Наистина, няма по-гадно нещо от това детенце да ти е болно/то тия дни всички се изпоразболяхме вкъщи,но май Сами най-тежко го понася...пък уж той е най-здрав.... по принцип.....
/Дано не ви се случва и на вас тоя грип да ви стигне-че днес цял ден сваляме температури с бабешки средства,а и още имаме разстройство и от верме на време повръщане/пък да не ви казвам що пране и гладене се задава....
/Иначе ние това с крачето го правим по-хубаво като сме без памперс,ама като гледах какви моралистки бродят из форума/имаше една тема за т`ва дали да са голи децата на плажа...направо ме се изправиха косите

Мама Саси-аз ти бях писала и по-рано...като дойдете в нашия регион-обади се...ще се радвам да се видим/пък и все се надявам да сме здрави дотогава/
Честито християнче на Бубулинка,да ти е много здрава и красива като кака си

На Мъничка/Кукумитска/,пожелавам здраве и да не бързат с манджите...и дано Йоанката да не я боли вече коремчето...пък мама да си има кърма и да не опира до "по-леко "АМ.
Елисир, и аз съм чувала хубави отзиви за "Милупа"...вие да не почвате вече кашите???
Люта чушка-честит ви зъбльо
.........дано да не се хапете много!И да ви излизат леко зъбките и да са много здрави
...Момичета,аз съм толкова скапана,че отивам набързо да хвърля едно око и при майските и забивам нос във възглавницата,че не се знае утре какво ще е....Лека нощ и сладки сънища от мен и
за бебоците
Надявам се да не стане, но.........

Нещо,което аз се мъчих сигурно два часа да направя!
и на бебоците
Надявам се по опитните тук да помагат,като почнем да се захранваме!

!
за темичката
Дано да оздравявате всички скоро
Да са живи и здрави и много послушни.