АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 559
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Фетална морфология не минава по здравна каса.
Обадете се на регистратура и питайте за цена

# 526
170 лв БХС и 120 е фетална морфология може да има промяна
Здравейте следя се по ЗК при доктора сеетлана петрова изпраща ме на ФМ при др апостолова дали знаете каква е цената на този прегшед или и той минава по здравна каса или е със доплащане от моя страна . И ако мижв юнение за др Апостолова . Блаходария предварително

# 527
Последен ъпдейт за цените, ако все още някой се чуди. Днес си давах документите за приемане на регистратурата отзад, да са готови и оттам казаха, че цената е 1850 лв за нормално и секцио, като понеже секциото е с една нощувка повече, тя се доплаща, доколкото ги разбрах. Не знам колко струва една нощувка, но може и да отиде към 2000 лв в такъв случай.

# 528
Аз днес звъннах на регистратура казаха 50 лв фм при др Апостолова . Някой има ли мнение за нея ?

# 529
Аз правих фетална и биохимичен при др. Апостолова, доволна съм много мила и внимателна, не ме пусна докато не успяхме да видим всичко понеже бебето беше застанало доста неподходящо при феталната.

# 530
mariancheto, пригответе си повече, защото към ранната ФМ има и БХС скрининг, за който ще Ви вземат кръв и също е горе долу толкова. Мисля, че около 120 лв платих първия път. Иначе съм със смесено мнение за Апостолова, наистина е мила и внимателна, но на мен лично първите два пъти нищо не ми обясни, дори бих казала, че не беше особено склонна да отговаря и на въпроси, леко претупана се почувствах. Иначе третия път беше по-различно, дори отдели време да се опита да направи хубава снимка на бебето, защото то се криеше. Може би зависи в какво настроение е, знам ли.

# 531
Бхс пуснахме предишния път мисля когато бях в 13 седмица . Затова мисля че сега отново ши се налага или е по преценка на др. Не съм много наясно

# 532
Моя грешка, помислих, че тази Ви е първата ФМ. Само тогава се прави БХС, втория и третия път не съм пускала кръвни изследвания. И все пак 50 лв ми се струват много малко. Сега си проверих фактурите и втория, и третия път съм платила по 120 лв за 4Д+ФМ. Интересно защо са Ви казали така.
Бхс пуснахме предишния път мисля когато бях в 13 седмица . Затова мисля че сега отново ши се налага или е по преценка на др. Не съм много наясно

# 533
Здравейте! А някоя може ли да ми каже каква е цената на БХС при доктор Ставрев и дали той извършва изследването?

# 534
Здравейте! А някоя може ли да ми каже каква е цената на БХС при доктор Ставрев и дали той извършва изследването?
Не си спомням с точност, но около 100 лева да е било, той прави измерванията, на долния етаж взимат кръв и ги изпращат в София. За около седмица излизат резултатите и можете да си ги проверите в профила.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:53 от fiffy91

# 535
Някой наясно ли е по кое време горе долу изписват? Понеже моите и дрехите на бебето не смятам да ги взимам с мен дали ще е ок да ми ги донесат сутринта в деня на изписване, или по-добре предишния ден?
И още нещо - знаете ли откъде се взима акта за раждане на бебето, тъй като не сме от Пловдив? Доколкото разбрах от общината в района на болницата, в случая район Западен? Имате ли представа след колко време горе долу е готов той?

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:59 от yana_rr

# 536
Нашия то направиха за 2-3 дни. Точно напреднала светофар посока Пещера се завива на дясно и до една детска градина е общината. Ул. Вечерница.1
Изписването е след 11;30ч. Ок е да ви донесат нещата сутринта

# 537
Чудесно, благодаря! 😊
Нашия то направиха за 2-3 дни. Точно напреднала светофар посока Пещера се завива на дясно и до една детска градина е общината. Ул. Вечерница.1
Изписването е след 11;30ч. Ок е да ви донесат нещата сутринта

# 538
Последен ъпдейт за цените, ако все още някой се чуди. Днес си давах документите за приемане на регистратурата отзад, да са готови и оттам казаха, че цената е 1850 лв за нормално и секцио, като понеже секциото е с една нощувка повече, тя се доплаща, доколкото ги разбрах. Не знам колко струва една нощувка, но може и да отиде към 2000 лв в такъв случай.

Питах ги на регистратура - отпред, с оглед твоя пост дали се доплаща нощувка за секцио, казаха - не.
Пак ще ги питам тези дни, пътеката за секцио е 5 дни, та не подаряват нищо, даже в масовия случай изписват по-рано.

Питах и за ортопеда, казаха 120лв., в монитора пред тях ли ме смятат и отговарят по две?!,  няма да го включвам този преглед, но пак ще ги разпитам, отговарям си, че са направили прегледа 60лв по моя логика

# 539
  • Пловдив
Доста сериозно си е увеличението от 1450 на 1850 🙄 при все, че си взимат и парите от касата. Но, както някой по нагоре писа, всичките специалисти са при тях.

Общи условия

Активация на акаунт