ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 095
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ХРИСИ НА АНИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ПОДАРЪЦИ!
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА, ГЕРИ!

# 76
да са ви живи и здрави имениците

# 77
Благодаря ви за пожеланията към малката ми принцеса.Всичко мина чудесно,Дядо Коледа идва в къщи и  еуфорията беше на върха,като изключим факта,че бяха много деца и лудницата беше пълна. Laughing
Единственото ми претиснение беше,че Хриси се разболя на Коледа от ангина  Cryи сега е доста зле /добре,че на самия празник беше весела/.Има и афти в устата и просто не издържам вече............................интересното обаче е,че цяла година не ми боледува,а точно преди РД или имения ден ще се разбилее #Cussing out

На патерици да честитя имения ден на Ицко на Мари-ана.

Честит Рожден Ден и на мама snowflacke.Много здраве и късмет й желая.

Снимки ще кача скоро.

# 78
  • София
Anni, много жалко че малката се е разболяла точно за празника. Дано по-бързо оздравее, миличката. Но ти пиша, защото споменаваш ангина и афти в устата. Моят също имаше афти и лекарката веднага каза, че било ангина. В последствие се оказа, че било херпесен гингивостоматит (който се е разпространил и към гърлото), и антибиотиците, които пихме срещу ангината са били напразно. А стоматитът се оправи с витамин А и няколко мазания на цялата устна кухина от зъболекар. Ако трябва се консултирай с друг, да не се окаже, че и при вас няма ангина.  Hug

# 79
sladka_mama при нас се оказва същото,като ангината е причинителя.Афтите ги мажем с дектарин и някво лекарство от нашата ушна лекарка.Мъжът ми води малката при нея,защото трябваше да поработя днес.Намазала е афтите днес сутринта и трябва да ги мажем 4 пъти на ден.Лекарството е дадено от нея и като се прибера ще видя как се казва и какво е.
Дано се оправи,че вече 3-ти ден нищо не е яла Cry

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 16:34 от Anni

# 80
весела коледа!! и щастлива нова година на вси4ки-малки и големи!

4естит имен ден на вси4ки празнуващи днес!

на вси4ки мами с настинали де4ица-и аз се присъединявам към вас-и моето козле е пак настинало.. Cry
моля се през новата година вси4ки да сме здрави-май няма нищо по важно от това!!!

и все пак-нали така порасват децата!!

# 81
Охххх, Anni като чуя ангина и косата ми настръхва,дано се оправи детенцето по-бързо,че наистина е голям кошмар и моята щерка от седмици не яде както трябва,да не каже,че въобще не се храни.Давам й витамини,но засега резултат няма,заприличала е на призрак,с едни огромни сенки под очите и съм адски притеснена,тя не стига,че е с анемия,ами сега съвсем прижълтя.

# 82
ох момичета да споделя,че имаме някакъв напредък с храната............макар и доста минимален,но все пак е нещо Confused.За вечеря й направих попара с прясно мляко и бисквити детска закуска /от бебе не съм й правила подобно нещо,защото тя не яде по принцип/,изяде паничката с голям зор,залъгване,песни,танци,но бях способна на всичко,само да хапне малко.Както казва walentin   като призрак е станала Хриси........тя нали си е доста бяла,а сега направо не мога да я позная.За закуска пак същото,но поне е нещо.........не я насилвам,защото имам чуството,че ще повърне,но половин паничка си хапна.Дано се оправят всички болни малчовци и да посрещнем новата 2007 година здравички Praynig

# 83
  • София
Момичета, желая на вас и вашите семейства много весело и хубаво посрещане на Новата 2007-ма година. Нека да донесе на всички нас живот, здраве и щастие!   bouquet

# 84
Искам и аз да ви пожелая весело посрещане на Новата Година  Partyи да разкажете след това.Чакам и снимков материал.Целувки на всички Heart Eyes

# 85
  • 7800
Аз ви пожелавам да посрещнете новата година със здрави дечица. Без ангини и други такива.    Nerd Naughty

cheers

# 86
честита нова година
честито на всички именници
нека през новата година има само хубави емоций и много здрави дечица newsm10

# 87
  • 7800
Честита нова година и честита нова Родина и от нас.

# 88
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Да се похваля,че посрещнахме НГ здравички.Мина ни кошмара по Коледа и сега сме на ясла.............дано да нямаме проблем.

Какво ви се падна от баницата с късметите?
На Хриси "пътуване в чужбина" и парата, Laughingа дано та и майка й да намаже Grinning.
На мен ми се падна "много късмет и успех"  Peaceи "малко юначе в къщата ти ще плаче" Naughty,с последното не съм съгласна. Rolling Eyes
На мъжо "верни приятели" и "любов в смейството".

Посрещнахме НГ в ресторант и беши много весело.Малката беше при снвекървата ,а на 01,януари я командировах при мама.Доста добре си починах Wink.

Разкажете и вие,а и чакам снимки.
Много целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
  • София
Честита нова година и от мен! Нека да донесе на всички нас много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти!

Ние посрещнахме много весело новата година, малкият беше при нашите, но рано-рано на 01.01. си го взехме, че нали ни е именнник, трябваше да си е в къщи за посреща гости. Ето на патерици да ви почерпя по този повод  cheers  cook Wine Glass

А от баницата/те толкова късмети теглих, че ако поне половината се сбъднат ще е супер. (Жалко, че на нито един от нас не се падна бебче, ама то все така става при мен, този късмет, който най-много искам да ми се падне, не си го изтеглям).

Общи условия

Активация на акаунт