Пазаруване от Aliexpress.com 63

• 33 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте!

Мисля да поръчам тази кафе машина :https://aliexpress.ru/item/1005001337807485.html?spm=a2g0o.cart. … 00GKF2mP&mp=1
Моля за мнение ,някой дали е поръчвал ,някакви специфики?

# 181
Здравей
Алиекспрес .РУ??
 Е , от складовете във Франция и Полша ще дойде доста бързо стоката.....
Нa 22 страница на коментарите за машината трябва да отвориш и да почетеш...неизпратена поръчка , неработещи машини...др.
Има и редактирани коментари....140 долара не са много пари , но разправиите ти трошат нервите.
Разбира се , има и много доволни клиенти.
Буквално си тестваш късмета.
Това рекламен трик ли е....20 бара налягане? Къде го отчитат?
Имам неработещи стоки от Китай.....магазините  на някои от тях вече не съществуват.
Съжалявам за негативизма))
Поздрави

# 182
Хаха, 20 бара най-малко това гледай, неграмотно описание.

# 183
някой отварял ли е диспут, за неполучена обединена пратка
защото това са си 5 диспута по старата схема

# 184
  • Пловдив
Момичета, как ви си струва тоя смарт часовник?
https://www.aliexpress.com/item/1005002329079884.html?spm=a2g0o. … 4789656_5&s=p

# 185
  • Пловдив
Точно този съм поръчала аз, но още не е пристигнал.

# 186
Здравейте! На 08.09 направих поръчка,която още не е пристигнала. По тракинг номера ми изписва
2021-10-11 09:34 Delivering
Received by the delivery company
След 3 дни изтича срокът, къде трябва да пиша и биха ли ми върнали парите?

# 187
Здравейте! На 08.09 направих поръчка,която още не е пристигнала. По тракинг номера ми изписва
2021-10-11 09:34 Delivering
Received by the delivery company
След 3 дни изтича срокът, къде трябва да пиша и биха ли ми върнали парите?
Щом изтече срока отваяте диспут за неполучена пратка. Търсете за номера подобни на вашия дали пощите или някой куриер ги доставя и пробвайте да проследите на технте сайтове. Има много постове назад с различни проследяващи номера.
Връщането на парите зависи от различни неща и без да се знае къде е пратката и каква е историята на движение не може да се каже със 100% сигурност. Когато не сте шмекерували и можете да го опишете и докажете парите ги връщат или "подбутват" пратката за да бъде доставена.

# 188
Не съм поръчвала от Али от 2 г.Как да разбера ДДС дали е начислено?

# 189
От фактурата. За да нямате ДДС трябва да се регистрирате като фирма или да поръчате стока над 300 лева по-точно 150 евро.

# 190
  • BG-DE
Всички цени в Али са с предварително начислено ДДС от 01.07., под цената на продукта пише  VAT included (или НДС ако е на руски) това означава, че цената е с ДДС.

# 191
  • Ланкър, планините Овнерог
Не бях поръчвала от АЕ от пролетта, когато поръчах от склад в Полша и дойде за 1 седмица. Октомври поръчах уж от Германия до Германия (склад на превозвач), но си гледам движението и баш от Китай е пратено. Трябваше на 14-15.11 да бъде доставено - йок, още е in transit. Мисля, че достатъчно ги почаках и отворих диспут. Гледам да съм търпелива, ама на края ще ми отече опцията с диспута.
Нали не бъркам и правилно виждам че не е ясно къде е?
Скрит текст:

# 192
  • BG-DE
Мисля, че не бъркаш но ме наведе на размисъл 😊 и аз имам една със същия статус, трябваше да дойде за 10 дни (също до Германия) а вече една седмица седи така.

# 193
  • Ланкър, планините Овнерог
Абе, беше ми странно още при поръчването, че от склад в Германия до адрес в Германия ми даваше срок на доставка над месец, ама пусто точно това яке иска девойката и поръчах. От АЕ гледам да поръчвам за суми, които мога да прежаля, ако не ми се получат лесно нещата. Патила съм си (поръчка на мешка с бухали, дойде твърда дамска чанта с черепи и бокс на закопчалката, тогава ни върнаха парите)

# 194
  • BG-DE
И аз съм така, поръчвам само за сума, която мога да прежаля но пак е неприятно 😊

Общи условия

Активация на акаунт