Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 32 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
AliExpress не превежда пари по сметка или карта.

# 106
Да чакаш Бг поща да ти разреши проблем е като да очакваш писмо от умрял.  В крайна сметка, след всички писма, жалби и телефони, които писах и звънях, никой нищо не ми отговори за неправомерно поисканите ми 15лв. отгоре при вече платено ДДС.Направиха се на луди, накрая отворих диспут в Али и  те ми върнаха парите за сметка на купувача, защото обясних, че явно не е надписал правилно пакета (това беше предположението от митницата, пък дали е така...) Случих на свестен продавач. Добре, че Али си имат правила. Ако чакам на българите...

# 107
  • sliven
Да чакаш Бг поща да ти разреши проблем е като да очакваш писмо от умрял.  В крайна сметка, след всички писма, жалби и телефони, които писах и звънях, никой нищо не ми отговори за неправомерно поисканите ми 15лв. отгоре при вече платено ДДС.Направиха се на луди, накрая отворих диспут в Али и  те ми върнаха парите за сметка на купувача, защото обясних, че явно не е надписал правилно пакета (това беше предположението от митницата, пък дали е така...) Случих на свестен продавач. Добре, че Али си имат правила. Ако чакам на българите...
И аз днес получих пратката си с начислено ДДС + митническо представителство.  А съм си платила всичко при поръчката, то няма  как да не го платиш като ти го начисляват автоматично. Звънях няколко пъти ама много заети и им писах.

# 108
  • Бургас
И аз днес получих пратката си с начислено ДДС + митническо представителство.  А съм си платила всичко при поръчката, то няма  как да не го платиш като ти го начисляват автоматично. Звънях няколко пъти ама много заети и им писах.
а би ли казала за каква сума е стоката

# 109
  • sliven
а би ли казала за каква сума е стоката
За 80долара, но на пакета няма посочена сума. Аз отидох до пощата, но не си взех пратката. Искам първо да говоря с София но не ми вдигат . Най вероятно ще си взема пратката, но все пак искам да знам да не би да има някаква промяна и каква е тя.

# 110
но все пак искам да знам да не би да има някаква промяна и каква е тя.
Има ли фактура към поръчката?

# 111
  • sliven
но все пак искам да знам да не би да има някаква промяна и каква е тя.
Има ли фактура към поръчката?
Имам фактура в Алиекспрес.
На пакета няма фактура.

# 112
И какво пише във фактурата?

# 113
  • sliven
И какво пише във фактурата?
Цена и ддс.

# 114
Здравейте, изчетох началния пост и видях, че има приложение, което открива най-ниска цена за търсен артикул, НО не ми се отваря от линка.

Конкретно искам да сравня цените за тези дръжки, че ми изтекоха очите да търся в Али-то два от моделите. https://it.aliexpress.com/item/33063835097.html?spm=a2g0s.893746 … .0.16142e0eNXZvU1

# 115
  • BG-DE
Опитайте Aliradar но ако натиснете фотоапаратчето, което е върху снимките на продукта също така ще Ви покаже и кои други магазини го предлагат.

# 116
Благодаря много!

# 117
  • София
Здравейте. От доста време поръчвам от Али, но до сега не съм изпадала в такава ситуация с недоставена стока. Срокът за доставка изтече, след диспут ми върнаха парите, но се чудя как процедирата, ако след това стоката пристигне?

# 118
Вчера си взех 3 пратки от Али. 🙂 Отидох да си взема пратката която беше минала през Митница (имах известие с смс, че е в Пощата), а се оказа, че и другите две пратки са там...4 месеца и половина им отне да дойдат. 😄 За 1 или 2 от тях май бях пуснала и диспут...А хората ме заредиха с добро настроение за дни и ми стана малко съвестно за диспута (ще им напиша хубав отзив за продуктите като компенсация):
Скрит текст:

Доста пъти ги търсех тези пратки в Пощата, вече ги бях отписала (на една даже пишеше, че съм потвърдила, че е получена), но все пак пристигнаха...Не знам къде е бил проблемът, че толкова бавно пристигнаха...

# 119
Ако стоката е пратена от Чехия, не се ходи до митнацата, предполагам или?

Общи условия

Активация на акаунт