Наистина като му видя беззъбата усмивка срещу мен и забравям за всичко,то мъничето си иска своето,ама аз с тези мой нерви!И както казва Камбанска струва си-така му се радвам като всеки ден ми показва по нещо ново,не мога да го опиша с думи!Вчера тържествено си обещах да си сдържам нервите и да няма вече такива крясъци!Може би като се успокоя аз и бебо ще бъде по спокоен!Благодаря ви още веднъж!
Иначе и тук е вече доста студено!В момента е 2 градуса,но С Ванко всеки ден излизаме на вън!Той си изгради режим и след сутрешното спане сме задължително на вън!Онзи ден си купихме космонавт и вече съм спокойна,че не му е студено!
Ох,като чета за това захранване и все по объркано ми става!И мен малкия ме гледа като ям и ми става много съвестно за детенцето,ама ще изчакаме още малко!Тъкмо и аз ще мога да си изградя някакъв план как да го направим!
Munichka ,ще чакам с нетърпение съветите на доктора за намаляване на косопада,че и аз на олисяване отивам!:)А пък съм си записала час за фризьор и искам и малко кичури да си направя,ама де да знам дали няма още повече да вземе да пада тая коса!
Да си кажа,че на мен май се опита да ми дойде цикъла!Защото не беше цикъл като преди бремеността!Не че преди ми е бил много обилен,ама сега 3 дни имаше някакви заченки и спря!Предполагам,че е бил цикъла
знам ли?Я аз да попитам момичетата със секцио-разреза от операцията и в двата края ли ви е еднакъв?Моят от едната страна е ок,но от другата страна е малко по подут и чувствителен.Напипвам нещо като уплътнение!
Ама сигурно е нормално! 
Хайде стига съм писала за сега!
Честита месечинка на Борислава на Валкириа и нa Даниела(какво хубаво име-адашка
Здрави и послушни бебишоци ви желая!Момичета целувам ви за топлите думи!Стоплихте ми сърцето направо!

Чао за сега от мен!До по късно!!!

.
, та по слу4ая 6те пусна снимка на моята тикви4ка, естествено и ние бяхме в крак с празника и бяхме костумирани. Хаиде лека ве4ер за сега от мене, целувам вииииииии 
.
/

. Искрено и го пожелавам.