ЮЛСКОТО ЧОВЕЧЕ е порастнало ЕвРопейЧе

• 25 059
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
И аз мисля,че ако бях изчакала повече от 4-5 години,може би нямаше да се реша на второ Rolling Eyes.И малката и голямата разлика си имат своите предимства,но веднъж като се откъснеш от всичко,после ми се струва,че щеше да ми е по-трудно да се настря отново на вълна-бебета!

# 226
А пък ако трябваше да чакам още 5 години, щях да се откажа, честно.

newsm62 newsm62 ама аз не съм се и навивала,а дали въобще ще се навия..........просто незнам..................мъжо много страда от това мое мнение.
Гордея се с вас момичета. Hug..................много се радвам и добре,че не всички майки не са като мен Wink.

# 227
Много са сладки всички... Grinning
Калина ми е в подписа, макар че снимката е от зимата и не е съвсем актуална...
За рождения й ден не мисля да планирам от сега - чак, когато наближи, защото за имения й ден планирахме детско парти, но  плановете ни се провалиха... Rolling Eyes

# 228
  • Силистра
Здравейте момичета!
Мн са сладки децата и какви са бонбони, аз ще сложа снимка малко покъсано от нашата яслена абитуриентска.
Аз като Ани не мисля за второ, по скоро не  мислех, но като гледам на 100 къщи 1 дете какво гевезенце и инатче ми расте детето, а и малко егоист го раздава, много се чудя...
Миналата седмица бях малко в къщи с Иван и през деня излизаме на едно заведение, бях му купила зрънчо или нещо такова, едно бебе посегна към торбичката и нашия като го блъсна и си дърпа зрънчото, потънах в земята. Обяснявам, говоря и пак обяснявам и накрая Иван ми заявява " Ами майка му да му купи..." Останах безмълвeна... Винаги съм го учила да споделя вещите и храната си, дали е само период, а като се заинати за нещо няма преборване с него
Не иска да казва "Добър вечер, добър ден", влизаме в яслата аз "Добро утро", а той безмълвен с каменно лице сяда на пейката и си обува сандалите, аз го подканям, а той "НАМА"
Обещавам да ви покажа снимки.
Пожелавам ви хубава вечер   bouquet

# 229
Калина ми е в подписа,
голяма сладурана Hug Heart Eyes Hug

# 230

Аз като Ани не мисля за второ, по скоро не  мислех, но като гледам на 100 къщи 1 дете какво гевезенце и инатче ми расте детето, а и малко егоист го раздава, много се чудя...
bouquet

Съгласна съм с теб,но Хриси за сега не се очертава да е егоист.................може в бъдеще да стане обаче,но стратегия имам......................ще се навивам за второ Laughing.
Мисля,че не е егоист,защото етърва ми и племенника живеят близо до нас и постоянно са заедно,случвало се е и да спят заедно..........заедно се хранят,играят,делят си всичко и затова.Разликата им е 1 година и затова се и разбират.Дано да си остане и така.Уикендите Хриси прекарва с племенницата ми /на сестра ми дъщеричка/ и с една дума Хриси не е сама.
Целувки Heart Eyes

# 231

Благодаря  Grinning

При нас за второто е обратно - аз съм по-склонна, мъжът ми нещо го умува. Калина е много палава и ми се струва, че той се поизплаши...

# 232
  • Пловдив
Здравейте!
Аз запазих час в детски център за рождения ден. Първо мислих да го правим в къщи, обаче като си помисля какво чудо ще е след това, като след ураган  Grinning и се отказах. Сега ще мисля тортата. Преди това мислим да отидем за един уикенд тук, вчера резервирах стая. Ще бъдем само с Мимито. Дребчо ще го оставим на баба му. И това ще ми е почивката. Така ми се ходи, от 5 години не сме почивали. Ако ми се усмихне късмета /разбирайте: ако ни хареса там и татито се навие/, ще повторим през август.
Мариянче, вие сте близо до Соколица, дали да не организираме нещо да се видим, а?

# 233
Гери, ще ти пусна на ЛС номера на тел. и ще се радвам най-после да се видим!
Рядко влизам вече във форума, защото съм крайно преуморена от много работа и пътуване и можеше да пропусна, че си ми писала!
Сега оставих братчетата сами да се приспиват/слушам, че си говорят за коли/ и седнах да търся идеи за подарък за р.д. Гледах сайта на Чиполино - нищо не харесах. Явно ще се наложи обикаляне по магазини, а в тези горещини.........
Кажете какво мислите за подарък - детска пързалка? Има ли някой от вас такава?

# 234
  • Силистра
Да ви покажа ли моето "говедо" ето го:

В понеделник вечерта си сцепи главата, във вторник ни шиха, днес сме със синки и подути, сутринта не мога да го позная, все едно не е моет дете

# 235
  • Пловдив
Лелеее, Светли!  Shocked  Ужас! ooooh!

# 236
Честит рожден ден на Юлиана, Антон и Милко! Мили дечица, бъдете живи и здрави! Желая ви щастливо детство и много късмет!
newsm51

# 237
  • sofia
Честит рожден ден на днешните рожденици!!!

С пожелание за щастливо и безгрижно детство!!

Е, момичета, най-накрая дойде и нашия месец. Аз този месец си имам много рожденици -
на 9 ти е малката, на 10ти е майка ми, на 14ти е брат ми, а на 18ти е мъжа ми, също на 21 е едната племенница, а на 26 са другите две. Ммм, много торти, много нещо!

# 238
Честит Рожден Ден на Антон, Милко и Юлиана!
Да растат здравички, весели и щастливи!

# 239
  • Пловдив
Честит рожден ден, мили дечица!
Да растете здрави и щастливи!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт