Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №22

• 20 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Змията Бетюл и на з...ка си има уши Rage - ето кой е казал на Кадир за Лютвие и Сание.

Хакан защо се ослушва и не сви сармите на двете изнудвачки. Hands Muscle

Фюсюн веднага ще разнесе из Чукурова за куфарчето с пари. Joy

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 21:17 от LU4IQ

# 361
Лучия, какво е чула Бетюл и казала на АКадир? Ставах и не разбрах.

# 362
Дана, чу от Лютвие като говореше на Сание за Гюмюшоолу. Шермин не спираше да дърдори и Бетюл се обърна да ѝ каже да спре, защото името привлече вниманието ѝ
Много рано пуснаха рекламите.

# 363
Бетюл няма нужда от врагове, Шермин и стига.
Зюлейха вижда как в момента всички искат пари от нея. Толкова ли не може да се сети, че от Демир и Хюнкяр също са искали пари, че историята с Хюля може да е съвсем друга. Поне да и мине през ума. Иначе, добре, нека да разчиства миналото, но да има повече от една идея за него.
Все пак потърси Фикрет преди да тръгне.
Рекламите - пробват различни схема заради рейтинга, така ми се струва.

# 364
Лучия, благодаря! Flowers Bouquet
Странно, че Бетюл е решила да каже на АКадир за това: Лютфийе може да е споменала, че може Хакан Г. и Мехмед К. да са един и същи човек Thinking...иначе, какво би накарало Бетюл да говори на АКадир за Хакан?!

# 365
Вероятно да - за рекламите.
Не разбрах защо Зюлейха все пак даде пари на двете изнудвачки.

Дана, аз не чух какво чу Бетюл - тя беше до леглото на Шермин, когато се чу приглушен говор. Даже помислих, че някой е влязъл и ще види куфарчето. После тя се приближи до прозореца и показаха Лютвие и Сание.

# 366

Не разбрах защо Зюлейха все пак даде пари на двете изнудвачки.
Предполагам за адреса на Хюля. Мъча се пак да гледам. Е много мудно ми върви. Едно, че не разбирам нищо, ама и с превод си е все тая.

# 367
Пипилота, благодаря! Няма да се отърве скоро от тях. Хакан дали ще я заведе на адреса или първо ще я пита.

Сабиха и Ерджан дали не измислиха капан за Бетюл. Нещо много се разприказва.

Кадир какво изгори Rolling Eyes

Докато Зюлейха плачеше, Хакан гледаше доволно. И двамата с черни ризи и бели панталони.

Кадир дали няма да прибере за колата половината от 200-те хиляди Joy

Ако още малко дават Шермин и Фюсюн и рекламите няма да помогнат на рейтинга.

Ще свали гипса, но няма да даде на Фюсюн да шофира Joy

На какво се радва, празноглавка. Sad

Това ѝ уважението на Зюлейха към Лютвие - не ѝ каза, че заминава толкова далеч.

В конака на Яман май само Сание е с главата си. Grin

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 22:32 от LU4IQ

# 368
От всичко до тук най ми хареса как Фикрет отряза Бетюл, Ама тя му се закани нещо. Между другото мернах на снимка "Вера Су", май от бизнеса на АКадир и Хакан. Joy

# 369
И най-умния понякога доста изглупява (само дето Бетюл си мисли, че може да надцака всички). Добре продаде парцела. Взе 200 000 лири. Как не предупреди  майка си да трае, да не привлича внимание, а патицата Шермин отиде и купи скъпа кола. Акадир й я продаде за 20 000 и то само защото е майка на Бетюл, но той ще си ги вземе и с лихвите. Но Лютвие и особено Сание ( какво ще правим без нея, вярното куче в конака) веднага обърна внимание да не би Бетюл (нали Демир и даде пълмощно) да краде пари от фирмата и двете обърнаха внимание, че колата е скъпа.
Сабиха секретарката обърна внимание, Мехмет се рови в делата на фирмата в отсъствие на Зюлейха и че тя не може  като неин съдружник да откаже да му предоставя документацията. След като Сабиха сподели, че не е очаквала от Ерджан да мами и Бетюл й каза, че трябва да се внимава за такива използвачи и че ако пак нещо забележи, което й се стори съмнително около Мехмет Кара да я уведоми, но да не казва нищо на Зюлейха, уж за да не я притесняват, а всъщност да разполага с информация срещу Кара. Дали не го подозира в нещо? Нали знае, че е приятел на Акадир? Иска да контролира положението. Малко преди да пуснат рекламите дадоха Бетюл в техния конак. Изглеждаше  разстроена. Явно с Фикрет нещата не вървят както й се иска.

