отстаранили повредата и сега се обаждат, че и днес ще е така. Дано да е за последно.
От тук Стара планина се вижда, направо е побеляла. Дано слънчо да изгрее, че така се намръщило.
Чао за сега от нас.

# 183
Тинтири и Кабранска, честита пета месечинка на Ивко и Вики! Да са ви живи и здрави малчуганите и много, много да ви радват! Целувки за бебоците и bouquet  Wink  Wink за майките !!!
Лида, принцесата ти е страхотна. Пу-пу! Simple Smile
yanan , ама хубави сини очи и пак пу-пу:)
Леле Кабранска, Ивко наистина борави доста добре с приборите Simple SmileSimple Smile
хайде по-късно пак ще се включа
хубав ден от мен
PS  в момента по БТВ дават за храненето, вкл. и при децата

# 184
  • София
Брей, мойто момченце много търсено!!  Laughing
Таталинка, обаче наистина си го е заплюла още от родилния дом. Трябва най-после да ги срещнем двамцата отново... Вече 5 месеца не са се виждали.

Черпя всички послучай месечинката ни. Ставаме на 5 месеца! Леле, как минава времето!

# 185
  • Ямбол
Честито месечинка на Ивко и Вики!Да са живи и здрави и да слушкат!
Лида, много сте красиви!Пу-пу!
Yanan, и аз много харесвам сини очи, но за следващото ще се постараем. Laughing
Събудихме се!

# 186
Здравейте мили мами дано не сте ни забравили нас са Диди дълго нямахме нет  Sad ,но сега вече сме на линия пропуснали сме много месечинки надявам се че ще ни е простено
Честитим на всички минали и настоящи месечинки и месечинковци да бъдат послушни и да растат  здрави!
Много красиви деца и пораснали пу-пу,пропуснахме да ви почерпим за моя рд и за Димитров ден ама ей на сега ще го направя с едно домашно рулце,което направих

Иначе сме добре при все,че точно за рд всички в нас бяха болни/свеки,свекър и наш тати/и ми развалиха планът за купон и нета го нямаше тада споделя поне с вас  Tired,но майната му ,много пишете не мога да ви изчета,ама така е като все съм у гъбите.Диди спи затова можах спокойно да ви изчета е това е засега ,че ще го будя да ходим да вземаме манджата
Лек испокоен ден до после  Heart Eyes

# 187
Наистина много сте се разписали, ама в това време как да излезеш. Макар че вчера в София беше много хубаво и се прибрахме чак в 17 ч. Grinning

И аз съм към размечталите се за собствен дом и раздяла с омразните квартири. Но за съжаление още не сме дорасли за кредит. Изобщо по-добре да се разделя с тая мечта ако не спечелим от тотото. Ама поне фиш да пускахме... Joy

Тиквичката на Лида много ми хареса, да я нацелуваш ей!

И като гледам Ивчо с приборите, да ви питам вие взели ли сте си от тези кривите или е без значение.

А пък за очичките, аз обожавам тъмн кафеви, масльонки както им викам, ама нашто за сега е с пъстри като моите.

Бобчо, днес май грачи по-малко, ако му мине и хремата ще е пак мойто своенравно детенце.

Пожелавам ви много светлина в мрачното време!

# 188
  • София
Здравейте и от нас с Ники!

Днес времето е ужасно Sad и май ще си останем през целия ден вкъщи.А за очичките на Ники Благодаря! Grinning Взели сме цвета на очите на дядото /моя баща/А иначе и аз и мъжа ми сме със зелени очи Simple Smile
Аз съм взела лъжички на Авент и съм много доволна.

Целувки от нас!

# 189
  • София
Здравейте, момичета!

Честити 5 месеца на Вики и Ивчо!
Да са здрави и усмихнати и да носят много радост вкъщи!
А на Тинтири и Кабранска пращам много цветни мисли!
  Party

Днес в "Искрено и лично" се обсъждаше храненето на децата. Дори една мама от форума участваше. Предаването беше интересно. Та от него научих за един сайт, който предполагам ще е полезен за всички: http://www.bnap.org/  А тук можете да прочетете в кои кисели млека на пазара всъщност има Лактобацилус булгарикус: http://www.bnap.org/?p=89

