Календарът есенните дни брои, ЮНСКОТО ни бебе - вика, смее се, крещи!

• 14 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте най-после и от мен......Да са живи и здрави всички празнуващи днес и много късмет да имат!!!
Наистина, няма по-гадно нещо от това детенце да ти е болно/то тия дни всички се изпоразболяхме вкъщи,но май Сами най-тежко го понася...пък уж той е най-здрав.... по принцип..... Sad/Дано не ви се случва и на вас тоя грип да ви стигне-че днес цял ден сваляме температури с бабешки средства,а и още имаме разстройство и от верме на време повръщане/пък да не ви казвам що пране и гладене се задава.... Sick #Crazy Sick/
Иначе ние това с крачето го правим по-хубаво като сме без памперс,ама като гледах какви моралистки бродят из форума/имаше една тема за т`ва дали да са голи децата на плажа...направо ме се изправиха косите  Shocked/Та затова ви пуснах снимката с пампа...та при нас е така-я сме се съблекли,я сме захапали палец...и голям кеф пада... hahaha
Мама Саси-аз ти бях писала и по-рано...като дойдете в нашия регион-обади се...ще се радвам да се видим/пък и все се надявам да сме здрави дотогава/
Честито християнче на Бубулинка,да ти е много здрава и красива като кака си  bouquet
На Мъничка/Кукумитска/,пожелавам здраве и да не бързат с манджите...и дано Йоанката да не я боли вече коремчето...пък мама да си има кърма и да не опира до "по-леко "АМ.
Елисир, и аз съм чувала хубави отзиви за "Милупа"...вие да не почвате вече кашите???
Люта чушка-честит ви зъбльо Peace.........дано да не се хапете много!И да ви излизат леко зъбките и да са много здрави Praynig...
Момичета,аз съм толкова скапана,че отивам набързо да хвърля едно око и при майските и забивам нос във възглавницата,че не се знае утре какво ще е....Лека нощ и сладки сънища от мен и  Hug за бебоците

# 16
Здравейте и от нас   bouquet
Да се оплача... хванах вирусчето с хремата и ми е много зле  Sick ... а бебата няма как да я дам на някой така че сигурно и нея ще я хване  #2gunfire Надявам се да не стане, но.........
Честита месечинка на всички празнуващи
  Heart Eyes
Кабранска много сте сладки пу- пу... Дано скоро мине настинката и при вас  Praynig
Люта чушка честито първо зъбче  Peace
Буболина честито ви християнче... Да е живо и здраво и много щастие да ви носи Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Лека вечер от мен   bouquet

# 17
  • Канада
Хайде и аз днес по рано да се включа,че татито ни е именник и си дойде рано от работа и приспа бебо! GrinningНещо,което аз се мъчих сигурно два часа да направя! Mr. Green
Първо да ви почерпя за имения ден на нашия тати newsm38 beer Wine Glass newsm64 и на бебоците Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
Честито на всички празнуващи!!! smile3525Peppitka,благодаря за хубавата темичка  bouquet
kambanska ,този сладур Ивчо всеки път ме изумява-невероятен е(пу-пу) да ви е жив и здрав!И баткото бързо да оздравява!
Буболина,честито ви християнче на вас-да расте здрава и щастлива!
Люта чушка,честито ви зъбче!
Munichka,съжелявам за това,което ви се е случило,бързо да отминава всичко и дано това да е било най лошото.От тук нататък много здраве и късмет!
Аз и без това съм объркана за това захранване,а сега се и стреснах!Ама има време за нас.Решила съм да е след 6 месец,дано устискаме,че Ванко все повече се заглежда по нашата храна!А четох някъде,че това е сигнал,че трябва да се захранва бебо newsm78Надявам се по опитните тук да помагат,като почнем да се захранваме!
26,за зимата  не ми се мисли!Температурите тук вече не се качват над 6-7 градуса и като знам ,че като почне веднъж студа продължава до май месец SadА тази зима очакват да е мноооого студена!Пак ще се мотаем по моловете в несвяст! nuts
Момичета,слагате ли ваш'те бебоци да седят по малко вече!На мен педито ми каза да го подпирам с възглавници и да седи,ама аз все още не съм го,защото ми се струва че е много малък!Да не му направя нещо Thinking newsm78
Хайде стига за сега от мен!
Бързо оздравяване на всички мами и бебоци!
Аз отивам да правя торта на татито за имения ден!  food002
Лека нощ и сладки сънища!!!  sleepuu

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 01:22 от dany_ip

# 18
Здравейте момичета! Grinning
Да се разпиша и аз в новата ни темичка....Браво на Пепита за новото оформление!Пак ни изненада с нещо ново! bouquet  bouquet  bouquetГолямо БРАВО и на кръстницата на темата ни Мари-Анна  bouquet  bouquetКамбанска много е акобатичен браво на вас! ние като сме голички само риткаме доволни и се смеем Laughing
Буболина честито християнче,много да ви радва ! baby_neutral
Люта чушка честито ви зъбче!
ето ни и нас...

лека нощ и приятни сънища!

# 19
здравейте.Браво Пепитка страхотна темичка.Mimik ама как така малката се държи вече права и се опитва да ходиа,направо ме изуми.Мойта още не сяда и не се държи стабилно.Честито на всички месечинки днес!

# 20
Привет, мамета  Hug!
Пепитка   bouquet за темата.
моята хубавица напоследък взе да яде по-рядко и по малко и ми се буди нощем на 2 пъти с къркорещо коремче...направо силиците ми са на привършване #Crazy!
Честити месечинки  Laughing ...няма да изброявам, че да не пропусна някого!
Вашите бебчовци вече имат ли си режим на хранене, зашото ние все още НЕ Sad!
ЛЕка вечер или може би ДОбро утро за вас  Joy!

# 21
  • Варна
Здравейте!
Най-накрая да се включа и аз. Ние сме на гости на майка ми и тя не беше платила нета, но сега вече има Grinning
Peppita, newsm51 за темичката
Люта чушка,честито ви зъбче! Hug
kambanska, ама този Ивчо голям акробат smile3521 Дано да оздравявате всички скоро
Буболина, честито християнче  bouquet
MunichkaPraynig дано повече не се случва
Честити месечинки на всички и именници на патерици smile3525 Да са живи и здрави и много послушни.
Засега толкова от нас, че Хрис пок се събуди

# 22
  • София
Munichka, чак сега прочетох - радвам се, че е добре бебето Praynig
Същия проблем създадох и аз на Джули преди две седмици - захраних с морковено пюре, не стигнах до Пирогов, но се започна едно повръщане, едни колики...коликите ги има още, а бяха спряли съвсем Cry

# 23
. Между другото онази вечер като бяхме в Пирогов и една лекарка ми каза, че ако започне да ми намалява кърмата мога да давам по-леко адаптирано мляко. Какво значи това? Някой знае ли? Кои са тези млека.
Munichka   а на теб намалява ли ти кърмата ?И защо мислиш за такъв вариант?Моят съвет е да не купуваш и да не даваш нищо на бебо докато си го кърмиш и той изглежда сит и доволен! Grinning
Люта чушка,честито ви зъбче!  tooth
моята хубавица напоследък взе да яде по-рядко и по малко и ми се буди нощем на 2 пъти с къркорещо коремче...направо силиците ми са на привършване #Crazy!
моята се буди по 4-5 пъти нощем а два пъти се будеше когато я взехме от Шейново.Разбирам те ,но повярвай ми може и много по лошо да е. Joy
Пепи благодарности за темата !  newsm51
Буболина честито ти християнче! newsm53
Пожелавам бързо оздравяване на болничките! Ill
На другите , който са здравички да не се разболяват!  thumbsup
Много хубав ден и много слънчево настроение на всички от нас! bye

# 24
  • София
Здравейте и от нас. Много благодаря за честитките.
Буболинка, честито ти християнче.  bouquet
Камбанска, дано по-бързо се оправите в къщи, ти за разстройството какво даваш на Сами?
Валкирия, дано и ти се оправиш в най-скоро време. Много мъчно ми стана когато прочетох, колко ти е мъчно за бебка.
Агнеша, ти какви точно масажи правиш за Тортиколис-а?
  bouquet

# 25
Здравейте мами! Аз рядко се включвам, но иначе ви чета редовно.
Имам едно въпросче , ако можете да ми дадете съвет. Храня моята дъщеричка само с кърма, но от известно време , след 5, 6 минути сучене започва да плаче. Явно не и достига кърмата, въпреки че и от двете страни започнах да и давам. Принудих се да започна да я дохранвам с АМ Нутрилон.Първо пробвах с лъжичка, но тя пак продължава да плаче и да не го иска , след това започнах с шише , но положението е същото. Само като го вкуси АМ и започва такъв плач, че ми се къса сърцето. Ще съм ви много благодарна , ако ми дадете съвети какво да правя.
Целувки на всички бебоци.

# 26
Здравейте сладурки!

Аз още съм зле и нямам идея как утре ще си взема бебата.... ужас ... май няма да я взема , а таткото ще иде да я гледа един ден там. Днес следобеед съм на лекар , да ми удари една слушалка да видиме как се развиват нещата в дробовете и дали антибиотика действа.
Моята красавица си обърна режима.... има 5 яденета за 24 часа от които 2 са през нощта и само тогава яде по 200 грама.... на другите хранения яде по 60 - 80 грама. Нямам идея как да я отуча... а до скоро не се будеше да яде нощно време, а сега два пъти го прави #Crazy  Давайте да мислиме как да ги отучваме???

# 27
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета. На всички мами с болежки пожелавам бързо оздравяване. Няма да се давате ей   bouquet
Буболинка,  на теб мила честито ти християнче. Само хубави неща да му сеслучват от тук нататък bouquet
Камбанска Ивчо обира точките май за сега по много параграфи, браво на юнака.
Дани да ти е честит именника  Mr. Green.
Ей, Зори тая твоят мома с тези сините очички голяма сладушка. Много радост да ви носи   bouquet.
За нощното хранене и аз незнам какво да се прави и ние пак почнахме много да гладнеем вечер от 2-3 дни и едвам изкретваме до 5 часа щото не ми се ще да го храня по-рано, че после не му е добре на стомахчето.
Айде до после, че Сами е в мен и едвам пиша.  Laughing

# 28
Здравейте и от нас.
За Пепита много  newsm51, също и за кръстницата на тематамата Мари - Анна  newsm51!
Честито християнче на Буболина !
Люта чушка честито ви зъбче! Може ли мамите да споделят как е кърменето след излизане на зъбче?
Мъничка и аз чак сега прочетох, дано повече не изживявате такъв ужас  Praynig.
Камбанска браво на Ивчо, голяма гимнастика прави.  Чудих се кога и ние ще се сетим да си лапаме крачето, ама още не сме и кога ли ще протягаме ръчички за гуш?

# 29
Вижте нещо наистина страхотно! Комплименти на мамата , която го е написала.

Майчин страх

Общи условия

Активация на акаунт