ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 087
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • Силистра
Честит малък мъж!
Да сте живи и здрави всички!

# 181
ЧЕСТИТО НА МАМА ГЕРИ И ЦЯЛОТО Й СЕМЕЙСТВО

Пожелавам на малкия сладур много здраве и щастливо детство,а ти ни разкажи по-подробно как мина раждането Wink.Нормално или секцио?по-лесно ли беше от първия път?

Целувки Heart Eyes

# 182
  • Пловдив
Благодаря ви за пожеланията.
Ани, раждането премина леко. Пак беше нормално, без усложнения, горе-долу като първия път, малко по-бързо, даже епизиотомия не ми направиха този път. Аз се чувствам перфектно, все едно не съм раждала.

# 183
даже епизиотомия не ми направиха този път. Аз се чувствам перфектно, все едно не съм раждала

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 184
Гери, честит син! Да ви е жив и здрав, много да ви радва и слуша! Пожелавам ти също с лекота да се справяш с новите задължения!

# 185
  • Пловдив
Благодаря, Мариянче!

# 186
  • Силистра
Здравейте, момичета!
Да Ви се оплача, Иван от месец и повече е с една гадна хрема...педито казва че нищо му няма, но на мен вече ми писна и на своя глава му направих изследване на носен секрет, оказаха се пневмококи. Лекарката ми се ядоса и  ми вика "как са влезли тия коки точно в носа", и че никой антибиотик не ставал за дете с кг и възрастта на Иван. Какво да правя? Вие как мислите?

# 187
ЧЕСТИТО НА МАМАГЕРИ   bouquetЗА СИНА    bouquet ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е  bouquet

# 188
Здравейте, момичета!
Да Ви се оплача, Иван от месец и повече е с една гадна хрема...педито казва че нищо му няма, но на мен вече ми писна и на своя глава му направих изследване на носен секрет, оказаха се пневмококи. Лекарката ми се ядоса и  ми вика "как са влезли тия коки точно в носа", и че никой антибиотик не ставал за дете с кг и възрастта на Иван. Какво да правя? Вие как мислите?
Незнам,но аз ако съм на твое място бих потърсила и друго мнение и то от специалист уши,нос и гърло!Успех,стискам палци всичко да да се оправи! Peace Praynig

# 189
Здравейте, момичета!
Незнам,но аз ако съм на твое място бих потърсила и друго мнение и то от специалист уши,нос и гърло!Успех,стискам палци всичко да да се оправи! Peace Praynig

Същото щях да те посъветвам и аз Peace.Дано се оправите бързо Praynig.Не мисля,че няма начин за лечение,дори и в малка възраст Rolling Eyes.Стискам палци Hug

# 190
  • Все на втория етаж
Аз със голямо закъснение  Embarassed да честитя рожбата на МамаГери   bouquet  bouquet  bouquet

Да ви е жив и здрав, да има весело и спокойно детство и много да ви слушка. Да расте кротък и добричък.  bouquet

И разбира се и вие да го слушкате. Grinning

Ние сме добре. Алекс засега си е  в къщи, тоест не ходи на ясла и градина, но и аз още не съм започнала работа. Все още правим ремонт / от 2 год. вече  Sad / на етажа при родителите ми, където ще се местим да живеем. Почивки за море и планина още не сме планирали. Няма със какво да се похваля.

# 191
Иренка   ти направо зачезна,как е малката принцеса.................защо не ходи при децата newsm78,защото не работиш ли newsm78?Аз малко ти завиждам за отделеното време на малката ,но аз за съжаление нямам друг избор.

# 192
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ГЕРИ!
БЪДИ ЖИВА И ЗРАВА! МНОГО КЪСМЕТ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ ТИ ЖЕЛАЯ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! newsm51

# 193
Честит имен ден на мама Гери!Да е жива и здрава,пожелавам й много успехи в живота и много сбъднати мечти.

# 194
честит имен ден на моя георги , на мама гери и на всички други именици   bouquet живи и здрави да са

Общи условия

Активация на акаунт