Горкото ми дете...дете на военни
Аз отдавна не съм писала(за огромно съжаление),но дано този месец да съм по-редовна
Какво да ви кажа-Марти вече яде зеленчуковите пюрета с удоволствие,дори мисля да го запиша на кухня(дано да ги хареса и тях).Ох направо ми е супер мъчно за него(повече стои при бабите отколкото при мен) и акълът ми не го побира как една майка може да се държи като Светлана от Big Brother 3. Не искам да я съдя или оправдавам, но определено не я разбирам.Хайде стига съм се ядосвала-да не развалям и вашето настроение
Желая на всички много спокоен и приятен ден с малките мушмуроци
.
Как да заместя хранене като пюре само не му стига давам цяло пюре и след това ми изпива 170 АМ. 
,а може и да стане някой комп.гений.
.Мами,мисля,че ще е много хубаво от време на време да пускаме по някоя актуална снимка на малките съкровища.Аз,например много се радвам като видя такива снимки,а като ги виждам колко са променени и големи ми става едно много приятно.
.Ти в кое военно училище си учила?Като направиха първия випуск с курсантки,аз да съм била още в прогимназията имах едни мераци,ама само с тях си останах.Много се възхищавам на такива момичета
.
! 
Дано се размине,но както каза педито -това са рисковете за вторите деца,големите носят разни болести в къщи,но това е положението,дано поне са по-леки и безобидни!

.
ми то и ние пипер викаме на подправките...другото е чушка...и мерудията е магданоз/ а не като един познат дето чак на бас се хващаше с мен,че не съм разбирала/
. Ама к'ва мерудия, къв магданоз
Ами верно мерудията си е мерудия, а магданоза си е магданоз. Правилно ли рабирам или сега ти ме поднасяш
, ей ако е тъй направо в оркестъра ме хвърли. Я кажи, че ми стана вече много забавно
. Радвам се, че децата вечеа добре, че мам да може да почине малко от тревоги. Пък ти си силен войн и ще се оправиш без помоща на мам
.
. Много да слушкат бебоците, че по-малко нервни кризи да докарват на мамчетата си
.
,да я пробвам и аз 
на бебоците.
. И сега се питам защо не се сваля в тоя период, дали не е щото организма се подготвя за евентуално оплождане и складира всичко
. Незнам ама гадна работа. Сега от седмица карам на плодове и течности през деня а вечер ям каквото ми се яде, но понеже през деня не ям кой знае какво и стомаха се посвива после вечерта не изяждам количеството, което ядях преди това. Дано да има ефект. Ама за сега добре върви, не свалям бързо което е добре макар, че всеки иска да отслабне на мига. Само че бавно е по-здравословно и резултата се запазва след това. Ух, пак се отнесох в писане