Таталинка,преди време ми беше казала,че не ти харесвам уморена или нещо такова/когато имах много проблеми накуп/....сега искам да ти кажа,е определено ми липсват свежите ти постинги...
Явно и при теб нещата се понатрупаха,но въпреки,че не те познавам лично съм останала с впечатление,че си доста силен характер и това е само временно...На теб,на Дани и на всички други поуморени мами искам да кажа-премето го като увертюра към най-хубавите мигове с бебчовците....оттук нататък ,идват най-милите усмивки,първите зъбки,първите опити за сядане,за прохождане,първите думички...и ако всичко ставаше по мед и масло...едва ли щяха да са ни толкова скъпи.....не съм във състояние да напиша с думи това което ми идва отвътре,но пък ще ви кажа само:СТРУВА СИ!!!
Преди малко,си седях пред телевизора с плетката и бях буквално възнаградена със най-сладкия и звънък смах и с най-щастливия поглед...и макар,че продължи няколко минути/преди да се сети Ивчо,че е гладен и му се спи/ ми мина всичко и се почуствах единствена и незаменима....е дори и само за това да е.....мога пак да не спя няколко нощи....
Сега обаче,смятамм да се възползвам от затишието и да отивам да се гушна при него.....
А ,на вас целувки и

Винаги след дъжд идва слънце

Искам да ти пожелая при теб този период да мине бързо.
Сама съм , но ето че успявам и да сготвя и да почистя горе долу , а не както ми се иска 
Събудих се 5.45 и си осъмнах гледайки в тавана. 

,но знай че и при вас скоро всичко ще се намести и ще имаш послушно и щастливо бебе 

Аз не помня вече от кога не съм спала повече от 4 часа без прекъсване.
. Ама не сме повярвай ми и всеки ден това се потвърждава от усмивките на малките ни съкровища, които само като ни видят и засияват
. Как са ме излъгали, ама младо и зелено без опит как няма да ме излъжат