Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №22

• 22 460
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Фикрет прочете писмото, но нищо не каза за Хакан. Само приказва, ядосва се и нищо не предприема.

Кадир пак изработи Хакан.

# 436
Четин сподели на  Гюлтен предположението си, че Фикрет е увлечен по Зюлейха.

# 437
Нито Сабиха, нито Бетюл казаха на Зюлейха, че Хакан е ровил в папката с товара за Холандия.

# 438
Фикрет не се събира в кожата си, невъздържан. Блъска си главата в стена, но не вижда нищо, а то е пред очите му. Нещо трябва да го удари по главата. Четин не го разбира.
Хакан изгори снимката на Демир, браво. Никакъв интерес, не го ли вълнува как така той не е знаел, нито брат му....Не ми харесва Хакан, такъв един без кости, хлъзгав, толкова много лъжи около него. Помага на Зюлейха в беди, за които причина е и той. Май се опита да предотврати взрива, но не успя.
Клюкарките добре, че седнаха на другата пейка. Бетюл и Фикрет да не се влюбят наистина?
Бетюл във френско и турско синьо, Илайда много се е разхубавила след "Черна роза".
А пък Шермин сложи на американската си кола турски талисман против уроки. Толкова е глупава, показа на целия град придобивката си.

# 439
Шермин има само една мисъл в главата си - да се прави на богаташка. Ще има скандал с Бетюл за колата.

Интересно какво каза Фикрет на Бетюл за Демир.

Зюлейха все повече потъва в блатото на наивността - лъжат я в очите, а тя си мисли, че ѝ правят добро.

# 440
Нищо. Хакан пак ще стане кахраман. Даде идея на Зюлейха да потърсят застрахователната компания да им издадат полица, което ще отнеме седмица и обеща да разговаря с холандците за нова пратка, която ще се забави с около месец.

# 441
Сание не каза за колата, но Шермин сама ще я покаже Joy

И Зюлейха ѝ честити, бравооо! Rage

Голям театър играят, сега Зюлейха ще защити Шермин, още веднъж браво на защитничката на бедните.

Само Сание не им вярва Grin

# 442
Сание каза на Зюлейха, че Бетюл й е хвърлила око на офиса й, ама нашата не се усеща. Директно я предупреди за Шермин. Сравни живота си с този на Хюнкяр. Зюлейха каза, че Демир прилича на баща си - в забранениете връзки, в това че оставя разбити сърца. Каквото Аднан е причинил на Хюнкяр, същото преживя Зюлейха от Демир.
Но и Бетюл е достойна дъщеря на майка си. Поддържа версията, че парите са от Пиер. Голям театър разигра.
Сание се усети, защото в началото когато Бетюл си дошла казала, че ще вземе малкия конак с малкото обезщетение от Пиер. Правилно обърна внимание. Колко ли да са тези пари? Усъмни се, че има нещо у тях.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 22:26 от yakut

# 443
До тук 2:0 за Кадир - един гол вкара Хакан, един Бетюл. На вратата на Зюлейха няма никой.

Кадир се усети, че докато Хакан е Мехмет - двамата ще се влюбят Joy

Якут, Сание това за малкия конак на Гюлтен ли го каза?

Мълвата за чантата с пари тръгна из Чукурова.

Хайдеее, и Гафур изгоря, с него и Рашит Grin

Пак се отърва.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 22:34 от LU4IQ

# 444
Да. Стойността на застраховката е 10 млн долара. Каква е тази застраховка такава? Холдинга няма такава огромна дейност. Така им извиват ръцете. Акадир директно зададе въпроса на Хакан дали той ще покрие щетите и дали е взел под своя опека Зюлейха. Хакан отговори, че няма повод за опека. Засега се измъкна. Да видим. Но Акадир беснее и каза, че Хакан силно се е влюбил в господарката на Чукурова, и че любовта е по- голяма от отмъщението и че когато става дума за Хакан не би имало нищо което да му се изправи в името на любовта. и че трябва да вземат мерки. Любовта може да отклони мъжа от правия път.

# 445
Якут, благодаря!
Цял кораб стока - сигурно струва 10 млн.

Зюлейха каква обява пусна във вестника - за развода ли?

Интересно какво ще получи от имуществото?

# 446
Зюлейха пусна обявление във вестника, че заради постъпката си в миналото  пътищата им с Демир се разделят и че ще се развежда с него.
Загубената стока е 250 тона затова се учудвам.

# 447
Поглеждам и аз. Благодаря за преводите.
Само не ми е ясно, Зюлейха е решила да се развежда, но ще се откаже ли от фирмата, конака и ще си остане само с 25% акции във фирмата, или ще продължи да живее както досега. Това развитие не ми харесва. Много промениха образа на Зюлейха последните няколко епизода, което според мен не е правилно.

# 448
Бетюл започва да усеща някакво напрежение, а Абдулкерим я предупреди, че ще започне да  прави и грешки.
Корабът потъна, но свалката напредва. Инженерът сега ще поправи шнолата за коса и няма да пропусне повода.
Зюлейха започна много бързо да прави изводи на едро.
Даде нарочно обявлението във вестника, търси гласност за развода. Ще видим какво следва от програмата на Абдулкерим.
Бетюл и Шермин се карат и помиряват, но няма да стигнат заедно до финала; Шермин да се връща в лагера на Демир.
Някой друг употребяваше този израз, че любовта отклонява мъжа от правия път, кой беше?
На мен ми се струва, че Зюлейха ще върви към разделяне на холдинга. Демир и даде половината, която принадлежеше на Хюнкяр, сега носи нейното име. Зюлейха и Хакан имат общо 50 %. Цялата фирма обаче все още съществува и тя носи името на Аднан Яман, а делът на Хюнкяр е част от нея. Като се отделят, ще могат да правят каквото те искат двамата. Тази половина е лично тяхна. Така разбива реда на Демир, но по този начин ще предизвика Бетюл, респ. и Абдулкадир. А другата половина е наследство на децата, а може би и Зюлейха ще получи част от нея. Мисълта ми е, че така може да получи самостоятелност и да правят каквото решат двамата.

# 449
По $4 на кг - вероятно продават скъпо в Холандия.

Кадир не искаше да се знае самоличността на Хакан, сега се тръшка, че Зюлейха се развежда.
Дали ще извадят вече трупа на Демир, та вдовицата да затърси убиеца.

"На вниманието на Демир Яман" - никой в Чукурова няма да одобри постъпката на Зюлейха. Не че на нея ѝ пука.

Много хубав цвят на костюма ѝ, завиждааам.

Общи условия

Активация на акаунт