Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 843
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Близо до нас има семейства, три на един апартамент, от възрастните само бабата е жива. Не знам каква опашка става за тоалетната сутрин. Но явно се разбират.

# 136
Познавам много хора, които живеят заедно и явно се разбират. Специално аз моите синове искам да живеят отделно от мен, но хора и идеали всякакви.

# 137
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Гайгеровия ми брояч се побърка след тоя коментар. Ти така ли определяш дали една жена си струва? Според това какво прави за нея някакъв, който още иска да живее при мама и тати? Има мъже, на които и най-ценната жена да им стовариш, те пак ще си предпочитат кочината, независимо от нейните качества като човек. По-кротко с оценките кой си струва и кой не.
И какво толкова е казало момичето? Казва, че той е нерешителен, днес говори едно, утре тотално различно, освен това усеща, че ако покаже желанията си, той ще й покаже вратата. Как успя нея да я видиш черна от тази информация?

Никой не е закарал мацката насила там, нали? Ако толкова много държи на Ромеото, трябва да го приеме с всички активи и пасиви. Сега остана и да ни каже, че нямат брак и само съжителстват.

Може много да държиш на някой, това пак не означава, че трябва да приемаш всичките му простотии. Трябва и на себе си да държи човек и да може да постави границата, въпреки чувствата си към партньора. Затова и няколко пъти й се каза, че това, което прави той, е токсично и да мисли не къде ще живеят, а дали изобщо да остава с такъв човек.

Трябваше да съобразя, че на потребителките тук не им минава през акъла, че в някои жени изобщо, ама изобщо, не си струва да инвестираш.

Авторке, мяташ ни яко.
Така и на каза какво предлагаш, освен Se_ks + 1000 претенции, за да остане мъжО при теб в София.

Като предлага само това, какъв му е зорът да я привлече у тях?

# 138
Здравейте!Според вас нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?
Не! Не! Не!
Бягай от там!
Щом този мъж не е успял да се изнесе от мамин дом и да стане самостоятелен индивид, защо изобщо си се омъжила за него?!

# 139
Е, не четеш ли, че се е изнесъл от мамин дом на квартира в София, обаче иска да се връща? Да не му пише на челото за тези намерения или да си ги казва на първа среща?

# 140
Не, не е нормално! В момента с мъж ми живеем при техните, докато стане готово нашето жилище /стискам си палци да е възможно най-скоро/ и вярвай ми, не е Ок. Нямам проблеми с техните, със свекъра даже много се разбирам, човека половин дума на криво не дава да се каже за мен, но пак има неща с който ме дразнят, предимно майка му де. И все пак това е техния дом, техния ред и аз съм чуждата тук. Дори и най-добрите да са, пак не бих искала да живеем с тях. Най-добре е да сте си отделно. Слава Богу ,мъжът ми също не иска да живеем с тях, та при нас е въпрос на време, но явно твоя си тегли за при мама. Та от такива мъже на далече! И сега да не каже някой, че при моята майка бих живяла, не бих! Майка ми ,ми е най-близкия човек на света, но младо семейство при родителите си работа няма!

# 141
  • Обран бостан ;)
А, минава ни. Ама мъжете сте взаимозаменяеми донори , та не се впечатляваме много от претенциите ви за стойността на инвестициите - не сте много добри на истинската фондова борса Trollface

Леле какъв патос. Слушай мас'торката авторке, взаимозаменяеми сме. Излизаш на улицата и хващаш първия шоп, който мине покрай теб.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Гайгеровия ми брояч се побърка след тоя коментар. Ти така ли определяш дали една жена си струва? Според това какво прави за нея някакъв, който още иска да живее при мама и тати? Има мъже, на които и най-ценната жена да им стовариш, те пак ще си предпочитат кочината, независимо от нейните качества като човек. По-кротко с оценките кой си струва и кой не.
И какво толкова е казало момичето? Казва, че той е нерешителен, днес говори едно, утре тотално различно, освен това усеща, че ако покаже желанията си, той ще й покаже вратата. Как успя нея да я видиш черна от тази информация?

