ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 099
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
walentin, как е Нели? Как мина операцията? Дано детенце вече е по-добре!

И ние се възстановяваме вече от грипа. При нас протече точно като при вас, Марианче. Само че таткото го донесе. И всички наред се изпонатръшкахме. Мария беше 4 дена с антибиотик. Аз само 2 дни вдигах до 37,6, ама това беше. Поне не се наложи антибиотик. Сега и двете сме с една останала кашлица, дето се опитваме да я борим с Мукосолван. Абе ужасно беше. От толкова време не се бяхме разболявали.

Ани, вие преборихте ли хремата?

# 106
walentin, как е Нели? Как мина операцията? Дано детенце вече е по-добре!

и аз това исках да питам,дано всичко е наред при вас Praynig

Ани, вие преборихте ли хремата?

ние за сега сме добре и преборихме грипа без АБ.На вас бързо оздравяване и се пазете,защото в твоето състояние не е добре Hug

# 107
  • Силистра
Здравейте, момичета!
Аз се бях записала в началото като майка на юлско юначе 2004, но сега отново Ви преоткривам. Радвам се, че сте заедно и се подкрепяте в отглеждането на малките съкровища, родени в най-горещия месец на годината. Вече ще следя темата и се радвам, че ни свързва нещо толкова хубаво, като нашите юлски дечица.

Поздрав съредчен от мен и Иван

# 108
Добре дошли отново при нас svetly_   Hug
Разкажи повече за вас,ходите ли на ясла?Аз и на снимки много се радвам Laughing!Ти работиш ли?Ще чакаме да се включваш по-честичко Wink

# 109
  • Силистра
Ами да разкажа малко за нас - ходим на ясла с огромно удоволствие, обаче боледуваме всеки месец, а понякога и по два пъти. Аз ходя на работа, започнах преди Иван да навърши две години и се наложи майка ми да го погледа малко, на село, там се чувстваше прекрасно.
В понеделник и вторник беше на яслата сам  Sad, другите деца бяха спряни от майките си и то горкото само.
Днес е на бабин дом за няколко дни ама май е започнала хремата и кашлял, но се надявам да е по-добре.
Това е за нас, когато мога ще покажа и малко снимки.
Поздрав !

# 110
Здравейте,момичета  bouquet!
Операцията на Нели премина успешно,малко трудно излезе от упойка,но слава богу всичко е зад гърба ни,опитвам се да гледам напред и да не се обръщам назад,важното е,че детето е добре,храни се,жизнена е,тези дни ще я водя при доцента,който я оперира и се надявам да ни каже повече за състоянието й,но видимо изглежда,че всичко е наред Peace!

# 111
Здравейте,момичета  bouquet!
Операцията на Нели премина успешно,малко трудно излезе от упойка,но слава богу всичко е зад гърба ни,опитвам се да гледам напред и да не се обръщам назад,важното е,че детето е добре,храни се,жизнена е,тези дни ще я водя при доцента,който я оперира и се надявам да ни каже повече за състоянието й,но видимо изглежда,че всичко е наред Peace!

Браво и дано всичко е наред в бъдеще Praynig Praynig Praynig

# 112
Валентин, радвам се, че всичко е минало успешно! При доц. Петров ли ходихте или при друг?
Добре дошла, Светли!

# 113
Валентин, радвам се, че всичко е минало успешно! При доц. Петров ли ходихте или при друг?
Не,Марианче,оперира я доцент Джамбазов,също много добър лекар в областта и останах много доволна.

# 114
 и аз се радвам ,че всичко е минало добре с НЕЛИ Hug като знам как се притеснявам за дребни работи ,, си предствям какво и е било на walentin  Heart Eyes дано повече не ви се налага да минавате през подобни изпитания  bouquet
моя Георги не се е напиквал през ноща от началото на годината и ще съм много доволна ако продължава така, понеже каката март ще стане на 6 год. и още и се случва да свърши тая работа ,е рядко но се случва.

# 115
  • Силистра
 walentin, дано наистина нещата при вас се оправят, дано не боледува малката кака Нели!
Как я карате момичета, как са малките дечица?
Да ви питам нещо кога мислите да запишете децата на градина, ако ходят на ясла?

# 116
Да ви питам нещо кога мислите да запишете децата на градина, ако ходят на ясла?
и аз съм с подобни мисли в главата................чудя се кога да тръгне на градина newsm78

За сега в яслата много й харесва,ама не може да е все там и се притеснявам дали ще ходи на градина с такова удоволствие.Дано има и други майки,водещи си децата в нашата група,да ги водят и в нашата градина,за да не приеме Хриси промяната тежко. PraynigДоволна съм от персонала и от педагожката..............Хриси е очарована от педагожката.Свири им на инструменти,пее,разиграват приказки,стихчета учат и т.н.

# 117
  • 7800
При нас Септември месец се сформират новите групи, така че "на Есен с песен".  newsm68

# 118
момичета,учат ли стихчета за баба Марта вашите малчугани?Ние знаем вече две за баба Марта,но защо са й дали две от яслата незнам. ConfusedЩе има ли програма незнам! ThinkingКак са дечицата ви?Ние сме добра и дано е все така Peace!Целувки Heart Eyes

# 119
Честит Рожден Ден на наншите юлски майки hrisi_sf и van-dan!  bouquet Hug Hug Hug

Желая много здраве,късмет и множество щастливи мигове.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт