ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 098
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Все на втория етаж
Момичета, с Алекс сме болни. Тя е на антибиотик- Клацид, много съм сдухана. От днес е на АБ. А сме болни от събота. Cry - Нова Година беше ужас. Никой не ни обърна внимание по празниците, и й давах дежурните Панадол, сироп за кашлица и витамини. А тя свали температурата, но започна още повече да кашля. Абе чудничко...та и аз съм зле й едвам я гледам. За храненето изобщо не ми се говори, тя и без това е злояда, а сега вече грам не иска да хапне нищо.

# 91
  • Все на втория етаж
Забравих да ви честитя Новата Година. ooooh!

Да сте живи и здрави и безкрайно щастливи!!!  bouquet

# 92
Момичета, с Алекс сме болни. Тя е на антибиотик- Клацид, много съм сдухана. От днес е на АБ. А сме болни от събота. Cry - Нова Година беше ужас. Никой не ни обърна внимание по празниците, и й давах дежурните Панадол, сироп за кашлица и витамини. А тя свали температурата, но започна още повече да кашля. Абе чудничко...та и аз съм зле й едвам я гледам. За храненето изобщо не ми се говори, тя и без това е злояда, а сега вече грам не иска да хапне нищо.

Ох милата,дано се оправите бързо Praynig,страшно ти съчуствам,зъщото и ние бяхме с ангина,а след това и с херписен гингивидостоматит и Хриси не ядеше нищо 4 дни.Отслабна с 2 кг. и аз страшно се притеснявах да не влезнем в болница.На Алекс какво й е точно.....................?Само кашлицата ли+температура?

# 93
Момичета да се включа с моите Радини вълнения.
Много ми е притеснено,защото племеника е с варицела и имахме контакт с него преди избиването на пъпките,а и след това...........................то аз са Хриси не се притеснявам,защото е добре да я мине в по-малка възраст,но се притеснявам за мен Sad Cry Sad,майка ми ми  каза,че не съм карала варицела като малка и да ви кажа честно незнам как ще го преживея.Знам,че при възрастните е ужасно и се чудя как бих могла да се предпазя Cry
Споделете ако имате опит..................ще полудея от притеснение Sad

# 94
Ани,много гадна работа е тази варицела,Нели е изкара много тежко макар,че е малка,според мен си зависи от организма на човек,не е задължително да се разболеете,но дори и това да е станало нищо не можеш да направиш за момента,моли се да не си се заразила.За Хриси е хубаво докато е малка да е изкара- колкото по-рано,толкова по-добре!Ще стискаме палци да ви се размине и на двете:pray:!

# 95
  • София
Здравейте и от мен  Laughing първо включване за тази година - дано да е здрава и добра за всички ни. Отдавна не бях влизала и сега наведнъж изчетох всички постинги - много болести, лоша работа.  Cry
Ние за посрещането на Нова година бяхме в Добринище. Учихме Марти да кара шейна - голям смях падна. Дядо Коледа идва много пъти - на мама в работата, на тате в работата, в яслата, на Коледа, на нова година - абе голямо идване беше. Марти си научи стихчето - и двата куплета ... но като започне да го рецитира няма спиране. На тържеството в моята работа изключиха микрофона - защото го каза 8 пъти  Rolling Eyes и Снежанка едва го завлече да си получи подаръка.
Такива работи от нас.
На малките сладурчета пожелавам бързо оздравяване и ... дано вече се престане с тези болести, защото ... не знам.

# 96
Здравейте и от мен  Laughing първо включване за тази година - дано да е здрава и добра за всички ни. Отдавна не бях влизала и сега наведнъж изчетох всички постинги - много болести, лоша работа.  Cry
Ние за посрещането на Нова година бяхме в Добринище. Учихме Марти да кара шейна - голям смях падна. Дядо Коледа идва много пъти - на мама в работата, на тате в работата, в яслата, на Коледа, на нова година - абе голямо идване беше. Марти си научи стихчето - и двата куплета ... но като започне да го рецитира няма спиране. На тържеството в моята работа изключиха микрофона - защото го каза 8 пъти  Rolling Eyes и Снежанка едва го завлече да си получи подаръка.
Такива работи от нас.
На малките сладурчета пожелавам бързо оздравяване и ... дано вече се престане с тези болести, защото ... не знам.
Grinning Joy Grinning Laughing Joy ей neo голям купон при вас по празниците е имало Joy Joy

# 97
Здравейте,мамчета Hug!
Вече окончателно е определена датата,в която ще извадим сливиците на Нели-24.01-сряда,стискайте ни палци всичко да премине добре.Най-гадното е,че от снощи сме с температура и вече съм на път да лудна #Cussing out,на АБ е(Бензацилин през 15 дена) и пак сме болни,вече незнам как да е опазя,решила съм до 24.01 никакво излизане,плътно вкъщи,каквото и да ми струва това,тъй като не ми се иска да отлагам повече операцията,явно при нас положението е критично,повече,отколкото го мислех Sad!
Ани вие как сте с варицелата,има ли някакви признаци до момента?Дръж ни в течение Praynig!

# 98
Здравейте юлски мами,

Отдавна не се бях разписвала, но нямам и много време.Честита Нова Година, да сте много здрави вие и семействата Ви.Иначе около нас нищо ново, аз си ходя на работа, Вики е при баба си.На нова година и тя беше болна, на АБ и с много лоша кашлица, но се оправи бързичко.
Иренка, и аз вече се замислям за второ, хем много ми се иска, обаче и ме дострашава нещо, незнам newsm78, мъжо много дава зор, обаче аз нещо не се навивам докрай Confused

# 99
здравейте и от мен Hug аз в петак бях на изпит  newsm01 и вече съм шофьор.  Grinning иначе  всичко друго си е по старо му  ;  каката ходи на градинка а ние с Гоги се гледаме все още.  да не чуе дявола  ама аз тая зима съм доволна за сега само един вирусен конюктьовит карахме и дано да няма нищо по сериозно ,че на каде се обърнем все болни има Praynig АААА , и за друго да се похваля най накрая махнахне памперса  Twisted Evil и детето за два дена влезе в час с пикането няма проблем ама с акото Mr. Green като беше с пампито можеше да си го носи по 1 час , а сега се тресе ; гади му се чак и бяга от гърнето.

# 100
Вече окончателно е определена датата,в която ще извадим сливиците на Нели-24.01-сряда,стискайте ни палци всичко да премине добре.
Дано всичко мине успешно и да нямате повече никога здравословни проблеми Praynig Praynig Praynig,а на теб walentin кураж Hug

Ани вие как сте с варицелата,има ли някакви признаци до момента?Дръж ни в течение Praynig!

все още няма признаци,но незнам вече и до кога да ги чакам.Мисля си,че ако и тази седмица ни се размине,може и да не ни лови въобще тази варицела.На племенника,все още му завяхват пъпките,така,че инкубационния период според мен не е минал newsm78 ooooh!

здравейте и от мен Hug аз в петак бях на изпит  newsm01 и вече съм шофьор.  :

Браво mimipimi,гордееем се с теб.Безаварийно каране ти желая! Hug  bouquet

# 101
Здравейте момичета,къде се губите?Как сте?Здравички ли сте?Ние сме с кашлица /вече отхрачваща/ и постоянно кихане..........вече тотално се изнервям.Ходихме при педито,гърдички чисти и гърлото е здраво,но тази хрема ме вбесява #Cussing out.За хремата ни изписа коризария.............имате ли вие опит с нея?
walentin утре ще ти е напрегнат ден,но сподели след това как сте?Стискам палци всичко да мине успешно и да забравите за болестите Praynig

# 102
  • 7800
Лятото Цецка имаше упорита хрема и ми бяха препоръчали Коризалия. Не ́и помогна.
Но пробвай.

# 103
walentin,  аз също ви пожелавам всичко да мине успешно! Кураж и късмет Praynig!

И нас не ни подмина грипната вълна. Тъкмо си мислех, че Ицо 5 дни не успя да прихване от батко си и се оказа, че вдига висока температура. Три дни беше с темп. 38,6 без нищо друго, после два дни с нормална и след това с 37 и суха кашлица, хрема. Беше страшно кисел и само мрънкаше. Най-накрая се наложи да минем на оспамокс без преглед / с разговор по телефона/.

# 104
Благодаря ви момичета за куража,наистина ми е много свито на душата,но връщане назад няма Praynig Praynig Praynig,дори напротив по-сигурна съм от всякога,че трябва да ги махнем тези проклети сливици,не може да продължава така, детето се побърка да пие всеки месец по два АБ,не се храни нормално,отслабна,да не говорим ,че всеки месец е с 39,5 Т и просто няма смисъл да се чака повече и да гледам как се мъчи Cry!Задължително след операцийката ще ви пиша,за да разкажа как е минало,стискайте ми палци утре между 13.00-15.00 часа Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт