Нормално ли е младо семейство да живее при родителите на мъжа?

• 23 848
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Важно е двамата да имат еднаква визия за съвместния живот. Много хора нарекоха авторката на темата "амбициозна". Според мен, зависи. Момичето все още няма брак с момчето, нямат ясна визия за живота. Амбициозността е двигател, но само ако първо си сигурен в собствените сили. Момчето може да има други виждания. В повечето случаи, зад амбициозността стоят най-обикновени претенции, без покритие. Никой в живота не ти е длъжен, дори и най-близките. Искаш нещо, бориш се. Не бих живяла за нищо на света с родители, нито искам при мен някой да живее. Оправила съм си живота така, не сме богати, не можем да си позволим круизи, лукс, но си имаме хубава работа, доволни сме един от друг, само да сме живи и здрави - повече не ни трябва. Забавляваме се по свой начин, намерили сме чудесен начин за почивка. Хората около нас са и те така.

# 451
  • Обран бостан ;)
Няма проблем, аз вече си осигурявам необходимото така или иначе, та мисля, че ще се справя добре, ако утре се събудя в мъжко тяло.
Скрит текст:
Ужасявам се само като си помисля, че може да изпадна в зависимост от някой. Трябва да мога във всеки един момент да се погрижа за себе си и за евентуално дете, ако нещата тръгнат в неприятна посока.

Мислиш, че ще се справиш добре, защото си осигуряваш необходимото ?

Т'ва е мъж-самогъзник, с извинение.

А жената, нуждите и, мечтите и, а ?
Няма сама да си ги осигурява, я.
Тя е жена, нежно цвеКе, което трЕбе да се полива 'секи ден Wink

Ей авторката - иска у градо, на село ке повейне. Wink

п.п. В какви заблуди живеете за мъжете, просто не е истина.

# 452
Постигнала съм някакъв стандарт и си държа на него. Не е чак нещо супер, но да излизам, почивки, да не гледам цените при промоциите в Лидл и т. н. Сама си го осигурявам. Искам от мъж поне това ниво, за да не ми се налага да свалям моето.

# 453
  • Най-красивата страна
Кое толкова дразни мъжете в тази тема?
Че авторката не иска да живее на село в къщата на свекърите?
Че иска да работи ,да живее в града и да е самостоятелна?
Че има някакви амбиции?

# 454
  • пустинята Гоби
Той и батката е комплексиран, затова такива ги ръси. Щял да го е срам, ако дъщеря му си намери мъж на място, жива да не бях. Нали от теб зависи да я възпиташ, да не седи вкъщи и да чака наготово, а да работи като нормалните хора и тя. Ама ако си хване някой мухльо, който на нея чака, тогава ела да говориш, че жената не била стока.

Ще ме срам ако гледа да си продаде нещата -но явно не можеш да го разбереш и обмислиш ит стоене " на сергията " те такива като теб намират "качествени " и после ревАт
Като ме чуеш да рева, ела ми се обади.

# 455
Няма проблем, аз вече си осигурявам необходимото така или иначе, та мисля, че ще се справя добре, ако утре се събудя в мъжко тяло.
Скрит текст:
Ужасявам се само като си помисля, че може да изпадна в зависимост от някой. Трябва да мога във всеки един момент да се погрижа за себе си и за евентуално дете, ако нещата тръгнат в неприятна посока.

Мислиш, че ще се справиш добре, защото си осигуряваш необходимото ?

Т'ва е мъж-самогъзник, с извинение.

А жената, нуждите и, мечтите и, а ?
Няма сама да си ги осигурява, я.
Тя е жена, нежно цвеКе, което трЕбе да се полива 'секи ден Wink

Ей авторката - иска у градо, на село ке повейне. Wink

п.п. В какви заблуди живеете за мъжете, просто не е истина.

Аз не чакам на мъж да ми осигурява нуждите и мечтите, но ще очаквам той да може да прави същото поне за себе си + дете. А не да чака на майка си и баща си.. или на мен. Има разлика.

# 456
Кое толкова дразни мъжете в тази тема?
Че авторката не иска да живее на село в къщата на свекърите?
Че иска да работи ,да живее в града и да е самостоятелна?
Че има някакви амбиции?

Всички жени ги дразнят.

# 457
Не не бих живяла, но лично познавам две жени дето доброволно живеят при свекърите си и с нетърпение ги чакат да гушнат букета, за да остане "семейното" жилище за тях. Разни хора, разни идеали. Аз с моята свекърва едвам се трая дето я виждам веднъж месечно, какво остава да живея с нея и да се надявам да хване ковид, че да пукне по-бързо и да взема апартамента. Гнусно ми е някак. Но за други жени това е мечта.

# 458
Еми като се набуташ да живееш със свекърите, за да не изпуснеш златничкият на мама, за какво друго да мечтаеш? Ясно им е, че по друг начин няма да се случи да се сдобият с жилище.

# 459
Не е нормално. Всяка майка на мъж си мисли че снахата ще причини на сина и това което тя е направила с баща му, съответно не може да я понася.

Много по-лесно се живее при родителите на жената. Мъжът става пръв приятел с тъста, а тъщата я търпи както търпи майка си.

# 460
Кажи, че се шегуваш Rolling Eyes ако мъж живее с родителите на жената, това си е пагубно за самочувствието му и би довело до много проблеми в двойката, според мен. Обратното също не е приемливо за мен, но е по-често срещано и ако се разбират, жената поне не страда от наранено его. Не, че е нормално, но просто психиката е различна на мъжете и жените.

# 461
Кажи, че се шегуваш Rolling Eyes ако мъж живее с родителите на жената, това си е пагубно за самочувствието му и би довело до много проблеми в двойката, според мен. Обратното също не е приемливо за мен, но е по-често срещано и ако се разбират, жената поне не страда от наранено его. Не, че е нормално, но просто психиката е различна на мъжете и жените.

Никога не съм живял семейно при родители, но са идвали родители да живеят с нас. Аз нямах никакви проблеми нито с тъщата нито с тъста. Но когато дойде майка ми да живее с нас небето се срина.

# 462
Петият велик евреин беше казал, че всичко е относително. Има си хора, които си живеят чудесно и при тъщи, и при свекърви. За мен оптималното е самички, но се сещам за поне две семейства с възможности, които са в къщата на тъщата.

# 463
  • Варна
Новата жена на Кадиев е модел. Няма начин до се завре в село Кокалане. Дори свекървата да е Катерина Евро.

# 464
Новата жена на Кадиев ми изглежда мега амбициозна. Вероятно след него ще прескочи на друг известен убавец. За село и дума да не става.

Общи условия

Активация на акаунт