Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 085
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • Канада
Момичета,страшно много ви благодаря за подкрепата!Невероятни сте! Hug newsm51
Наистина като му видя беззъбата усмивка срещу мен и забравям за всичко,то мъничето си иска своето,ама аз с тези мой нерви!И както казва Камбанска струва си-така му се радвам като всеки ден ми показва по нещо ново,не мога да го опиша с думи!Вчера тържествено си обещах да си сдържам нервите и да няма вече такива крясъци!Може би като се успокоя аз и бебо ще бъде по спокоен!Благодаря ви още веднъж!
Иначе и тук е вече доста студено!В момента е 2 градуса,но С Ванко всеки ден излизаме на вън!Той си изгради режим и след сутрешното спане сме задължително на вън!Онзи ден си купихме космонавт и вече съм спокойна,че не му е студено!
Ох,като чета за това захранване и все по объркано ми става!И мен малкия ме гледа като ям и ми става много съвестно за детенцето,ама ще изчакаме още малко!Тъкмо и аз ще мога да си изградя някакъв план как да го направим!
Munichka ,ще чакам с нетърпение съветите на доктора за намаляване на косопада,че и аз на олисяване отивам!:)А пък съм си записала час за фризьор и искам и малко кичури да си направя,ама де да знам дали няма още повече да вземе да пада тая коса!
Да си кажа,че на мен май се опита да ми дойде цикъла!Защото не беше цикъл като преди бремеността!Не че преди ми е бил много обилен,ама сега 3 дни имаше някакви заченки и спря!Предполагам,че е бил цикъла newsm78 знам ли?
Я аз да попитам момичетата със секцио-разреза от операцията и в двата края ли ви е еднакъв?Моят от едната страна е ок,но от другата страна е малко по подут и чувствителен.Напипвам нещо като уплътнение! ThinkingАма сигурно е нормално! newsm78
Хайде стига съм писала за сега!
Честита месечинка на Борислава на Валкириа и нa Даниела(какво хубаво име-адашка Embarassed Laughing) на Новалекса smile3525Здрави и послушни бебишоци ви желая!
Момичета целувам ви за топлите думи!Стоплихте ми сърцето направо! newsm51
Чао за сега от мен!До по късно!!!

# 166
Здравейте сладрки!

Черпя кой каквот си избере по случай месечинката на Боби... става на 5 месеца и по случая спи от 3 часа и нямам идея нощес дали няма да пада игра голяма.

Много ми е гот че си е при мен детенце и съм на върха на щастието. Имаме си нови номера... прави БОЦ с показалчето ( баба й я научила) и вече всяка играчка се бие като тъпан Joy

Иначе .... не яде говедцето .... през деня почти не яде .... нощно време си наваксва. Ще се пробвам да туря ред в кочинката , ама де да видиме

Това е от нас .... лека вечер

# 167
  • София
Мари-Анна, мечтите са много хубава и ефикасна терапия, така че продължавай с тях. Пък скоро и да ги материализираш! А за Витоша - обожавам разходките в гората, но от както съм родила не съм стъпвала там и толкова ми липсва. А на Рилските езера все едно ми е хвърлен пъпа, обожавам това място. Там се зареждам страхотно. Айде сега и аз се размечтах и литнах с мислите към Езерната планина (така казват на Рила).

Корнелия, то е ясно, че сме по-чувствителни от мъжете, но пък моят мъж понякога не се усеща изобщо. За съжаление преди да забременея се държеше много по-мило и нежно с мен, а сега (когато според мен трябва да е още по-внимателен) се дъжи по-безразлично. Надявам се скоро нещата да се оправят.

Дани, за разреза от секциото - при мен също не е еднакъв. Лекарката ми обясни, че е нормално, защото при шиенето се започвало от единия край, стига се до другия и се завършва там откъдето е започнато. Дано разбираш за какво говоря. Спокойно, с времето ще се оправи и няма да се личи.

Честити месечинки на празнуващите днес!   bouquet

# 168
Здравейте момичета.
Камбанска благодаря за комплимента. Само тази коса да не ми капеше така. Жилетката е много сладурска, ама който си го може си го може ...
Сиска, Корнелия, радвам се, че сте харесали снимката с вестника. Като го сложих пред Боби тя все едно наистина четеше, като си въртеше главата наляво и на дясно, беше сладка картинка.
Таталинка не унивай, мисля, че на мъжете трябва по-често да им се напомня, че се нуждаем от повече внимание  Peace.
Ние вчера бяхме на ваксина(третата ДТК) и мина добре, Боби поплака един час след това, но после й мина. Тежи 6, 300 кг. и 63 см.
Ох, отивам при нея, че се разплака.
Лека вечер от нас.

