Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 039
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен smile3525
Честито на Божи, да радва мама и тати newsm51 и да е най-послушното бебе Wink
Аз днес цял ден уча, пък мъжлето разходи Йони ди Витоша. Тя се върна яко огладняла и с червени бузки.
Така не ми се учи в това хубаво време Sad, ама няма как.
Камбанска, наистина момичетата са прави за Сами и Ивчо.
Пепитка, Йонката също много се впечатлява като пиша по клавиятурата и също така прави опити да пише Wink Много са сладички.
Иначе, снощи пак бяхме с колики и заспахме към 1 часа. Така й къркорят чревцата на моята принцеса. Ужас! Но това да е Simple Smile
Ако ми се наложи дадохранвам, купих Нутрилон Омнео, който е хипоалергичен и не запича. Надявам се да съм направила добър избор. Какво ще кажете? Е, най-добре ще е да си имам кърма,де..
Йони, се набира да сяда само като е гушната. От количката още не се набира. Нито се преобръща от гръб на корем. При нас по-скоро на дневен ред са зъбите. Всичко каквото докопа е в устата и забелязах две бели то1ки на горния венец.
Май Таталинка каза, че захранването става като дадеш цица и после 2-3 лъжички. Добре де, ама аз четох, че първо пюре, после цица? А сега де Thinking Може ли да уточните

Аз отивам да зубкам, че мъжо взе да ми се кара Embarassed

# 76
  • София
Здравейте и от нас, честита месечинка на Божидара, да расте здраво, красиво, добро и умно дете!!!  newsm59
И аз се пиша в клуба на болните, направо съм като парцал. Имам хрема, температура и едното ухо ми е заглъхнало... Cry Дано не заразя Марти. Нашата педиатърка каза да го засиля от към Вит. Ц и точно това смятам да направя.
Това е от нас, лек и усмихнат ден.

# 77
  • Варна
Здравейте!
Най-накрая и аз да напиша нещо. Все започвам и Хрис ревва, а майка ми не може да го успокои.
Честита месечинка на Божидара! Да е много здрава и много, много да слушка newsm67
Пепитка, много хубаво, че Любчо се впечатлява от клавиатурата-може да стане някой програмист Hug
Люта чушка, пожелавам ти бързо оздравяване  Heart Eyes и дано не заразиш Марти Hug
Mari-Anna, и ние имаме абсолютно същото костюмче PeaceНаистина е много удобно.
Аз пак приключвам, че това дете се скъса от рев откакто сме при майка ми. Така не е плакал никога. Все едно го колят и едва успявам да го успокоя и приспя.
Целффки на всички бебоци(които са страхотни). Ама наистина няма по-хубави от юнските  love001

# 78
 Честита месечинка на адашката! Да расте здрава, красива и обичлива! smile3525 nbirthday

# 79
  • Пловдив

Пепитка, много хубаво, че Любчо се впечатлява от клавиатурата-може да стане някой програмист Hug

Ааааа, не благодаря, не искам да става програмист като мен и баща си. Достатъчни сме и ние двамата  Wink

Люта чушка, бързо оздравяване мила    Hug

Честита месечинка на Божидара! Мама и тати много да я слушкат  Mr. Green

# 80
здравейте от нас с Йоана
Нинани, правилно виждаш, стои си подпряна на дивана, а ве1е се закрепя за малко и съвсем сама. Така като гледам до коледа ще е проходила... #Crazy
а не иска да стои на едно място и това е, Като я сложа в проходилката и е една радост, едни крясъци...
иначе сме добре, още гледаме да използваме последните топли дни преди да кюфнем вкъщи...
и сега да ви се похваля , ходихме с бебето в борисовата градина и там я люлях на бебешките люлки и едно въодушевлениееее...Ще се опитам да покажа снимки

# 81
  • на брега на Дунав
Добър вечер   bouquet
Сиска честита ви месечинка. Да ти е жива и здрава Божидара и много много усмивки да ви носи малкото слънчице.   love001  love001.
Такъв сън ме е налегнал, че нямам сили да пиша. Не мога да свикна със смяната на часа, та рано не рано аз се отправям към леглото, че и Сами хич не му пука че ляга един час по-рано. Лека нощ мамчета.

# 82
  • Ямбол
Честита месечинка на Божидара! Да е жива и здрава!
Кorneliia_h, и ние в нашия район изполваме тази дума"хоцане" Laughing
Лека вечер на всички!!!

# 83
Честита месечинка на Божа на мама  siska79!!! Hug  bouquet

# 84
  • София
Честита месечинка на Божидара!!! Да е много здрава,щастлива и слънчева!

Ние днес бяхме на "погача" на една малка принцеса и нашия юнак,като се захласна по нея HeartТази вечер му смъкнахме с една степен легълцето и му сложих обиколник и голямо чудено му удари Ники дали това е легълцето му newsm78

Лека вечер и сладки сънища на бебоците!

# 85
Здравейте! Grinning Grinning Grinning
 Мойто Ани стои седнала само в стол-кошница и там много и харесва.Не я оставям дълго там...,а количката ни е с кош,който е в легнало положение и тя легнала обича да гледа листата по алеята и да им се смее Laughing Laughing
Честита месечинка на Божидара!!!
   Лека нощ от мен  bouquet  bouquet

# 86
Здравейте и от мен1Честита месечинка на Божидара/наша стара слабост/ и на мама Сиска!Да са живи и здрави и успех в захранването им пожелавам Wink!
Ние се отписваме от клуба на болните..засега,дано не вземе нещо да ни повтори...даже следобеда и малко навън поизлязохме,че то не се трае и в къщи....пък и ние що имаше хубави дни все ти пропуснахме SadИ смяната на времето явно ни се отрази,че и двамаката рано,рано се размрънкаха,пък като гледм и големите нещо се омърлушихме и все на прозявки ни избива....Да отивам и аз по-ранко да гушкам възглавницата,че утре мам ще си отива и пак ще има "и сам воинът е воин".
За постиженията-наш Ивчо е от артистично-динамично проявяващите се бебта....ние не пише,но много майсторски подритваме плота на бюрото,та мама да не може да пише и пеем с пълно гърло/нещо патриотично е,ако съдя по интонацията и патоса Thinking/В каличката,стриктно легнали по-гръб...че покрай баткото,ако не друго,поне се научих,че веднъж отвориш луи им очите,после спиране нямат....та дасега да си лежи и да гледа листата и играчки съм му накичила да не скучае...в тоя връзка днес и бабата нахоках,да не се гушкат много,много-щото тя ще си хване шапката и ще си иде,пък аз цял ден немога да го подпирам да скача.......
За приликите,прави сте,че баткото прибича на баща си,ама това е заради косата...иначе като беб беше същия мдел като брат си....но като знам колко физиономии смени Сами....предполагам,че и с Ивчо ще е така...
Mari-Anna,много е хубаво комплектчето...и аз не съм фенка на целите космонаФти,че по-тредно се обличат/недай си боже да ти се наложи да сменяш памперс навън Stop/,пък и като знам как се цапат децата като се почне яденето....по-практични са дрешките в повече части...аз затова наблягам на якета и панталони...
korneliia_h,направо ме уби с разсъжденията за диалектите... Winkми то и ние пипер викаме на подправките...другото е чушка...и мерудията е магданоз/ а не като един познат дето чак на бас се хващаше с мен,че не съм разбирала/
Munichka ,/иначе Кукумитска/,стискаме палци за изпитите...и ти си случила на мъж май...да знаеш,че направо ти завидях Embarassed

Сега да ви помоля от мое име да нацелувате бебоците и да отивам да спинкам,че не се знае кога пак.....

# 87
Добър вечер  от нас.Честита месечинка на Божидара,да е жива и здрава и най голяма радост за мама и тати.
Корнелия и ние тук казваме пипер а не чушка на плода,а моя мъж нали е от Лом те пък при тях е обратното на растението казват пипер на плода чушка и в началото като се оженихме такова спорене му дърпахме Joy
аз да почерпя че от днес Пресито е християнче  party023 newsm38 cook beer Wine Glass качвам прилежно и снимков материал
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73142

# 88
Привет, мамета Hug!
ДА почерпя, че и ние днес пораснахме  Joy newsm41 Wine Glass smile3530! Ей така, нетрадиционно на палатка, с бутилка хубаво вино, цигарка и добра компания  Laughing!

# 89
  • Варна
Добро утро!
Честита месечинка на Далия, да расте много, много здрава и послушна newsm67
Ива78, честито ти християнче! Много хубави снимки bouquet
Моя малчо като заспа вчера в 18ч. и днес ми се събуди в 5ч. Пропснахме банята снощи, а майка му днес е #Crazy
Целуффки от мен и Хрис на всички бебоци  love001

Общи условия

Активация на акаунт