# 370
На мен ми харесва това, което гледаме в момента.
Харесва ми връщането назад, защото там е не само Демир, но и Хакан.
Тези, които разбирате, не пишете нищо за това. Аз долових, че Абдулкерим се замисли, когато Шермин разказваше за шофьор на баща и или на Аднан. Дали Абдулкерим няма някаква връзка с него, патронът дали не е свързан с него? Или си въобразявам.
Не мога още да усетя защо Зюлейха реагира по такъв начин и то преди да е разбрала каква е историята на Хюля. Нейният разказ и хвърлянето на пръстена сега ми изглеждат по-скоро заради Хакан. Сякаш му дава знак, не знам, може и да не е така, но не виждам сериозно основание да взима такова решение. Иначе, вече са двойка - да, по цветовете в дрехите. Много ми хареса сцената, когато след вечерята двамата са замислени в стаята си, ако можех да знам и какво е в главите им.
В Лютвие и Сание се зараждат подозрения към Бетюл.
Бетюл продължава да посещава кабинета на Зюлейха.
Не можах да разбера какво става с Фикрет.

# 371
Май си хлътна по Фикрет съвсем наистина. Grinning

# 372
Не познах Grin - клюкарките издадоха Лютвие и Сание за Испарта и Кадир хукна.

Фикрет сподели нещо за Бетюл на Четин. Май Четин се изказа положително за нея - покрай баща ѝ.

Какви са тези циркаджилъци от Кадир Rage

Не чух нито от Исмаил, нито от другия мъж името Хакан Гюмюшоолу.
Хамине накъде хвана, да не тръгна да търси Абди паша.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:17 от LU4IQ

# 373
Каквато и да е Бетюл, не очаквах такова поведение от Фикрет. Постъпи като страхливец. Подобно поведение не бих харесала у никого. Добре, преспаха. Това не го обвързва с Бетюл. Но жената да те извика по име и ти лекичко да махнеш с ръка и да оставиш в нея впечатление, че ще се обадиш, а ти страхливо да обърнеш гръб и да си тръгнеш, че даже и да се свиеш, беше грозна сцена. И да не се беше усетил Чето, вече ще е наясно, че между тях се е случило нещо сериозно. Че е наясно то си пролича по това, което му каза в заведението. Чето каза, че е забелязал, че Фикрет видя Бетюл на пазара, но сякаш нещо не му харесало на Фикрет от случайната среща. Попита го директно защо? Фикрет каза, че и той и вече не знае какво прави. Чето е забелязал, че от известно време Фикрет не стъпва и в конака?   Попита го да заради клюките  ли не идва? А Фикрет каза, че е мислил, че ако се среща с Бетюл хората ще си затворят устите. Тогава Чето го попита дали Фикрет не е дал надежда на  Бетюл? Чето каза, че познава чистото сърце на Фикрет и го подкрепи. Каза също, че Шермин е странна и малко различна, но Себахаттин е чист човек и той смята, че Бетюл прилича на баща си и че е  с добро сърце, честна, ( не знам защо всички продължават да я асоциират с баща й, като няма нищо общо с него, в характера е изцяло на майка си). Та от този разговор се вижда, че Фикрет съжалява за случилото се между него и Бетюл и сега я избягва защото не знае как да постъпи и затова предпочита да се държи нелепо. Фикрет съвсем се оплете, а Бетюл големия играч в Чукурова хлътна по него. Сега ще  започне да му отмъщава като отхвърлена жена.
Хаминне заведе Аднан на сладкарница и там го представи като негов брат. Започна да разказва на малкия Хакан как ако баща и я да даде как ще се ожени за Абди паша. Оставила детето в града, а тя се прибра. Добре че бръснаря го видя и го дадоха на Бетюл.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:30 от yakut

# 374
Да бяха се обадили в таксиметровата фирма, в Адана сигурно са две - три и ще научат кой шофьор е имал поръчка за конака. Серията свърши.

Якут, благодаря! Flowers Hibiscus

Пак Бетюл спасителка Rolling Eyes

Какво стана с Хюля, адресът май грешен.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:31 от LU4IQ

Общи условия

Активация на акаунт