Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 33 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Здравейте,
Писах преди няколко страници, но не получих отговор и ще опитам пак.. Някой може ли да погледне въпросът ми: https://bg-mam.ma/p/1368540/43878830

# 256

това е в резултат от часовите разлики

# 257
Здравейте,
Писах преди няколко страници, но не получих отговор и ще опитам пак.. Някой може ли да погледне въпросът ми: https://bg-mam.ma/p/1368540/43878830
Рейтингът на стоката, броят поръчки и ревюта са за изминалите 365 дни. Тоест разликата идва от това, че просто не е поръчвана конкретната стока скоро.

# 258
Има ли някой представа, защо като вляза в руския Алиекспрес, пример:
https://aliexpress.ru/wholesale?catId=&SearchText=led

Има опцията Ship From , но въпреки това нищо не излиза като падащо меню ?

Преди време бях писал на чата на алито, ако трябва пак ще ги питам, тогава въпроса ми към тях беше защо я няма в .com версията, а след като я открих най-накрая се оказа че е неизползваема...

# 259
Пуснах днес една поръчка, отразена е в поръчки.
Пробвах втора да пусна, не става. Натискам плати и нищо не става. Не е отразена и в поръчките.
Апропо...и при първата така беше, натиснах плати и екрана си стоеше. Аха да цъкна втори път, но реших да рроверя - поръчката бе отразена.

Какъв според вас е проблема?
От тела съм. Минавах и на пълна версия, същото. Логвах се наново...същото.
Няма я втората поръчка. В банкирането е само пърната отразена, за нея и смс от банката получих веднага.

Помагайте!

# 260
Извинявам се, че не е по темата, но не успявам да намеря по-подходяща...
Скрит текст:
Някой има ли опит с доставките чрез UPS? Чакам телефон да пристигне и след първия опит да се свържат с мен- на грешно даден телефон /впоследствие коригиран/- обаче не са звъняли на звънеца, трима човека имаше вкъщи, няма начин да не сме чули...На проследяването в сайта им ми изписва, че ще доставят на следващия работен ден, което беше сряда! Сега изписва само "Delay" и, че няма информация, обновяват инфото, но само часовете сменят...На телефоните им в Пловдив никой не отговаря! Притеснявам се да не върнат пратката обратно, детето ще е много разочаровано...Не стига че рожденият и' ден беше в понеделник, а подаръкът още го няма...Моля, ако има подходяща тема, да ме насочите към нея! Благодаря!

# 261
От къде поръчваш?
От САЩ ли?

# 262
От италианския Амазон е поръчката...Не ги знам доколко са коректни, толкова дни нищо...

# 263
Пиши в темата за амазон.

# 264
От италианския Амазон е поръчката...Не ги знам доколко са коректни, толкова дни нищо...
Най-вероятно пратката е офиса им. На тези телефони ли звъните:
032/670 321; 0895795271
Ако не можете да се свържете с тях, идете до офиса и си го вземете лично!

# 265
На ето тези за Пловдив звънях:
Скрит текст:

# 266
Здравейте! Има ли начин за закупуване на стоки от европейски складове на Алиекспрес?

# 267
Пуснах днес една поръчка, отразена е в поръчки.
Пробвах втора да пусна, не става. Натискам плати и нищо не става. Не е отразена и в поръчките.
Апропо...и при първата така беше, натиснах плати и екрана си стоеше. Аха да цъкна втори път, но реших да рроверя - поръчката бе отразена.

Какъв според вас е проблема?
От тела съм. Минавах и на пълна версия, същото. Логвах се наново...същото.
Няма я втората поръчка. В банкирането е само пърната отразена, за нея и смс от банката получих веднага.

Помагайте!

Не мога и не мога да пусна поръчка..Sad

# 268
  • Пловдив
Здравейте! Има ли начин за закупуване на стоки от европейски складове на Алиекспрес?
ами ако има,  то си ише под стоката от къде можеш да я купиш и трябма да посочиш.

Тед, да не би да е изчерпано или нещо...? Нямам идея...пробва ли през друг браузър?

# 269
Пробвах всякак, от лаптоп, от друг браузър, нищо. Обажсах се и в банката, карах се с тях, не било от картата.
Не излиза съобщение за грешка, просто нищо не става като натисна pay order, така си стои екрана. В поръчки я няма също.
Писах и в чата но нещо не се разбрахме.

Общи условия

Активация на акаунт