Никой не е закарал мацката насила там, нали? Ако толкова много държи на Ромеото, трябва да го приеме с всички активи и пасиви. Сега остана и да ни каже, че нямат брак и само съжителстват.

Може много да държиш на някой, това пак не означава, че трябва да приемаш всичките му простотии. Трябва и на себе си да държи човек и да може да постави границата, въпреки чувствата си към партньора. Затова и няколко пъти й се каза, че това, което прави той, е токсично и да мисли не къде ще живеят, а дали изобщо да остава с такъв човек.

Трябваше да съобразя, че на потребителките тук не им минава през акъла, че в някои жени изобщо, ама изобщо, не си струва да инвестираш.

Авторке, мяташ ни яко.
Така и на каза какво предлагаш, освен Se_ks + 1000 претенции, за да остане мъжО при теб в София.
Като предлага само това, какъв му е зорът да я привлече у тях?

Сама си си отговорила Лъвице.

Ще е добре и авторката да се включи с оферта.

# 142
  • Най-красивата страна
Не е нормално,ама зависи какви са възможностите.
Защото не всеки мъж е способен да покрива наеми и сметки и да живее самостоятелно.Даже и жената да плаща половината разходи..
Ако той няма добра професия и добри доходи защо да се мъчи.
Толкова е просто
Прибира се обратно на село,където си има къща,мама и тате ще помагат.
Аз познавам хора,които живеят така и са доволни.Обаче къщата на 3 етажа е в града.
Жената си работи спокойно
Свекървата гледа двете деца.
Даже не знаят колко е сметката за тока,защото свекъра плаща.
Отделно свекърите имат голяма зеленчукова градина и им осигуряват пресни плодове и зеленчуци и цялата зимнина.

# 143
  • София

Сама си си отговорила Лъвице.

Ще е добре и авторката да се включи с оферта.

Авторката няма какво друго да предложи на мъж, който получава всичко друго от мама, и то без изискване той да предложи нещо насреща Wink До това се свеждат нещата, Бънди. Всъщност авторката е тази, която не осъзнава, че насреща нищо не й се предлага, освен ролята на секс задоволителка на Мамин. Напълно нормално е да не иска да се примири само с това. Логичното - маха го този и си търси мъж, не чуждо дете, което да облекчава.

# 144
Алчо, хайде, аз съм дърта и бедна магарица, но ти с какво би представлявал интерес на самостоятелна млада жена на 25, с висше,  добра работа, висока заплата, разностранни интереси (извън йогата), разнообразни социални контакти. Предполагаме, че не си първият срещнат шоп, но какво точно те отличава от шопа?

# 145
  • СИ
Алчо, хайде, аз съм дърта и бедна магарица, но ти с какво би представлявал интерес на самостоятелна млада жена на 25, с висше,  добра работа, висока заплата, разностранни интереси (извън йогата), разнообразни социални контакти. Предполагаме, че не си първият срещнат шоп, но какво точно те отличава от шопа?

Да бе... Те всички млади дами по подразбиране са с висше, свирят на пиано и знаят френски. Естествено, имат добра работа, висока заплата и социални контакти. Изглеждат като фотомодели и се борят за световен мир. Да се чудиш за какво са им мъже? Всички мъже са мунчовци, които нищо не заслужават.
Да се чудиш откъде изскачат тия 90 килограмови вампири с рокли по улиците...?!       Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 146
  • София
Мъжете, които нямат пари да не губят скъпото време на жените Mr. Green

Кат не се справя и иска у мама, да не си играе на семейство като големите.

# 147
Той говореше за жени в които си струва да се инвестира. Не за мустакати глигани с успех в дипломата  добър 4.13 от шивашкия техникум в местната община. Та, с какво се привлича жена-инвестиция?

# 148
Е като ти гледат свекърите децата, плащат ти сметките, дават ти плодове и зеленчуци от градината, какво е това семейство? Измислено семейство от възрастни деца, зависими от родителите си.

# 149
Няма угодия, претенции до небето. Затова си стоят сами и на 48 пускат обяви (това съвсем реално), че си търсят жена да им роди дете.

Общи условия

Активация на акаунт