Избор на прахосмукачка - 5

• 56 820
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Обади им се и ги питай кой става, че при мен етикета на тубата падна и не знам кой е.
А безжична не бих си взел, защото не си струва да си сменя сегашната прахосмукачка работеща перфектно с прахосмукачка, която има повече слабости отколкото предимства.
Благодаря за полезната информация! 
Безжична искам най-вече заради стълбите и появяващи се паяжини. Жичната прахосмукачка заради тях я избирах с кабел от 10 м., но пак не е достатъчно удобна, когато трябва да я вдигам на по-високо.

# 166
Аз за високо си взех удължител на маркуча и сега мога да обирам прах над гардероби и шкафове докато прахосмукачката седи на пода. С безжична едно, че тежи 2 кг и второ е голям кютук, който е много по-неудобен за обиране на всичко, което се намира над пода.

# 167
От къде се купува този удължител?

# 168
Моя е за Дайсън и го взех от ибей. Не съм гледал за други прахосмукачки какво се предлага, на Дайсън накрайниците се защракват и има един бутон. За други прахосмукачки ще е по-различно захващането.
https://www.ebay.co.uk/itm/255157462864?hash=item3b6891e750:g:stUAAOSwWv9hVcyI

# 169

След най-безсмислената покупка, която моето семейство е правила някога с тази прахосмукачка, искам:
-малка като размер кабелна прахосмукачка;
- да е с торбичка или контейнер за многократна употреба;
-да може изсмуче от косъм от крутон например.

Като коментар за модела на Филипс PowerDuo Pro: не може да изсмуче дори космите от пода на режим максимум. Изобщо не коментирам семка, пясък, не дай си Боже нещо по -гилямо и тежко от котешки косъм. След всяко почистване трябва да й се чисти четката за косми, която върши най-голяма работа, защото поне събира космите. След като демонтираш четката от главата на прахосмукачката падат всички събрани песачинки, които не са стигнали до контейнера и познайте ... Почвам да събирам на ръка на 4 крака и с мокра кърпа...
Друг плюс е че контейнера се държи на мини щифт, който при преминаване на лайсните на паркета, разбира се пада. Мислех да пиша до производителите, но не знам как да си събера мисълта на английски за този пълен боклук, който само е похабил ресурси за производство и моите нерви.

Та ако някой наскоро си е взел най-обикновена, нормално мощна прахосмукачка, моля дайте мнение.
Ако си купя втора безполезна прахосмукачка ще извърша престъпление 😀

# 170
Аз ще се оплача от моя евтин Самсунг с контейнер.Лек е, но мощността му доста слаба, сменям постоянно филтри, става за килим, косми изсмуква и много прах, но всичко е бавно.предишноя ми беше на висока мощност, но приеха някакъв закон за намаляване на мощностите и до там.

# 171
Та ако някой наскоро си е взел най-обикновена, нормално мощна прахосмукачка, моля дайте мнение.
Ако си купя втора безполезна прахосмукачка ще извърша престъпление 😀

И друг път съм казвала - имам тази и съм доволна и от мощността и от това как чисти.
https://www.rowenta.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … 43EA/p/2211400430

# 172
Semana15 -погледни Керхер прахосмукачките.
Аз имам WD6, за сухо и мокро почистване и понеже я взех през есента, все още не съм пробвала да пера килими. Тя е доста голяма за апартамент и се води професионална, но на мен ми писна да купувам прахосмукачки или да зареждам батерии непрестанно и взех нея. ю
По-лекия вариант е WD2,  слагам и снимка защото незнам дали линк към онлайн магазина няма да се сметне за реклама.
https://www.emag.bg/prahosmukachki/brand/karcher/c
Скрит текст:

# 173
Моята е подобна на тази на Черна станция, но е 750 Вата и с други накрайници. Нямам оплаквания, а имам дебели килими. Всичко събира.

# 174
Semana15, С тази Сименс чистим колата. Много е лекичка и мисля, че е достатъчно мощна. Препоръчвам я! ТазиСименс, която ползвам вкъщи, е по-тежичка и по-мощна. Дори не я ползвам на пълна мощност. Доволна съм и от нея. Оттази  обаче не съм доволна. Лекичка е, обаче при нея не се регулира мощността и за мен това е проблем при почистване на мокетен килим. Освен това тръбата се разпъва по много неудобен начин.
The_Third, благодаря за идеята. Ще потърся. Мислила съм и аз за допълнителна тръба за удължаване.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 09:27 от Мари-ана

# 175
  • София
Здравейте, много съм боса по  материала, бихте ли помогнали?! Искам прахосмукачка (подочистачка) за миене на ламинат - не искам никакви петна да остават, всичко да блести. Сега мия с обикновен моп, всичко се замазва и ме дразни. По-напред някой беше посочил подопочистващи машини - видях Karcher FC 5. Няма да пера с прахосмукачката, нито дивани, нито килими. А трябва да събира и боклуци. Благодаря!

# 176
Здравейте, много съм боса по  материала, бихте ли помогнали?! Искам прахосмукачка (подочистачка) за миене на ламинат - не искам никакви петна да остават, всичко да блести. Сега мия с обикновен моп, всичко се замазва и ме дразни. По-напред някой беше посочил подопочистващи машини - видях Karcher FC 5. Няма да пера с прахосмукачката, нито дивани, нито килими. А трябва да събира и боклуци. Благодаря!
Преди месец си взех Rowenta 560 flex aqua, доволна съм,страхотна покупка

# 177
Contest, аз мия с парочистачка и не остават петна. Дали пък не слагаш някакъв силен препарат на мопа и затова да го виждаш размазано? Парочистачките мият само с пара, т.е. чиста вода и няма начин да замаже.

# 178
Contest, аз мия с парочистачка и не остават петна. Дали пък не слагаш някакъв силен препарат на мопа и затова да го виждаш размазано? Парочистачките мият само с пара, т.е. чиста вода и няма начин да замаже.
Парочистачките махат ли петната от паркета в кухнята например или на входната врата от обувките? И след колко време изсъхва настилката?
Вие с какъв модел сте?

# 179
Като се заговорихте за парочистачки, аз се чудя с какво да мия врачанския си варовик.Замислям се за пароструйка.

Общи условия

Активация на акаунт