Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 051
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Да ви покажа професионалното си изкривяване Laughing Определено ми липсва работата

Горкото ми дете...дете на военни

# 91
Здравейте на всички мами и бебоци   bouquet Аз отдавна не съм писала(за огромно съжаление),но дано този месец да съм по-редовна  Laughing Чак ми е малко неудобно вече,ама не ми остава никакво време(не си спомням от кога не съм сядала пред компа)  Embarassed Но така ще е,като уча и гледам бебо  Simple Smile Какво да ви кажа-Марти вече яде зеленчуковите пюрета с удоволствие,дори мисля да го запиша на кухня(дано да ги хареса и тях).Ох направо ми е супер мъчно за него(повече стои при бабите отколкото при мен) и акълът ми не го побира как една майка може да се държи като Светлана от Big Brother 3. Не искам да я съдя или оправдавам, но определено не я разбирам.Хайде стига съм се ядосвала-да не развалям и вашето настроение  Peace Желая на всички много спокоен и приятен ден с малките мушмуроци  Hug

# 92
  • Den Haag
Здравейте,
Честито на всички месечничета, да са ви живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet.
Ние сме добре излизаме по цял ден на разходки, но днес ще пропусним. Почнахме пюрета зеленчукови и плодови. Слагате ли в пюретата мляко, казаха ми да слагам но не знам колко и как да го добавям. newsm78 Как да заместя хранене като пюре само не му стига давам цяло пюре и след това ми изпива 170 АМ. #Crazy
Ето и от нас една снимка, че скоро не сме се показвали:

# 93
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug

Ива78, честито ти христианче   bouquet

Пускам набързо 2 снимки- доказателство за това, че и Любака като мама и тати е пристрастен към РС-то. За повече писане нямам възможност, че дребното си иска клавиатурата  Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 11:11 от Peppita

# 94
  • София
Пепитка, ама Любчо много хубав бре!!! Пу, пу направо е като пианист.
Агнеша, ти си нежна строгост.

# 95
  • Велико Търново
Честита месечинка на Андрей и Далия!Да растат здрави и щастливи дечица!

Пепитка,Любчо голям сладур Simple Smile,а може и да стане някой комп.гений.

Buterfly,Виктор колко много е пораснал и той е невероятен сладур.Да вземеш да го на гушкаш от мен Simple Smile.Мами,мисля,че ще е много хубаво от време на време да пускаме по някоя актуална снимка на малките съкровища.Аз,например много се радвам като видя такива снимки,а като ги виждам колко са променени и големи ми става едно много приятно.

Aqne6a,браво я виж каква интересна професия имаш Simple Smile.Ти в кое военно училище си учила?Като направиха първия випуск с курсантки,аз да съм била още в прогимназията имах едни мераци,ама само с тях си останах.Много се възхищавам на такива момичета Hug.

Честито християнче на Ива78!Пожелавам на Преслава да е много здрава и щастлива,да радва мама,тате и бате!

Ай де,сега пак да се оплача от Божито.Нали вчера направих опит да захраня със зеленчуково пюре от ранни моркови,та днес пак пробвах само,че пет лъжички.Такова фиаско претърпях,че просто не е истина.Вярно,че то това пюре на нищо не блъска,ама нали е предназначено за бебета.Аз,обаче съм много тъпа и упорита и не се давам.Вярно шезлонга,лигавника,блузата,аз и килима сме с лекета от моркови,но това е положението.Та не ще и не ще,обръща си главата,плюе и с две думи гадост голяма.Аз,обаче се сещам,че имам едно антична шише на Чико с лъжица и правя Ам плюс пюрето  така го изяде,дори сама си държеше шишето.Аз,обаче не искам   да замествам хранене поне докато не направи шест пълни месеца.Купила съм картоф плюс морков и тиква плюс картоф,та да видим утре какво ще е положението.Дано опитите ми да се увенчаят с успех.
Това е от мен за сега!Тук времето е ужасно и днес няма да излизаме,защото вали!Въпреки мрачното време ви желая хубав ден и  Hug!

# 96
Здравейте и от нас!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАЛИЯ И АНДРЕЙ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА МАМА ИВА,НЕКА ПРЕСИ ДА БЪДЕ ЗДАВО И ЩАСТЛИВО БОНБОНЧЕ Heart Eyes

Днес при нас не е много студено,но духа силен вятър и разнася само боклуци,такаче ще пропуснем разходката.След обед ще водя бебка на ваксина полиомиелит,но малко се притеснявам защото баткото от снощи се опитва да се разболее-подсмърча и малко кашля,и ме е страх да не зарази и малката PraynigДано се размине,но както каза педито -това са рисковете за вторите деца,големите носят разни болести в къщи,но това е положението,дано поне са по-леки и безобидни! Praynig Praynig Praynig
Мимик,браво на щерка ти,и аз май вече искам да пораства бебка и да я слагам в паяка,ама като знам какво следва #Crazy #Crazy
Айде до скоро че беба се събуди

# 97
  • София
Здравейте, момичета!

Честити месечинки и кръщенета на всички, които съм пропуснала!
Да са здрави и спокойни, и много да слушат!
   bouquet

И аз напоследък се образовам по въпроса за захранването и се чудя с какво и кога да започна. Вече главата ми пуши от разнообразната информация.....  Rolling Eyes
Мъничка, на няколко места чета, че в началото твърдата храна се дава след кърмене или АМ, а после като започнеш да увеличаваш дозата и да заместваш хранене е обратно - първо твърда храна после кърма или АМ, зависи дали бебко иска. Логиката е, че в началото храната е за опитване, а не за нахранване! Аз така мисля да направя.

adella, поведението на Светлана е нормално предвид ситуацията, в която е. Пък и много жени минават през т.нар. "следродилна депресия". Права си, не можем да съдим никой, но можем да направим изводи за себе си и да не постъпваме така с децата си.  Wink

Хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 98
СИСКА,сега виждам че си сложила лентичка че си на диета,а аз съм на същите кг като твоите.Я кажи мила,каква точно ти е диетата newsm78,да я пробвам и аз  bouquet

# 99
  • на брега на Дунав
...Кorneliia_h, и ние в нашия район изполваме тази дума"хоцане" Laughing
Ехе, супер добре дошла в отбора, че вече почнах да се притеснявам  Joy.
...
korneliia_h,направо ме уби с разсъжденията за диалектите... Winkми то и ние пипер викаме на подправките...другото е чушка...и мерудията е магданоз/ а не като един познат дето чак на бас се хващаше с мен,че не съм разбирала/
Е, Камбанска веселба да има  Joy. Ама к'ва мерудия, къв магданоз  Joy Ами верно мерудията си е мерудия, а магданоза си е магданоз. Правилно ли рабирам или сега ти ме поднасяш  Mr. Green. Вие на мерудията магданоз ли викате  Joy, ей ако е тъй направо в оркестъра ме хвърли. Я кажи, че ми стана вече много забавно  smile3532. Радвам се, че децата вечеа добре, че мам да може да почине малко от тревоги. Пък ти си силен войн и ще се оправиш без помоща на мам   bouquet.
Честити месечинки на всикич празнуващи днес   bouquet. Много да слушкат бебоците, че по-малко нервни кризи да докарват на мамчетата си  Mr. Green.
Пепитка за наклонностите на Любчо щом и снимков материал прилагаш значи нема грешка, щеш не щеш програмистче ще е детето, по стъпките на мама и тати ще върви. Големи сладури сте наистина.
Butterfly мале какви сте чаровни и верно бе много порастнали. Брей, че бързо лети времето  newsm78.
Сиска и ние сме така с всички пюрета, макар че Сами го захраних отдаван. Всичко яде без проблем, но от шише. Въобще не протестита и много му харесва. Ама щом му дам с лъжичка и едни грозни физиономии прави все едно отрова му предлагам, не харана. Тъй, че да ти кажа едва ли е от вкуса на пюренцето, а от различния начин на приемане на храната просто на някой бебета им е трудно да преминат от сукане към лъжичка. Ама има време аз не бързам да ти кажа.

# 100
  • на брега на Дунав
СИСКА,сега виждам че си сложила лентичка че си на диета,а аз съм на същите кг като твоите.Я кажи мила,каква точно ти е диетата newsm78,да я пробвам и аз  bouquet
А и аз съм на диета  Mr. Green, я кажете , че и на мен ми е интерсно с какво слабеете. Мойте са по-малко за сваляне де, ама нали трябва да се поберем в старите си дрешки та се поразмърдах и аз да посваля някое килце.

# 101
Абе аз ли недовиждам или newsm78,ей сега пак загледах лентичката на Сиска,мислех че стрелката е на 59кг,/и аз съм толкова/ но сега гледам че е на 69 newsm78 Абе Сиска,мила ти откъде ги изкопа тези кг,че аз нали те виждам по снимките колко прилично изглеждаш Shocked

# 102
  • София
А и аз съм на диета  Mr. Green, я кажете , че и на мен ми е интерсно с какво слабеете. Мойте са по-малко за сваляне де, ама нали трябва да се поберем в старите си дрешки та се поразмърдах и аз да посваля някое килце.
Корнелия, аз ограничавам сладкото и тестеното и наблягам на киселото мляко и месото, за сега съм свалила 14 кг., 4 от които си бяха още от преди да забременея с Марти.

# 103
Здравейте и от нас с Боби. Тя всеки момент ще се събуди, затова бързам да драсна някой ред.
Камбанска, дано не се разболявате повече. Наистина Ивчо ти е одрал кожата, ама голям сладур с това чипо носле, пу-пу.
Валкирия, на теб също скорощно оздравяване.
Пепита, Любчо си личи, че е фен на компютрите.
Мисля, че Боби прилича повече на баща си, поне сега.  Макар, че свекърва ми и зълва ми казват че прилича на мен, но те са единствените, които го казват, иначе всички казват , че прилича на мъжа ми.
Ние сега събота и неделя направихме първото дълго пътуване до Плевен. Боби понесе добре пътя, пък и времето беше чудесно.
Отивам при малката, че иска внимание. чао за сега и много  love001 на бебоците.

# 104
  • на брега на Дунав
Корнелия, аз ограничавам сладкото и тестеното и наблягам на киселото мляко и месото, за сега съм свалила 14 кг., 4 от които си бяха още от преди да забременея с Марти.
Ох, да ти кажа аз от около месец карам така. Не яма тестено (хляб, варива всякакви, сладко до минимум съм ограничила), ама да му се не види оказа се че съм почнала диетата точно няколко дни преди овулацията и резултата е, че грам не свалих. Веднъж бях решила да карам малко на разтоварване на плодове и чай и пак тоя номер съм направила та за пет дни глад нищо  #Cussing out. И сега се питам защо не се сваля в тоя период, дали не е щото организма се подготвя за евентуално оплождане и складира всичко  newsm78. Незнам ама гадна работа. Сега от седмица карам на плодове и течности през деня  а вечер ям каквото ми се яде, но понеже през деня не ям кой знае какво и стомаха се посвива после вечерта не изяждам количеството, което ядях преди това. Дано да има ефект. Ама  за сега добре върви, не свалям бързо което е добре макар, че всеки иска да отслабне на мига. Само че бавно е по-здравословно и резултата се запазва след това. Ух, пак се отнесох в писане  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт