Честито на Божи, да радва мама и тати
и да е най-послушното бебе 
Аз днес цял ден уча, пък мъжлето разходи Йони ди Витоша. Тя се върна яко огладняла и с червени бузки.
Така не ми се учи в това хубаво време
, ама няма как. Камбанска, наистина момичетата са прави за Сами и Ивчо.
Пепитка, Йонката също много се впечатлява като пиша по клавиятурата и също така прави опити да пише
Много са сладички.Иначе, снощи пак бяхме с колики и заспахме към 1 часа. Така й къркорят чревцата на моята принцеса. Ужас! Но това да е
Ако ми се наложи дадохранвам, купих Нутрилон Омнео, който е хипоалергичен и не запича. Надявам се да съм направила добър избор. Какво ще кажете? Е, най-добре ще е да си имам кърма,де..
Йони, се набира да сяда само като е гушната. От количката още не се набира. Нито се преобръща от гръб на корем. При нас по-скоро на дневен ред са зъбите. Всичко каквото докопа е в устата и забелязах две бели то1ки на горния венец.
Май Таталинка каза, че захранването става като дадеш цица и после 2-3 лъжички. Добре де, ама аз четох, че първо пюре, после цица? А сега де
Може ли да уточнитеАз отивам да зубкам, че мъжо взе да ми се кара

Дано не заразя Марти. Нашата педиатърка каза да го засиля от към Вит. Ц и точно това смятам да направя. 

и дано не заразиш Марти
Наистина е много удобно.

Тази вечер му смъкнахме с една степен легълцето и му сложих обиколник и голямо чудено му удари Ники дали това е легълцето му 
/,пък и като знам как се цапат децата като се почне яденето....по-практични са дрешките в повече части...аз затова наблягам на якета и панталони...
качвам прилежно и снимков материал
! Ей така, нетрадиционно на палатка, с бутилка хубаво вино, цигарка и добра компания