Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 33 102
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
просто минава през Молдова до Германия, и го отразяват и двете системи, едно и също събитие
а ако е истина, диспут с грешен адрес, снимка от сайта на алито какво си дала и снимка от проследяване

а според мен някои куриери дават статуси и за неследящи пратки, поради причината да не носят материална отговорност и от МБМ не даваха статуси но вече дават, по евтино е да ги сканират отколкото да ги платят

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 13:38 от musicdoubl3

# 241
даден от продавача е на стока придвижваща се от Германия за Молдова, обаче това се вижда само в Parcels, а не и в проследяването на АЕ.
Ами сигурно АЕ генерират случайни събития Joy
Сега сериозно. Пратката Ви в момента е в Шенжен и чака в склад за консолидация. До Германия ще се привдивижи с 4px FO LP00482254092997 Така че, спокойно. Тръгнала е на 23.11 има време.
Дойче пост все още не разпознава номера който Ви е даден

# 242
  • BG-DE
Благодаря, а в кой сайт го видяхте това, че е в Шенжен?

# 243
# 244
  • BG-DE
Много благодаря 😊

# 245
то от там  вече минава всичко и БГ номерата и тези UA................HU  и белгйските номера, до габиели ДЕ и др.

# 246
Здравейте, за първи път правих поръчки от Али преси седмица. Повечето неща са ги изпратили. За две получих съобщение от продавача, че трябва да доплатя за шипинга. Изпратили са ми линкове за доплащането. Ако не доплатя, няма да ми ги изпратят.

Това често ли се случва и нормална практика ли е? Общо 4 неща не са изпратили, и си мисля, че ще получа съобщение за доплащане и на другите две.

# 247
Това са практики, които не трябва да се толерират, не доплащайте, изчакайте да изпратят поръчаното или да Ви върнат парите, оставете отрицателен фийдбек за да предпазите и другите потребители от некоректните търговци, защото те са такива.
 И да случва се, за съжаление.

# 248
а ако се стигне до диспут за въпросните пратки - снимка на съобщението дет иска още пари
на мен не ми е искано още пари, имам над 500 поръчки, явно номерата ги въртят на новите потребители

# 249
Т. е. разбират кой е нов потребител, така ли (не съм наясно)?🤔

# 250
Едва ли.
Некоректни продавачи винаги е имало, просто малшанс. ...тя е поподнала на такъв.
Преди 2г съм чела тук за такива практики тип ако мине номера.
Не се плаща нищо извън платформата! Е правилото!

# 251
Не мисля, че е до нови и стари потребители, просто си има некоректни, ето пример и от мен от това лято.

# 252
В общият случай това е проблем на продавача, а не на купувача. Има срок в който да го изпрати според сключената сделка!

# 253
Благодаря за отговорите. Няма да доплащам.

# 254
Провокирана от разговора ви реших да погледна какво е положението с моите поръчки и при едната се оказа нещо много странно проследяващият номер даден от продавача е на стока придвижваща се от Германия за Молдова, обаче това се вижда само в Parcels, а не и в проследяването на АЕ. Какво да правя, писах на продавача но отговор няма 😡
Скрит текст:
Оправено е. Вижда се https://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RS794404368DE
LP00482254092997 го показва в https://parcelsapp.com/en/tracking/RS794404368DE
Като се пусне https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00482254092997 показва адрес в Германия. Според мен са разменили адреса на подателя и получателя.

Общи условия

Активация на акаунт