АГ СЕЛЕНА- ТЕМА 22

• 61 522
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Ами да днес в 8:00 бях в кабинета, имаше доста чакащи, но бързо минах.
Благодаря на всички!❤️

# 616
Правихте ли си задължително амбулаторна карта във връзка издаване на болничния лист?

# 617
Имах, но казаха ,.че вече не ги вписват и не я искат.

# 618
Здравейте ,момичета. Минавам само да кажа,че днес ми беше лапароскопията ,аз лично съм много доволна от болницата,специалистите и екипа.
Желая Ви лека вечер.♥️😘

# 619
Някой може ли да ми каже Д-р Велева в кой кабинет е?

# 620
Някой може ли да ми каже Д-р Велева в кой кабинет е?
Аз всеки път си питам на регистратура, защото имаше един период, в който непрекъснато ги разместваха. Сега май вече са разпределени, понеже последните пъти моя АГ на едно и също място го намирам. 😁 Но д-р Велева не съм я засичала и нямам идея, най-добре питайте там.

# 621
Болничните от тях след колко време ги получавате?

# 622
  • до най-прекрасния мъж
Болничните от тях след колко време ги получавате?
Болнични за какво? Различно е, някои се взимат веднага.

# 623
Не знаех, че има различни.😅 За инсеминация е.

# 624
Много съм доволна от отношението на Д-р Велева.

# 625
Здравейте, за следящите се на частно колко често ходихте на преглед (през 3-4 седмици или повече). И ако паралелно се ходи и по здравна каса пак в същата болница, не стават ли много на често прегледите. Знам, че здравна каса почти не включва ехографски прегледи, но не става ли голямо висене в болницата така. Знам, че може би ми е глупав въпросът, но се опитвам да планирам предварително отсъствия от работа, дори евентуално и отпуск.

# 626
Аз ходя и на частно и по ЗК всеки месец и на дветв места. По ЗК прегледите са общо взето точно 3 по-съществени, другите са по-скоро разговор и лаб. изследвания. Там където си ходя на частно вече си е от-до всеки път прегледа, сега даже ходя по 2пъти седмично заради тонове, след следващото посещение, ще ходя всяка седмица. До 8-ми месец работих и просто си съобразявах часовете, според работното  време 🙂. За много, не ми е било много, всеки път да си видя човечето и че всичко е наред - няма по-хубаво от това.
На частно АГ при когото ходя си има свой кабинет извън Селена, но изражда там.

# 627
Blablabla92, смятам, че това е строго индивидуално. Ако бременността не е рискова, то няма причина да се ходи твърде често (освен за лично спокойствие при липса на такова). Аз се следях изцяло с частни прегледи при доктор, който ме изроди в Селена, но ходих в частния кабинет. При мен случаят беше по-особен и в началото ми се е случвало и през по-малко от седмица да ходя. Смятам, ако всичко беше безпроблемно, че бих ходила през 3 седмици.

Edit: Ако е необходим болничен, то (поне фиктивно) трябва да се води и ЖК по ЗК.

# 628
  • до най-прекрасния мъж
За инсеминация не знам дали се полага болничен. Правила съм в друга клиника, там не даваха. Иначе, за трансфер при инвитро дават в Селена 14 дни, болничният става готов след няколко дни, за пункция при инвитро дават 30 дни, отново става готов след няколко дни, при операция също е готов след няколко дни. При посещение на ЛКК за удължаване на болничен, същият става готов веднага, затова писах, че зависи за какво е.
Относно следенето - аз ходех на частно при Ставрев старши, а по каса при Ставрев младши при всеки по един път в месеца, който ги редувах. Така имах прегледи през 2 седмици. Когато бащата спря да практикува, се разбрах с младши да ходя през 2 седмици при него. При него и родих. Над 35 г съм, бременността ми се водеше рискова, а имах и проблеми. Ходех така по мое желание, иначе ме викаха 1 път месечно. По каса се полагат мисля 3 прегледа с ехограф, пускаше ми и някакви изследвания, но аз следях доста неща и съм си пускала и платени изследвания.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 19:19 от blue.angel

# 629
В четвъртък правих при тях и казаха, че ми се полагат 7 дни и казаха да звънна в понеделник или вторник дали е готов. Предишната ми беше в друга клиника и там също нямаше. Много благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт