.Ще стискам усилено палци,а кога ти е термина...............14.май
?
той ГОГИ се вика ,че в бебешката група било грозно и щял да ходи в на кака му групата
та ша видим
.Също така вчера с една приятелка си говорехме,че децата боледували доста по-често в градините
,вярно ли е това................питам мамите с опит?Хриси не ми боледува често,даже честно казано от декември не ми е боледувала,но незнам какво да очаквам в градината,като смени мястото....................все пак излизат и често следобяд навън...........................по-добре май да не го мисля от сега,моят мъж ми вика,че прекалено се вманиечавам. 
.За болестите в градината се надявам да не са толкова,колкото в яслата,все пак малко или много има изграден някакъв имунитет или ако има болести поне да преминават по-леко
! 
.За градините си мислех,че ако излизат навън по-често,предполагам няма да обличат всяко дете така както майката ще се погрижи и си мислех,че от тази гледна точка ще има повече настинки.Дано се лъжа с теорийте си

,но аз съм живяла в чужбина преди да родя и въпреки това ми е било доста трудно психически да не мисля толкова много за БГ,но при теб ситуацията е по-сложна,защото си и с дете и не можеш да си дойдеш просто така.Стискам палци да си дойдете и да я заведеш и на море и планина,а ние пък искаме да дойдем при вас
.От колко време сте там..............................ей тази носталгия 
Препоръчани теми