Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 24 295
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Няма угодия, претенции до небето. Затова си стоят сами и на 48 пускат обяви (това съвсем реално), че си търсят жена да им роди дете.
Вероятно ще иска и да му го гледа.

# 151
Няма угодия, претенции до небето. Затова си стоят сами и на 48 пускат обяви (това съвсем реално), че си търсят жена да им роди дете.
Вероятно ще иска и да му го гледа.
Олеее, за тази минавка не се бях замисляла Joy

# 152
Зависи-
не е честно да живееш при техните и при неговите условия,

при положение, че ти можеш да предложиш по- добри условия
 или си се борила за това да имаш жилище.

Имам предвид изтеглила си кредит, работиш и правиш вноски, с идеята някой ден да сте независими....

Ако не е така, а това което искаш е просто твоя мечта да бъде сбъдната ...

или не искаш баш този мъж

или си много глезена

или имаш нереални очаквания към човека

Че аз ако имам всичко това, баш тоя напет селски момък ли ще взема? Защо трябва или той, или тя да осигурят жилище? Не може ли двамата? Него половин наем го вкарва в батака, чакай да градиш нещо с него. Тя според мен е готова да изтеглят заедно кредит за собствен дом. Той е готов да се върне тичешком при мама, щото няма пари и за наем. Направо не е за изпускане такъв мъж! 😅

# 153
Не е, ами, нали след 10 години ще ù обясняват нещо за котки, ако сега изтърве ергенчето със селската къща.

# 154
И кво не е така ли? Котките идват след големите претенции. Или пък се взима каквото дойде с последния влак.
Не казвам, че селския е последна възможност, като не и харесва, да си търси друг. До колкото разбрах е млада още, има време за котките, все още има избор.

# 155
  • Най-красивата страна
Стрина Калина,не всеки е кадърен сам да си осигури жилище.
В случая тя иска,ама той не.
Вариантите са два.,
Или той може,но не иска.Защо да се тормози,като има къща,която ще остане за него.Такива разсъждения съм чувала аз...
Или си знае възможностите човека и е преценил,че не може да се справи.
Ако е второто е прав да иска да се върне на село.

# 156
  • София
Голяма оферта, няма що.
Мъж, който няма нищо, но не го е страх от живота е чудесна партия.

До котките има мноооого време, пък морето пълно с риба.

# 157
Аз ако бях в нейната ситуация си купувам сама жилище, ергенинът ако иска да идва, да идва, ако не иска мома с апартамент си е оферта, все ще се намери желаещ. Особено пък ако няма чак такива претенции за визия, образование и т.н.

# 158
Може и това да е довод, след като има голяма къща в близко село (която не е паднала готова от небето, а някой се е потрудил здраво да я има), защо му е да се заробва до пенсия за двустайната кутийка? Разбираеми са такива доводи, вече от там нататък ако са нормална двойка с нормални отношения трябва да се разберат за плюсовете и минусите на всеки един вариант и да се избере най-приемливия такъв.

# 159
  • София
Що, той не е ли редно да се потруди?
От готованци до уши ми е дошло. Нещо за 5 лв не е постигнал, ама чака. Кво чакаш бе, лешпер? Нарежда се и някоя булка и тя чака да се смрат старите, че да стане повелителка на междуетажните черги на 65.

# 160
Стрина Калина,не всеки е кадърен сам да си осигури жилище.
В случая тя иска,ама той не.
Вариантите са два.,
Или той може,но не иска.Защо да се тормози,като има къща,която ще остане за него.Такива разсъждения съм чувала аз...
Или си знае възможностите човека и е преценил,че не може да се справи.
Ако е второто е прав да иска да се върне на село.

Той при всички случаи си е прав да иска все нещо.
Тя - също.
И номерът е да си прецени всеки дали и какво от исканото може да има.
Не всеки се забива в осигуреното от родителите, колкото и да му е удобно. Не е същото да носиш тухлите и после да (намериш жена да) пуска прахосмукачка.

Точно тези моми, дето се чудят дали да се прежалят с такъв ергенин, после пускат тука анонимно, да не развалят имиджа, теми и мнения ама той що сега така - щото си пренебрегнала двайсетте червени фара (за които може и да си питала в мамата) преди 1-5-20 години.

# 161
Може и това да е довод, след като има голяма къща в близко село (която не е паднала готова от небето, а някой се е потрудил здраво да я има), защо му е да се заробва до пенсия за двустайната кутийка? Разбираеми са такива доводи, вече от там нататък ако са нормална двойка с нормални отношения трябва да се разберат за плюсовете и минусите на всеки един вариант и да се избере най-приемливия такъв.
Заробва се, за да остави и той нещо след себе си, освен фекалии. Много интересно ако и тези преди него бяха вървяли по пътя с най-малко съпротивление и не бяха построили нищо, къде щеше да иде сега тоя муньо мързелив?

# 162
  • София
Мисля, че всички (които имаме значение Stuck Out Tongue Closed Eyes), сме на мнение, не да се опитва да го променя, а да го разкара. Но въпросът й беше, дали е основателно да не се чувства добре и да очаква повече. Защото наистина, понякога някакви хора се взират в пълни глупости, и си прецакват напълно сгодни отношения.

Но да, в така поставената ситуация, е основателно, колкото и да се опитват да въртят някои. Вече тя какво ще реши да прави, само тя си знае. Няма да е първата, пропиляла си живота в опити да вкара някакъв Муньо в релси.

# 163
Тоя в релси няма да влезе, ако ще го взима, да мисли за собствено развитие. Ако възнамерява да го вкарва в релси, депресията и е гарантирана. Според мен има още време, не е престаряла, та чак такъв компромис да трябва да прави.

# 164
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А защо мъжа трябва да предлага друго, освен любов, грижа и себе си ?

Общи условия

Активация на акаунт