ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 088
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
MamaGeri много бързо мина времето newsm78.
Ще стискам усилено палци,а кога ти е термина...............14.май newsm78?

# 166
  • Пловдив
Да, 14 май е, но не мисля, че ще устискам дотогава. Е, колкото по-късно, по-добре, ама божа работа.

# 167
MamaGeri -Стискаме палци и живот и здраве като родиш може заедно да се разхождаме с количките и каките с нас,нали сме горе-долу в едно положение Wink,време е най-после да се видим!Между другото в кой квартал живеете Laughing?ако искаш пиши ми на лични,за да не разводняваме темата!

# 168
здравейте, как сте всички?
ние днеска ще подаваме молба за децка градинка  Grinning той ГОГИ се вика ,че в бебешката група било грозно и щял да ходи в на кака му групата  Grinning та ша видим
иначе му излизат втория ред кътници и бая му е крива каруцата Twisted Evil мрънка ,натиска си бузите със сичка сила и оная вечер вдигна еднократна температура.
walentin-мойта сестра е омъжена в пловдив и сигурно живеете близо щото и те ходат на разходна по бунарджика
тя е на бул. ''6ти септември '' 126
много здраве на всички

# 169
Здравейте момичета,
и ние се записахме от септември на детска градина.Малко ми е  притеснено как ще свикне,но се надявам всичко да е наред Praynig.Също така вчера с една приятелка си говорехме,че децата боледували доста по-често в градините newsm78 ooooh!,вярно ли е това................питам мамите с опит?Хриси не ми боледува често,даже честно казано от декември не ми е боледувала,но незнам какво да очаквам в градината,като смени мястото....................все пак излизат и често следобяд навън...........................по-добре май да не го мисля от сега,моят мъж ми вика,че прекалено се вманиечавам. Confused

# 170
  • Силистра
Здравейте!
Макар че не съм майка с опит мисля, че и в детската градина детето ще боледува толкова колкото в яслата. В смисъл, ако не е посещавало ясла, в градината изгражда имунитет срещу по - честите болести. Извода си го вадя от разговори с майки, на които децата не са ходили нито на ясла нито на градина, те пък в 1 клас боледуват често. Моя Иван също не боледува, зачервено гърло, хрема...дано да е здрав и в градината.
Аз понеже съм от малък град и нашата яслата е срещу градина, т.е. децата от този район в нашата група се прехвърлят почти едно към едно в градината. Но както е малък града ни едва си намерихме местенце в началото на март, да не говорим че в градините в центъра на града сме 10 резерва..

# 171
Гери, стискам ти палци всичко да е наред! И Мими да те слуша много!
Затънала съм до гуша от работа, но реших всичко да оставя в момента и да зърна писал ли е някой тук. Доста време нямаше движение по темата!
Ани, предполагам, че Хриси вече е свикнала с вирусите от яслата и градината няма да е проблем.
Ицо не пропуска вирус макар, че все още е вкъщи! Есента какво ни чака в градината  - направо не зная.............И в работата вече ще ме гледат накриво, защото през 2 седмици съм в болнични Embarassed!

# 172

walentin-мойта сестра е омъжена в пловдив и сигурно живеете близо щото и те ходат на разходна по бунарджика
тя е на бул. ''6ти септември '' 126
много здраве на всички
mimipimi -бул."6-ти септември" е много близко до нас,може и да се познаваме със сестра ти щом се разхождат близко,поне по физиономия няма начин да не я знам Simple Smile
За детските градини-аз още миналата година подадох молба в 3 градини,за да имаме по-голям шанс да ни вземат в една от всички,надявам се да ни приемат в най-близката,която е на 3 мин. път от нас,но шанса е много малък Tired.За болестите в градината се надявам да не са толкова,колкото в яслата,все пак малко или много има изграден някакъв имунитет или ако има болести поне да преминават по-леко Praynig!

# 173
Ицо не пропуска вирус макар, че все още е вкъщи! Есента какво ни чака в градината  - направо не зная.............И в работата вече ще ме гледат накриво, защото през 2 седмици съм в болнични Embarassed!
а ти даваш ли имуностимулатор или си против? newsm78

Аз давам рибомунил и мисля,че заради него устояваме геройски на вирусите.Ето например аз съм лепнала някакъв вирус от 1 седмица,а малката все още няма признаци да се разболява......................дано и да няма Praynig.За градините си мислех,че ако излизат навън по-често,предполагам няма да обличат всяко дете така както майката ще се погрижи и си мислех,че от тази гледна точка ще има повече настинки.Дано се лъжа с теорийте си Confused

# 174
  • sofia
ани, мисля, че щом сте били в ясла, положението в градината ще е много по-добре,  в смисъл, че все пак детето има вече някакъв имунитет;. Поне така се надявам за нас - ние сме в ясла от септември, като по "книга" си боледуваме, особено в началото, и искрено се надявам догодина да не е такава картинката - всеки така казва.

Иначе, вече този рубинол има ли го, миналата есен го бяха спряли да го импортват в Б-я изобщо и проупснах курса, но ако вече е на пазара ще пробвам твоята схема - старателно си я пазя.

# 175

Иначе, вече този рубинол има ли го, миналата есен го бяха спряли да го импортват в Б-я изобщо и проупснах курса, но ако вече е на пазара ще пробвам твоята схема - старателно си я пазя.

определено имаше някакъв проблем с вноса мин.година декември и за последния курс едва намерих изостанали кутий в една аптека чак в Монтана.От февруари го има отново свободно в аптеките. Peace

# 176
здравейте моми4ета1
как е пролетното настроение?
така ми се иска да отско4а до бг поне за 2 седмици...  Cry
но пуста работа..отпуска....градината на малката ... ходи не ходи ... си я плащаш...
но искрено се надявам да мога да си дойда да я заведа на моренце за малко и на планина-истинска,миришеща на бор!!
ох налегнала ме е носталгия...но какво да се прави ...ли4ен избор!!
как сте вие...ве4е се приготвяте за градини от септември..а по4ивка планирана има ли ве4е ?
  bouquet

# 177
оххххх silvia_alexis ако знаеш кака те разбирам Sad,но аз съм живяла в чужбина преди да родя и въпреки това ми е било доста трудно психически да не мисля толкова много за БГ,но при теб ситуацията е по-сложна,защото си и с дете и не можеш да си дойдеш просто така.Стискам палци да си дойдете и да я заведеш и на море и планина,а ние пък искаме да дойдем при вас Grinning Hug.От колко време сте там..............................ей тази носталгия Confused,аз лично не съм вярвала,че ще изживея подобно нещо,защото съм много корав човек по природа Wink

Целувки Heart Eyes

# 178
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам набързо да ви пиша, че вече имаме ново човече в къщи. Казва се Самуил, роди се на 19.04. в 3,10 ч, тежи 2850 гр и 47 см. Малко поизбърза, но е здравичък и от неделя вече сме си вкъщи и се гледкаме.
Малко проблеми с каката. Не може да разбере още, че той не е кукла, иска да го гушка, да го храни, все при него да стои. Та ще видим как ще свиква.
Засега това от нас!

# 179
Честит син на мама Гери,да  е жив и здрав и много да  слушка,много радост на цялото семейството ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт