Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №22

• 20 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Честит имен ден, Katya_I! От сърце ти пожелавам много здраве, страхотно настроение и слънчеви усмивки. Весел празник.

# 721
...,махнах си поздравите, спокойно!

Стрелецът се цели в двойката: визирът е отворен така, че обхваща и двамата: когото и да улучи, двойката няма да съществува. Поръчката е от този, който не иска брак между двамата.

Кой е убиецът на Демир? Този мъж, който стреля в него ли? Той е фактическият при това случаен убиец, защото това не беше поръчано: късмет за Демир, че не стигна жив до Абдулкерим. Но истинският убиец за мен е този, който създаде ситуацията тримата да бъдат на мястото на убийството. А това е Абдулкерим, над когото като глава стои Хакан. Само че Абдулкерим предвиждаше убийството за по-късно. Хакан казва, че иска да се срещне с Демир, но три месеца много удобно действа в негово отсъствие: да беше изчакал "връщането му" и тогава да се влюбва в жена му, да купува акции и да създава имидж в Чукурова. Абдулкерим прехвърли отговорността върху Еркан – това се очертава като негов маниер: да прехвърля вината върху друг и после да го убива като свидетел. Всъщност нападателите на конака нямат нищо общо с отвлеклите Демир. Зюлейха каза това като предположение, но то е вярно: Демир е бил убит от Хакан Гюмюшоолу или от човек от неговото обкръжение. Хакан гледа отвисоко и се разхожда с бяла риза, но утре тези „пропуски“ ще се върнат към него: убийствата на Фекели, Демир. Физическият убиец на Демир всъщност остана без внимание, а той е важен и като свидетел за отвличането. Абдулкерим също не му обърна достатъчно внимание, а Хакан въобще не разбра за него, но този човек е някъде.

Хакан казва, че защитава Зюлейха и нейните деца, първо ги защити като ги остави без баща. Много удобно е да се прави, че не знае нищо, сега вече може да ги спасява – от кого, от своя съдружник, и да ги глади по главичката. Но продължавал отмъщението към Демир. В какво се изразява отмъщението сега, когато Демир го няма: да се ожени за жена му – това любов ли е или отмъщение, да стане баща на децата му, да присвои богатство му и да вдигнел на крака Чукурова – Чукурова, която те двамата с Абдулкерим докараха до това положение. Нали е тръгнал с партньор, който иска точно обратното.  Хакан е стигнал дотук, използвайки бандитите на Абдулкерим, в техния бизнес умът и криминалните средства са преплетени, те са неразделими, а Хакан сега защитава Зюлейха от Абдулкерим и иска да се откъсне от него. Как ще стане това...

# 722
Здравейте момичета и момче! Хаштагът на 114-ти епизод е Любовта не познава прегради. Надявам се да е интересна серията. Пожелавам ви приятно гледане. Този път няма да го гледам в ефир, понеже нямам възможност, но след като го изгледам ще драсна няколко реда.
Приятно съпреживяване с героите!

# 723
Привет!
Якут, ако имат предвид любовта на Хакан - пред нея не е имало и няма никакви прегради Joy

Гледам името на детето актьор - Ахмет Доган и се чудя откъде ми е познато Flushed

Ваня, ако снайперистът успее да стреля, за Хакан ще е повече от ясно кой е поръчителят. Кадир е с последно предупреждение.

Приятно гледане!

# 724
Здравейте,
Приятно гледане и коментиране! Blush
Лучия, посмях се с глас!
Цитат
Гледам името на детето актьор - Ахмет Доган и се чудя откъде ми е познато
JoyJoyJoy

# 725
# 726
Привет! Hug И аз съм на линия, дано не ме разочароват отново. Че както съм уморена днес, не знам дали ще ги изтърпя, ако дадат назад с развитието или пък се влачи с ненужен пълнеж. А и както ме яд на Фикрет, че се хвана на въдицата на Бетюл, чак не ми се гледа. Ама пусто любопитство, ще ги гледаме, я. Joy Приятно гледане. Heart

# 727
Зарани, благодаря! Като довършим страницата ще се преместим в новата тема.

Дана, съвсе сериозно се зачудих, не успях да "прескоча" веднага в България. Joy

Пипилота, недей така песимистично Wink Вървим напред.

Зюлейха като видя празен ресторант, свещи, музикант, който свири за тях - какво си помисли. Grin

Фикрет даже не забеляза, че ги снимат, нито се запита откъде се е появил фотограф с полицаите.

С тези объркани глави и Зюлейха, и Фикрет много ще страдат.

Лютвие какво я убеждава, Зюлейха е готова.

Бетюл цял филм спретна, браво. И Хакан се намери, но не е Гюмюшоолу.

Не разбрах защо Зюлейха изгони Бетюл от съвещанието.

Тези ще отвлекат Аднан, по закон всяка седмица го изпускат. Детегледачките му са уникални.

Никой не е забелязал, че Аднан го няма.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 21:11 от LU4IQ

# 728
Ми те май си нямат детегледачки. Там всеки се занимава с всичко. Grinning

# 729
Плюха се, плюха се и накрая пак седнаха на една маса. Фюсюн сигурно има нов план.

Не върви Хакан да търси Хакан.

Новият Вахап е по - луд от Кадир.

И циганите още не са забелязали Аднан. Joy

Никой не попита охраната на входа дали не са влизали чужди хора в конака.

Кога от прокуратурата ще отидат в дома на Хакан в Измир.

Айдее, Аднан стана катунар Joy

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 21:53 от LU4IQ

# 730
Айде и трите куруша в Чукурова! Joy До тук-голяма боза.

# 731
Защо се бият? Какво ще се промени след боя.

Лютвие голяма сватовница - веднага започна да хвали Бетюл. Rolling Eyes

Бетюл да не хукна да се самоубива. Rage

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 22:21 от LU4IQ

# 732
Аааа, дойде време на баш цирка.  Joy

# 733
Продуцентката и сценаристка се разплаща с каста. Rage

Лютвие не каза на Зюлейха, че Бетюл заведе Фикрет в хотела да търсят Хакан.

Ще женят Фикрет без да го питат. След време Лютвие ще си бие главата и ще се проклина, че решава вместо Фикрет.

Този младеж откъде го извадиха Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 22:41 от LU4IQ

# 734
Вахап е по-голям психопат от брат си АКадир. Явно "котилото" им е такова - имат някакви психически проблеми и проблем с гнева. Момчето, което примами Фекели издаде АКадир. Жалко, че Вахап чу, че момчето вече е издало брат му, ясно чу, че той споменава името на АКадир; но не чу, на кого говори, макар че може да се предположи, че е на Лютфийе, защото Зюлейха беше излязла вече с Хакан. Явно, Вахап е проследил момчето, а после е тръгнал към ресторанта.
Честно казано, щеше ми се Фикрет да размаже Хакан. И щеше...по-силен е от него. Но ни го спестиха Stuck Out Tongue Winking Eye...нямаше да е мъжествено, ако Хакан го спукат от бой.
Бетюл е ужасна и ще е интересно и ако Вахап й хвърли око - поне АКадир има някакъв минимален праг, а онзи е тотален перко. Жалко, че Хакан не "пусна" опашка на откачения брат, явно го знае, каква стока е и ще е глупав, ако не предполага и защо идва.

Общи условия

Активация на акаунт