Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 24 245
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Аз живея на село, но грам не съм къщовница. Мотики, градини, въобще не е моето. Мен ме интересуват само йоги, моги, приятелки, излизания. Обаче пък характерът ми е сговорчив и мъжът ми ме търпи. Но ако съм властна да искам нещо да командвам, въобще на село в чуждата къща тия не минават.

# 286
Авторката обаче май ни пуска яко по пързалката. Пуснала е драматична тема по един от любимите въпроси с най-яките въргали на СО, по който сигурно са 75 от последните 100 теми. Не отговаря на съществени въпроси, в същото време мненията ù са хем странно наблюдателно-оценяващи, хем учудващо лаконични, хем навременно насъскващи тръгналата да се оттегля аудитория.
Имам 3 пакета сурова царевица за пукане, ще стане доста количество, някой желае ли?

# 287
На село съм.Става, ако от малък си свикнал с труда. Хич да не пипаш,  и тревата иска грижи.А си произвеждахме всичко.Почти, без сол ,захар , ориз например.
Вече не го искам селото.Нито хора искам край мен.
Свиква се, желание  да има, но ако не ти е в кръвта, няма да стане.
Хвърляй пуканите през монитора, гледам някакъв филм, но ще го откажа за пуканки.

# 288
Авторката обаче май ни пуска яко по пързалката. Пуснала е драматична тема по един от любимите въпроси с най-яките въргали на СО, по който сигурно са 75 от последните 100 теми.
Скрит текст:
Не отговаря на съществени въпроси, в същото време мненията ù са хем странно наблюдателно-оценяващи, хем учудващо лаконични, хем навременно насъскващи тръгналата да се оттегля аудитория.
Имам 3 пакета сурова царевица за пукане, ще стане доста количество, някой желае ли?

Joy От които 20-30 са нейни. Различни псевдоними, една и съща драма. Тя Кака Сийка го писа някъде на втора-трета страница.

# 289
Кака ти Сийка много подушва.

# 290
Ииии, верно ли? Sad
Как ги разпознавате?

# 291
Според мен променливите му решения за живеенето в града или на село идват оттам,защото се влияе прекалено от съветите и мнението на майка му. Имат прекалено силна връзка. Имам чувството ,че без мен може ,но без майка му-НЕ!
Дойдохме си на думата. Бягай далеч.
Аз бях сигурна, че случаят е такъв.
Ще си вгорчиш живота, ще живеете тримата. Ще е главната тя винаги, в нейната си къща, ще се съобразяваш цял живот с нея, накрая ще се разделите, но вече може да сте и с дете и изгубено време в тормоз и ще стане мазало.
 Аз малко крайно лоша картинка описах, ама то си е така.
Ти прецени ще им играеш ли по свирката и искаш ли да бъдеш цял живот на второ място.
Ох, не искам да съм свекърва, не искам бе. Ама това е друга тема.

# 292

Що бе, те далеч, само на гости  и за малко, добре дошли и чао.Каквото ти кажат, не питаш, не се месиш, не звъниш даже.

# 293

Що бе, те далеч, само на гости  и за малко, добре дошли и чао.Каквото ти кажат, не питаш, не се месиш, не звъниш даже.
Щото си не е работа. Като чета из темите, а и като цяло излиза, че свекървите са много мразени, никак не се обичат😃
Та, живот и здраве тъща ми е приемливо, пък ако някога имам и момче ще му мисля.
Има го и другото. Свекървата да страда, че не идват често за да си види внучето.
А иначе както си го описала-това е формулата на златната свекърва🙂😉мечтата на всяка снаха.

# 294
Никоя свекърва не е мразена, ако не се пречка.

# 295
Аз намирам майка ми за по-лоша от свекървата. Даже съм и казвала, че добре че няма момче, ще изгони жена му и той ще умре от алкохолизъм.

# 296
Никоя свекърва не е мразена, ако не се пречка.
Абе хайде да не е мразена баш. Силна дума е. Ама по подразбиране и да не се меси, и далече да е, все не я обичат. Това са мои наблюдения.

# 297
Изобщо не ме вълнува ще ме обичат ли снахите. Да обичат мъжете си - друго не ми трябва.

# 298
  • София
Според мен променливите му решения за живеенето в града или на село идват оттам,защото се влияе прекалено от съветите и мнението на майка му. Имат прекалено силна връзка. Имам чувството ,че без мен може ,но без майка му-НЕ!
Мама дърпа ли към нея си паднала в боя.

Най- милата постъпка на една майка към моята особа беше, да центрира синчето на воле и да му бие шута с думите - имаш връзка, до вчера аз, от днес Горджъс, оправяй сеееее!

# 299
  • France
Включвам се само да кажа колко се посмях на снимките на двамата младежи. Най-вече на мацката. От самолет личи, че не знае как са кастрят лозите. Joy
Роузи, аз съм кърмила под сянка на тиферич. На 5ата минута те нападат разни летящи и пълзящи гадинки.
Нарциса, предлагам бартер. Твоята царевица за уасаби фъстъчки Popcorn

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 10:44 от Philomena

Общи условия

Активация на акаунт