Избор на прахосмукачка - 5

• 59 399
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • до най-прекрасния мъж
Тези препарати са безбожно скъпи и ужасно малко като количество. Купих от магазин на Керхер течен концентрат 5 л за няма и 20 лв. Пере чудесно, става и за ръчно пране на килими и тапицерии, и за машинно.

# 316
Точно днес ММ ми я подари и съм повече от доволна.
Здравейте , търся мнение  за тази прахосмукачка  .https://www.tehnomix.bg/prahosmukachka-miele-boost-cx1-powerline-snrf0   Тези дни ще е намалена .  Трябва ми нещо леко , маневрено , да е с контейнер ,който лесно се изпразва . Не съм я виждала на живо и се чудя дали да поръчам ...

# 317
То на първото пускане повечето са "уау", но нека мине месец и тогава ще се видят предимства и недостатъци.

# 318
За сега никой уред на Miele никога не ме е разочаровал, но да винаги може да има иизключения. Ще поработим, ще видим😀

# 319
Да споделя и аз впечатления. Купих си вертикална прахосмукачка Бош. Вече около месец я ползваме и сме доволни. Това, че няма кабел е много удобно. Контейнерчето събира достатъчно за едно почистване на двустаен апартамент + котка. Събира добре космите и по ъглите. Даже с ръчната минавам и самата котка Blush котката се кефи и сама се предлага, д ане скочи някой, че я тормозя Stuck Out Tongue Winking Eye Батерията се зарежда за 4 часа и ми стига за две почиствания. Приставките са удобни, минавам си и колата, обира супер труднодостъпни места.

# 320
Аз си поръчах Dyson V8 animal и макар тук да бе изчврпана навсякъде на цена 799лв,а поръчах от UK за 518лв.
Транспорта до тук ще е 15лв и мисля,че за цената качество в топ!

# 321
Да споделя и аз впечатления. Купих си вертикална прахосмукачка Бош. Вече около месец я ползваме и сме доволни. Това, че няма кабел е много удобно. Контейнерчето събира достатъчно за едно почистване на двустаен апартамент + котка. Събира добре космите и по ъглите. Даже с ръчната минавам и самата котка Blush котката се кефи и сама се предлага, д ане скочи някой, че я тормозя Stuck Out Tongue Winking Eye Батерията се зарежда за 4 часа и ми стига за две почиствания. Приставките са удобни, минавам си и колата, обира супер труднодостъпни места.

Чистите ли килим с нея или само гладки повърхности?

Ще помоля и за мнение за прахосмукачките с торбички и с миещи контейнери, плюсове и минуси.

# 322
Огромният минус на прахосмукачките с торбички е, че като се напълни торбата на 30%, всмукателната мощност чувствително намалява. При тези с контейнер не е така.

# 323
И килим чистя. Според мен добре чисти. А с ръчната /без никаква приставка/ чистя и едно килимче на котката. Доста косми събира.
Никога не бих си купила прахосмукачка с торбичка. Не знам дали се перат или се сменят, но ако е с контейнер и филтър, те се мият без проблем.

# 324
Обзаведох се с този Филипс
https://www.philips.bg/c-p/FC9556_09/5000-series-bagless-vacuum- … m8VUaAtA2EALw_wcB
и да споделя първи впечатления. Изискването ми беше д а е лека, маневрена и да чисти. Справи се отлично с това, много съм доволна. Изчистих цялата къща без да се уморя, нещо което с мъкненето на Рейнбоу-а  нямаше как да стане. Иначе като изпълнение е като детска играчка, евтина пластмаса , не зная дали ще изкара петте си години гаранция.
Имах проблем с едната четка, беше дефектна( прословутата им три Актив), замениха ми я. Ще гледам да не щракам често копчето, че явно им е доста слабо място.
Това е от мен
Като цяло съм много доволна.

# 325
  • Велики Преслав
Признавам ви такова мнение не бях чел. Хем като детска играчка, хем сте много доволни. Аз ще съм МНОГО доворен от нещо, ако няма кусури. Малко е неуместно да я сравните с Рембоу. Едната струва хиляди, другата стотици. Пък и Рембоуа, предполагам също е чистил страхотно?

# 326
Аз не се изразих добре, съжалявам
Вече 15+ години ползвам Рейнбоу, друга нямам. Преди две години се сдобих с дискова херния и не трябва да вдигам тежко. Все се моля на синът ми или мъжът ми да я сглобят, преместят и т.н Та си взех най накрая нещо много леко, доволна съм защото е лека и не зависят от никого за нещо толкова рутинно като почистване на дома. Прахосмукачката се справя отлично с почистването, като малко зверче е ( та нали за това я взех), но повлияна от лъскавите реклами по тв очаквах малко повече в изпълнението на четките.

# 327
И аз съм с Philips power cyclone 7 и съм много доволна. Като прахосмукачка за редовно почистване на апартамент е идеална. Обаче имам един проблем с основния накрайник. С дълга коса съм и около колелцата му се навиват косми, които нямат махане! На някой случва ли се същото и има ли лесен начин за почистването им?

# 328
Моля да ми препоръчате перяща прахосмукачка, която ще използвам единствено или най-вече за пране на дивана в хола. При пране неминуемо остават "вади"след изсъхване, които искам да избегна.Доколкото разбирам Бош е най-бюджетен вариант, но бих се радвала да е изпитана.  Благодаря!

# 329
Моля да ми препоръчате перяща прахосмукачка, която ще използвам единствено или най-вече за пране на дивана в хола. При пране неминуемо остават "вади"след изсъхване, които искам да избегна.Доколкото разбирам Бош е най-бюджетен вариант, но бих се радвала да е изпитана.  Благодаря!
Добрите такива прахосмукачки струват скъпо и са тежки, имат голяма хамалогия по почистване, а една фирма ще го изпере професионално срещу 6-7 лв. на седящо място.

Общи условия

Активация на акаунт