# 169
Ехоооо моми4ета здравеите и от нас. 4естити месе4инки на празнува6тите беб4ета, да са много 6тастливи и здрави, да радват мама и тати. До сега ви 4етох, 4е в4ера никаква ме няма6е. Ама вие наистина сте се развихрили в ме4ти и разни разми6ления. Не веднъж съм казвала, колко много съм ви благодарна за съветите които давате и опита които споделяте тук със нас, толкова са ценни те за нас маиките с първи беб4ета, едно голямо БЛАГОДАРя за пореден път  bouquet. Ина4е ние днес ходихме да се мериме и сме ве4е 6.720, оба4е както винаги незнам колко е дълга, 4е тука не им мерят ръста. А съ6то така исках консултция относно БЦЖ ваксината, тъи като на мястото където и я биха, е станала гноина пъп4ица и това доста ме скоси, но тука казаха 4е това била нормална реакция и да не я пипам, при вас полу4или се такова не6то newsm78??? Между другото, тук в4ера се 4ества6е ВСИ СВЕТИИ newsm48, та по слу4ая 6те пусна снимка на моята тикви4ка, естествено и ние бяхме в крак с празника и бяхме костумирани. Хаиде лека ве4ер за сега от мене, целувам вииииииии  love001

# 170
lida, направо ще я изям сладурката. Невероятно сладка е  Heart Eyes Kissing Heart.

# 171
Момичета,да ви покажа как Ивчо се опитва да се нахрани сам,докато майка му си губи времето във форума/снимката ми е от телефона,но се надявам да не обръщате внимание на качеството Blush/

# 172
Честита месечинка на празнуващите  Peace
Lida много сте готини пу- пу... Направо нямам думи страхотна е девойката  Hug
И Иванна през деня не е спокойна... мрънка и няма спане, ако заспи е за 15 минути и това е.
По цял ден се занимавам с нея... разни игри, пеене на песнички и четене на книжки(обаче ме надвиква и иска тя да чете).
Целувки и прегръдки на всички   bouquet

# 173
  • София
Здравейте мамчета!!!
Честита месечинка на всички празнуващи!lida голяма сладуранка е малката!
valkiria и Ники не иска много да яде през деня,а си наваксва вечерта.Върна си двете нощни хранения когато ми намаля кърмата и минахме на адаптирано мляко.Опитвах няколко пъти да му давам водичка,но той си иска млекце.Надявам се сам да се откаже!
dany_ip и при мен разреза от операцията не е еднакъв,но и моя лекар ми обясни,че това е нормално и че ще избледнее белега след една година.
Ние днес бяхме почти целия ден навън,а като се прибрахме пуснах на малкия детски песнички и той ми попя и беше толкова сладичък,че не мога да не ви покажа снимката

Целувки!

# 174
  • BG
Честита месечинка на празнуващите бебоци  bigdance2
Лида, не се притеснявай за пъпчицата,нормално е така да стане,след това изчезва, а твоята принцеса е страхотна  Simple Smile
Ники пък колкото повече расте,толкоз по-спокойно си спи през нощта(пу-пу-пу),даже и не помръдва.Вчера сутринта се бях притеснила, че не се събужда за да яде, баща му го събуди,но той явно не беше гладен още и хапна малко с доста зор.И на следващото ядене си навакса де:))
Yanan, нашия адаш е голям сладур Simple Smile
Камбанска, Ивчо страхотно се справя с приборите за хранене Laughing

# 175
  • София
yanan, страхотни очи има Ники пу, пу (обществена тайна, е че много харесвам сините очи  Heart Eyes).
Абе мамета, Мишелка не е писала скоро. Силно се надявам да са добре.

# 176
yanan, а бе я издайте тайната как ги правите тез хубави сини очи...? Поне за следващото да знам  Mr. Green. Люта чушка и аз като теб си падам по сините очи, ама пусто като няма на кой... освен да разгледам комшиите как са... не съм обърнала внимание Laughing... може да има някой синеок.
Лека вечер и много целувки  bouquet

# 177
Пак съм аз... Мишелка скоро я засичах някъде... , ама не се обажда тук при нас. Май ще я смъмрим Hug. Обаче все по-често си мисля за Дидка Любопитка или не знам сега как е    .Тя нали щеше да се прибира към Бг. Дано всичко да е минало успешно и да се радват , че са си пак у дома Praynig. Искрено и го пожелавам.

# 178
здравейте и от нас с пискливата Йоана. Не знам днес какво и стана ама следобед като изяде кашата и като се почна един рев и нищо не и харесва. И после ей така отведнъж млъкна и си стана пак тя #Crazy
Абе не знам какво му става на това дете, ама все едно не е мойто...
mucunka, оисах на лични

# 179
Да почерпя за петия ни месец и да отивам да спя,че душата ми спи и макар и с отворени очи съм вече на автопилот.....

Само да се похваля,че по случай празника тати ни донесе яке от Силистра,само дето мама като погледна етикета и се оказа ,че е на Пловдивска фирма....но важнотое ,че се е сетил....
А,за Мишелка-и на мен ми липсва/ако чете да знае,че ми е мъчно,че не пише/...от мреме на време я виждам,че е на Кю-то...ама като знам какво е с две дечица....но нека намери време за една усмивка-да знаем,че е добре....
А,Дидката като се накупонясва,ще се обади.....знам какво е като се прибереш ....и и прощавам,че не пише Wink
А,това за сините очи......наистина са страхотни...аз знам как стават зелени...та ако някой пита...

Общи условия

Активация на акаунт