Цветен ден и свежо настроение!   Party

# 190
  • София
АААААААААААААА сетих се нещо.
За майките чийто деца през деня заспиват трудно...
Откакто слагам малката в рпоходилката й погодих следния номер. Действа безотказно...
Като почне да мрунка че й се спи я слагам в проходилката и тя там е много доволна понеже си щъка насам-натам. Стои там около час и за това време толкова се изморява че после като я сложа в леглото изобщо не протестира-заспива още докато я нося към него. И спи по два часа-ей така по три пъти на ден  Laughing
Той и Марти не иска да лежи и да седи вече  Sad иска на ръце ама прав или да се катери по шкембето на баща си. Май и аз ще взема да го сложа в проходилка вече, че ми писна от неговото безсъние. Спи през деня 2 пъти по 15 мин. и един по 40 мин. максимум. Снощи ме направи разногледа като ми се буди на всеки половин час, моех да си сверя часовника.
Честита месечинка на всички  newsm59  bigdance2 newsm18  Tada  newsm59

# 191
  • Велико Търново
Здравей те момичета от мрачно Търново!Преди малко се прибрах от среща с една от софийските майски мами-беше много приятно. Simple Smile

Честита месечинка на Виктор и Ивчо!Да растат здрави и много,много щастливи деца!

Мишелка я засякох мисля в кърмаческия беше пуснала тема.Там писа,че няма време за форума от работа и от децата.

При мен разреза от секциото е еднакъв,но аз съм с един статичен конец/не знам дали това е от значение/.

Всички те ни деца са много красиви. Simple Smile

Аз,от вчера започнах да давам и каша.За разлика от зеленчуковите пюрета кашата се приема много добре.Дано да ги прояде и пусти пюрета,че ще се видя в приключение.Всичко покрай нея става все едно никога не съм чистила.
А относно сините очи и ние сме притежатели на такива наследство от дядо и по бащина линия.Ето ги,но снимката е малко кофти.

# 192
Здравейте!!!
Да е жив и здрав и другия месечник днес-Вики,дано много да радваш мама и тати и да си много будно и жизнерадостно дете  bouquet newsm67
Днес,гледам рожденничка е и Novalexa-я скоро не се е обаждала но ако мине насам ,да знае,че чакаме новини от нея и бебе Даниела...да са живи и здрави!!!
Емси,нтия прибори не съм ги купувала за Ивчо,навремето ги бях взела за баткото,но така и не ги ползвахме/тези с кривите дръжки са за самостоятелно ядящи деца/,а пък като почна да се обслужва сам,Самуил започна да се храни с нашите прибори....то аз ,нали съм оперирана от " снобизъм",много не се хвърлям на разните му там силиконови лъжици от по 10 и повече лева...щото важното е детето да яде,а не с какво яде...../баткото навремето го хранех с метална или обикновена пластмасова лъжица,щото и той извади зъби рано и другите ги дъвчеше/
Ние следобед ще ходим най-накрая на ортопед и ще питам за проходилката..макар,че невярвам да е благосклонна докторицата....
А, по въпроса с непишещите мами....в момента Боши-Моши чете ...а скоро не се е обаждала smile3521

# 193
Здравейте майчета и бебоци!
Честити месечинки на всички бебоци!И само усмивки са раздават  Grinning
Камбанска моля те кажи после за проходилката,че вече много ме болят ръцете-от носене Simple Smile  А за лъжичките-аз взех на чиполино и съм много доволно-малка е,но дълбока.
А сега ви предлагам да видите един умислен мъж  :lol:http://images11.snimka.bg/001471510.jpg

# 194
  • София
Здравейте!!!
Да е жив и здрав и другия месечник днес-Вики,дано много да радваш мама и тати и да си много будно и жизнерадостно дете  bouquet newsm67
Днес,гледам рожденничка е и Novalexa-я скоро не се е обаждала но ако мине насам ,да знае,че чакаме новини от нея и бебе Даниела...да са живи и здрави!!!
Емси,нтия прибори не съм ги купувала за Ивчо,навремето ги бях взела за баткото,но така и не ги ползвахме/тези с кривите дръжки са за самостоятелно ядящи деца/,а пък като почна да се обслужва сам,Самуил започна да се храни с нашите прибори....то аз ,нали съм оперирана от " снобизъм",много не се хвърлям на разните му там силиконови лъжици от по 10 и повече лева...щото важното е детето да яде,а не с какво яде...../баткото навремето го хранех с метална или обикновена пластмасова лъжица,щото и той извади зъби рано и другите ги дъвчеше/
Ние следобед ще ходим най-накрая на ортопед и ще питам за проходилката..макар,че невярвам да е благосклонна докторицата....
А, по въпроса с непишещите мами....в момента Боши-Моши чете ...а скоро не се е обаждала smile3521
Ей това, което съм го подчертала в червено и аз мисля, че е НАЙ-важното.

adella, с удоволстви го показвам товя сладур  Hug

Общи условия

Активация на акаунт