Какво правят жени в менопауза, когато... 9

• 109 305
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Идвам да питам за съвет - предписаха ми Линоладиол крем, същевременно така да се каже нямам никакви оплаквания. Пуснаха ми цитонамазка с резултат 1. В менопауза съм от 5-6 години вече, без вълни и други екстри. Докторът не пожела да ми обясни с каква цел предписва това лекарство. Ако има някой, който се е лекувал с този крем ще бъда благодарна да сподели.

# 286
  • оттам, откъдето започва България
Тук пише за какво е:      https://apteka.framar.bg/30000044/%D0%BB%D0% … C-25-%D0%B3%D1%80.

Според мен го е изписал профилактично, но най-добре е да питате лекаря какво е имал предвид, след като е изписал това лекарство. Simple Smile

# 287
Благодаря за отговора. Питах го, но не сметна за нужно да ми обяснява. Прочетох листовката и малко се стреснах как може подобни лекарства да се изписват профилактично, затова питам дали някой друг профилактично ползва такива.

# 288
На мен ми е изписван Линоладиол Н крем заради сухотата. Ако и вие сте споделили за такъв проблем, може би затова са ви го изписали.

# 289
На мен ми е изписван Линоладиол Н крем заради сухотата. Ако и вие сте споделили за такъв проблем, може би затова са ви го изписали.
Много благодаря! Просто не искам хормонални лекарства да ползвам и май ще си остана със сухотата.

# 290
Много благодаря! Просто не искам хормонални лекарства да ползвам и май ще си остана със сухотата.
Има глобули и кремове, които не са с хормони Вагизан, Цикатридина и разни други , които може да ползвате.

# 291
Глайтгелен също.

# 292
Благодаря, прекрасни сте и много помагате! Бъдете здрави!

# 293
Благодаря, прекрасни сте и много помагате! Бъдете здрави!
Сещам се и за Феминела, а ако се разровите по чужди сайтове има най- различни и могат да се поръчат.

# 294
Да, всеки преценява сам за себе си. Има и Гинофит.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 23:19 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 295
За дами над 50
До колко години не ползвате лубрикант за нормален полов акт без дискомфорт?

# 296
  • София
56. И все още не ми се налага.

# 297
  • burgas
От 1 година ползвам-на 53г съм.

# 298
56. И все още не ми се налага.
Шарки, не беше ли ХЗТ, а и имам спомен за вагинално подмладяване с лазер при теб? Надявам се да не те подразни моето включване.

# 299
  • София
Не, не ме дразни. Не мисля, че лазерът има значение, той е за мускулите, не жлезите. Всяка година поне по месец не пия фемостона конти  (ХЗТто), но няма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт