АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 575
  • 774
  •   3
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Правих диагностична в края на 2020 г. Не са ми искали никакви документи, само консултация с анестезиолог направих на място седмица преди лапарото. Никой не ме е питал за разрешение за оперативна. Може и някъде из документите да го е имало като текст. При мен не се е наложило, така или иначе си бяхме за инвитро.

# 511
Здравейте. Попрочетох темите, но да питам за актуална информация.
Предстои ми диагностична лапароскопия при д-р Ставрев към края на февруари, ако разрешат плановите операции, разбира се. На 15.02 съм на преглед и ще си задам въпросите лично, но не ме свърта, а и да се подготвим отрано.
Актуалната цена 1100лв ли е? И в тази сума влизат ли упойка, предварителните изследвания и болничен престой? Предварително ли се дава разрешение за преминаване към оперативна, ако се наложи?
Благодаря ви предварително. Всяка подробност  ще ни е от полза.
Моята лапароскопия е насрочена за 03.02 при д-р Матев,цялата информация може да си я набавите по телефона от регистратурата. При мен е оперативна и цялостната цена е 1250 лв плюс нощувката,но ще съм с направление.

# 512
Да попитам, кога след секцио носят децата при майката?
Веднага ли още първата нощ ги оставят при вас?

Мисля според как се чувствам да ги оставя първата нощ  да не са при мен. Адреналина, разтоварването  тежестта на корема ще е сериозно.
Не ми се мисли, ако почнат да ми правят фасони от персонала и  с тях да  се разправям.

# 513

Не ми се мисли, ако почнат да ми правят фасони от персонала и  с тях да  се разправям.

Аз родих нормално със спинална упойка и се раздвижих много трудно, момичето до мене беше секцио.
Донесоха ни бебетата към 17 часа за 2-3 часа и двете заявихме, че предпочитаме тази нощ да останат в ДС.Не е имало никакъв проблем от страна на персонала.

# 514
Благодаря🙂, това е добре
 Не смятам да се правя на героиня, вместо да събера сили и се опитам да подремна.

# 515
И ние с момичето, с което бяхме в стая, също оставихме бебчетата да спят в детска стая през нощта, не само първата, а до края на престоя. През деня си бяха с нас. Нямаше абсолютно никакви проблеми, дори напротив - бяха изключително мили и внимателни.

# 516
Ами, така кажете:))) да не ходя подострена.
Масово из други теми чета, че непременно искат да е до тях бебето през нощта.
За мен не е много Ок, ако съм имала тежки дни преди това и там изнемогвам от първата глътка, има време да ми спират тока.
Взех да се плаша, до тук съм около 5кг човеци само, гледам си ръцете и краката и си викам добре е, докато не тръгна да се разминавам със случаен човек - поглежда и заобикаля от далеч:)))

# 517
На нас в деня на секциото въобще не ни донесоха децата, донесоха ги на втория, след раздвижването, следобед. Питаха ни дали искаме да спят при нас, аз обаче първата вечер казах, че предпочитам да останат в детска стая. Не е имало проблем. На следващата сутрин вече си я взех при мен, да си свикваме една с друга и ми я взеха само за тоалет в 6 следобед. Т.е. само една вечер спахме заедно. Общо взето е както родилката предпочита, няма фасони, няма муцуни от персонала.

# 518
Здравейте, дали някоя от вас е правила кюртаж в Селена?
Бременността ми приключи в 9г.с. с мисед аборт. Как протича самата процедура, с упойка ли е, каква е цената?
Трябваше да попитам днес в клиниката, но просто всичко ми беше блокирало.
Благодаря ви

# 519
2019г. бремеността ми приключи в 6г.с., направиха ми кюртаж, с пълна упойка, много бързо ми се стори всичко, искаха да ме изпишат същия ден, но стана късно, а не съм от Пловдив и поисках да остана за през ноща. На другия ден си тръгнах и платих 250лв, при мен нещата бяха по спешност нз има ли значение. След това имах доста силни болки няколко дни, пих лекарства не помня точно какви, мисля че и антибиотик. След това забременях без проблем, така че не се притеснявайте, желая ви успех и всичко да е наред следващия път.
Бременността ми приключи в 9г.с. с мисед аборт. Как протича самата процедура, с упойка ли е, каква е цената?
Благодаря ви

# 520
Има ли възможност за плащане в Селена с  карта?

# 521
  • Пловдив
Има ли възможност за плащане в Селена с  карта?

Да, има.

# 522
Аз имах кюретаж в началото на декември 2020. Цената беше 400 лв, бях под пълна упойка, 2 часа след процедурата се раздвижих и ме пуснаха да си ходя. Бяха ми изписани антибиотик и пробиотик. Възстанових се много бързо.

# 523
Благодаря ви

Приемат те, попълват доста документи, кръвня група, разпитват те , след което идват и  ти дават нощница, подготвяш се е идва сестрата и отиваш с нея )незнам точно къде и коя стая беше,слагат ти пълна упойка(преди това подписваш информирано съгласие), после се събуждаш в стаята, изчакват да те отпусне изцяло упойката и можеш да си ходиш..изписват антибиотик и витамини(поне на мен това изписаха) и си тръгваш по живо по здраво, може би това е най-ужасяващата процедура от всички интервенции…
Моля се да има все по-малко такива ..🙏🙏

# 524
Здравейте следя се по ЗК при доктора сеетлана петрова изпраща ме на ФМ при др апостолова дали знаете каква е цената на този прегшед или и той минава по здравна каса или е със доплащане от моя страна . И ако мижв юнение за др Апостолова . Блаходария предварително

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 09:58 от mariancheto..

Общи условия

Активация на акаунт